V64 Tips

Gratis V64 travtips från våra experter och travstugans community

V64-snack från redaktionen

Fredagskrönikan

Fredagskrönikan: Sönderharvade hjulspår

fredag 6 oktober 2017

Ännu en storloppshelg var efter söndagen förbi när Kriteriehelgen tog slut. Och ännu en gång visade det sig att gamla hjulspår ibland måste ändras. Det går inte att harva ...

Fredagskrönikan

Fredagskrönikan: Grodan och familjen

fredag 29 september 2017

Lördagar är bästa dagen på hela veckan. Det är dagen svensken slappnar av, har sovmorgon förbi sig och en sovmorgon att se fram emot. Och däremellan en V75-omgång. I ...

Fredagskrönikan

Geografilektion och mörka fredagen

fredag 22 september 2017

Som tyckare och skribent brukar man få höra att det alltid gnälls en massa. Och visst är glaset oftare halvtomt än halvfullt för många, men det är verkligen en bitter ...

Travstugans Community - V64

Travtips & travbloggar från Travstugans engagerade läsare

Om V64

V64 introducerades 1999 och är den största spelformen bakom V75 och V86. För att vinna på V64 gäller det att hitta vinnaren i sex, fem eller fyra lopp. Hur stor vinsten blir beror på hur många som lyckats hitta dem eftersom potten fördelas jämnt mellan spelare som lyckats. Blir man ensam om sex rätt vinner man hela potten i sexrätts-poolen, vilket handlar om flera miljoner kronor. 

Kostnad V64

Priset för att spela på V64 beror på hur många hästar som streckas i varje avdelning. En häst innebär en rad och kostnaden per rad är en krona. Det totala priset får du fram genom att multiplicera antalet hästar i respektive avdelning med varandra. För att hålla priset nere är rekommendationen att spika – att bara strecka en häst – i åtminstone en eller två avdelningar. 

Hur V64-Potten Fördelas

Den totala potten fördelas enligt följande – 40 % går till sexorna, 20 % till femmorna och resterande 40 % till fyrorna. Om ingen lyckas hitta sex rätt – eller fem och fyra rätt för den delen – flyttas potten till kommande omgång, vilket innebär att omgången blir jackpotförstärkt. Samma princip gäller även om och när utdelningen understiger 15 kronor för sex, fem eller fyra rätt. 

Spela V6

Tidigare har det varit möjligt att spela för bara sju respektive åtta rätt på V75 och V86, vilket innebar att eventuell vinst dubblerades. ATG beslutade att ta bort den här möjligheten på nämnda spelformer men möjligheten kvarstår på V64. Genom att spela V6 har du endast möjlighet att vinna pengar på sex rätt och i gengäld dubbleras vinsten när och om du lyckas pricka sex rätt. 

Lämna in V64-kupongen

Du kan lämna in V64-kupongen på ATG.se i din dator eller mobila enhet. Det går också bra att lämna in kupongen hos närmaste ATG-ombud. Har du liten eller ingen kunskap om hästarna i omgången är förslaget att köpa en Harry Boy. Vad ska tänka på när du ska lämna in V64-kupongen är att lämna in kupongen innan spelstopp – 19.25 på vardagar och 14.35 på söndagar. 

Startlistor för V64

Det bästa alternativet för dig som letar startlistor för V64 är att besöka ATG.se. Där klickar du på ”Spela” i menyraden och därefter på V64. Sedan kommer det upp en flik där det står ”Spela på nästa V64 spel”. Under fliken ser du inte bara aktuell tävlingsdag utan även nästkommande tävlingsdag. Klicka på ”Spela Nu” för att skapa din V64-kupong online. 

V64Kupong

V64-kupong

Resultat och utdelning

Resultat För V64 Idag

Letar du resultat för dagens V64-tävlingar? På hemsidan hittar du dagens V64-resultat bara om experter och/eller community-medlemmar har tippat omgången. I annat fall är det bästa alternativet att vända sig till ATG.se eller SVT Text-TV 574 när man letar resultat för V64. Den långsiktiga ambitionen är att Travstugan.se ska tillhandahålla resultat för samtliga V64-omgångar.  

Resultat och utdelning på ATG.se

För att hitta resultat och utdelning på ATG.se klickar du på ”Rätta” och väljer ”Resultatkalender”. Nästa steg är att välja önskad tävlingsdag i rullgardinen och i tur och ordning välja spel och bana. Då får du fram information om startlista och resultat samt utdelning för 6, 5 och 5 rätt. I resultatkalendern på ATG.se hittar du all nödvändig information om resultat och utdelning för V64.

Rätta V64

Ska du rätta V64? Det finns flera alternativ att välja mellan. Du kan använda din rättningskod på ATG.se eller lämna in din kupong hos närmaste ombud. Har du spelat online är det bästa alternativet att rätta kupongen manuellt genom att jämföra den mot rätt rad som du hittar på ATG.se, Travstugan.se och SVT Text 574. Använd vår rättningsmall för att se hur stor utdelningen är.

V64 Tips

Travstugans V64-tips

På Travstugan.se tippar experter och community-medlemmar V64 flera gånger i veckan. För många har Travstugan.se därför blivit det naturliga valet när man letar travtips för V64. Vilka dagar experter och medlemmar tippar V64 kan variera från vecka till vecka – men ambitionen är att täcka så många dagar som möjligt. Bara för att du alltid ska hitta travtips för V64 på nätet. 

Travstugan Community Tippar V64

Travstugan.se är en community där medlemmar hjälper varandra att vinna. När community-medlemmar tippar V64 ligger dock utanför vår kontroll – medlemmar bestämmer själva när och om de vill tippa. För att du inte ska riskera missa spännande drag och säkra spikar är förslaget att följa oss på sociala medier. Vi länkar till tipsen på både Facebook och Twitter. 

V64 Tips till söndag

Varje söndag är det V64 Grand Slam. Det betyder att en ensam vinnare är garanterad tio miljoner kronor. Experter och community-medlemmar väljer själva när och om de ska tippa V64 på söndagar. Bara för att underlätta för dig utannonserar vi alltid eventuella tips på sociala medier. Följ oss på Facebook och Twitter om du vill vara säker på att inte missa våra V64-tips.

Externa Tips För V64

För att underlätta för dig och öka dina chanser att vinna på V64 länkar vi till externa V64-tips på Travstugan.se. Som spelare ska man inte stirra sig blind på bara ett eller ett par tips utan försöka ta del av all information som finns tillgänglig – och det finns mycket information tillgänglig på Internet. Exempel på externa V64-tips är V64-tips på Sportbladet och Travnet.