Nybörjare

Hur köper jag butiksandelar på atg.se?

I juli 2020 flyttade ATG sina tillsammansandelar till sin huvudsida- atg.se. Tillsammans finns kvar för de som vill spela privata andelslag men numera hittar du andelarna från dina favoritbutiker under rubriken ''butiksandelar''. Nedan guidar vi dig hur man går tillväga föra att köpa en andel av oss hos på travstugan.

Bb140426 Zv011

Butiksandelar

Butiksandelar är ett utmärkt sätt för dig som inte har tid eller inte har läst på till kommande omgångar att få vara med ändå, och ha chansen till miljonerna. Man köper nämligen en butiksandel hos ett ATG-ombud. De som har gjort andelen är proffs på trav och har vanligtvis lång erfarenhet av att spela på hästar. Eftersom flera är med och köper andelen bidrar det till högre insatser vilket gör att systemen blir stora och chansen därmed ökar att ta hem storkovan.

I början av 2020 släppte ATG sin nya plattform för andelsspel. Syftet med lanseringen är att ATG vill ha alla sin produkter på samma hemsida. Det medför att ATG senare under 2020 ska slopa sin nuvarande andelssida - atgtillsammans.se.

Man har valt att döpa sidan till butiksandelar då man endast kan köpa andelar från butikerna. Vanliga andelar som man gör tillsammans med vänner hittar man under kupongen när man gör ett vanligt system. Därmed hittar du numera travstugans andelar hos atg.se/direktenryd.

Vad är nytt med butiksandelar?

Tidigare hittade man sina andelar på sajten - atgtillsammans.se. Där hittar du fortfarande dina privata tillsammanslag. Vill du köpa en andel av dina favorittipster hos travstugan hittar du numera våra andelar på atg.se/direktenryd. Det är en hel nya funktioner, och ett helt nytt gränssnitt som gör det mycket enklare för dig som spelare att hitta din favoritspelare. För att läsa mer om andelsspel, klicka här.

Vad är då nytt om jag vill köpa en vanlig andel av er?

  • Ny hemsida, med ny design.
  • Istället för att gå med i ett tillsammanslag så följer du dina favoritlag genom att klicka på ❤️
Owlie travstugan butiksandelar2

Hur köper jag en andel?

  1. 1. Skapa konto hos ATG.se.
  2. menyn hittar ni enkelt ''butiksandelar''.
  3. Sök på Direkten Ryd för att hitta Travstugans andelsspel.
  4. Välj andel du vill köpa.
  5. När du är inne i andelen kan du enkelt se en preliminär kupong.
  6. Glöm inte att klicka i hjärtat och gör Travstugan till din favoritbutik!

Nedan följer en videoguide hur man köper en andel

Hur mycket kan jag vinna på på butiksandelar?

Hur mycket du kan vinna beror helt på hur många andelar systemet är uppdelat i och hur många andra system som hittat den vinnande raden - i tillägg till hur mycket pengar som finns i vinstpotten att spela om förstås. Faktum är dock att en lång rad storvinster i miljonklassen har kammats hem just genom butikandelsspel. Till exempel när Travstugans egen spelexpert spelade in 2,3 miljoner kronor till sina andelsköpare i samband med en V86-jackpot under våren 2019 och vann överlägset mest i hela Sverige. Vinstchanserna ökar alltså om du är med på ett andelsspel, men du behöver dela en eventuell vinst med andra. Det är dock möjligt att köpa flera andelar i de flesta systemen på ATG Tillsammans - om du strävar efter riktigt stora pengar och inte själv har tid/ork/lust till att komponera ett eget system. Att vinna pengar på travspel kräver dock alltid en portion tur oavsett storlek på systemet, vilket är viktigt att understryka. Det är därför klokt att aldrig spela för mer pengar än vad du har råd att förlora.

Vanliga frågor och svar om butiksandelar hos ATG

Vart hittar man travstugans butiksandelar?

Du hittar våra butiksandelar hos ATG genom att klicka här.

Vad är eran största vinst på ATG butiksandelar?

Våran tipster Johan Karlsson spelade in drygt 2,9 miljoner på V86 den 10 juli 2019 till andelsköpare. På V75 står Andreas Stenberg för största vinsten. Den 8 september 2019 tog han hem V75 på Bjerke och andelsköparna fick dela på 1 616 245 kronor. Du hittar båda andelarna genom att klicka här.

Vad betyder stjärnorna på butiksandelar?

Stjärnorna är ett sett att se hur spelläggarens form har varit senaste tiden. Tre stjärnor betyder att butiksandelen är bland de 10% i Sverige som betalat ut mest senaste tiden. Två stjärnor innebär att dessa spelläggare har spelat bättre än genomsnittet på slutet. En stjärna innebär att butiksandelen har spelat in en mindre summa pengar senaste månaden.

Finns det någon app för butiksandelar hos ATG?

ATG har en app som du enkelt hittar på App Store eller Google Play. Dessvärre kan man inte köpa butiksandelar i appen. Du får helt enkelt gå in på atg.se i din internet-app i din telefon. Vi hoppas såklart att vi snart kan se butiksandelarna i deras applikation.

Vart hittar jag kupongen på atg butiksandelar?

Du hittar din kupong på atg.se under ''mina spel''. Kupongen finns även under respektive andel när den har lämnats in. Vanligtvis lämnas kupongerna in rätt sent, men du hittar ofta en preliminär kupong innan du köper en butiksandel.