V64 tips » Gratis V64 travtips varje omgång » Travstugan.se
 • Hem
 • Alla travtips

V64 tips

Gratis V64 travtips från våra experter

Aktuella V64 Tips

Jägersro har klassisk V64-tisdag och framförallt är det Åbergs Nästa! som pockar på uppmärksamheten i V64-5. Vi kopplar greppet direkt med ... Läs travtips

VANLIGA FRÅGOR & SVAR ANGÅENDE V64

Många vänder sig till oss med frågor om V64 och våran vision är att svara på dom så utförligt vi bara kan, men det händer att även vi missar saker ibland. Tveka därför inte att höra av dig till om du har någon fråga som rör V64.

🔍 Var hittar jag speltips till V64?

Du hittar V64-tips enklast hos oss på Travstugan genom att klicka här. Vi erbjuder tips till V64 varje kväll.

📺 Hur kan jag se V64 live?

Du ser V64 live enklast på atg.se. Första loppet går klockan 19.30 men uppsnacket i studion börjar redan klockan 18:00.

❓Går V64 på Solvalla?

Ja. Solvalla har en V64 omgång varje tisdag.

📅 Vilka dagar går V64?

På dessa dagar kan man spela till V64:

 • Måndag
 • Tisdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Söndag (Ibland galopp eller tävlingar från utlandet)

6️⃣ Vad innebär V6?

Du kan välja att endast spela för sex rätt. Det kallas V6 och innebär att du inte får utdelning på fyra eller fem rätt. Fördelen med att spela V6 är att vinsten blir 2,5 gånger utdelningen på sex rätt när och om du får alla rätt. Du spelar V6 genom att klicka i ”Spela endast V6” innan du bekräftar inlämning av kupong.

💰Vad är radpriset på V64?

Priset per rad är 1 kr. Till exempel kostar 768 rader 768 kr att lämna in.

🕢 När börjar V64?

V64 börjar 19:30 på vardagar. På söndagar varierar starttiden och oftast körs loppen i tillexempel Norge.

👭Kan man spela andelsspel på V64?

Du kan för tillfället endast spela tillsammans med dina vänner, men ATG arbetar på en produkt likt V75 & V86 tillsammans.

Om V64

V64 introducerades 1999 och är en av ATG:s större spelformer. Man kan spela på V64 på alla veckodagar utom lördagar och onsdagar då V75 och V86 står i centrum.

För att vinna på V64 gäller det att hitta vinnaren i sex, fem eller fyra lopp. Hur stor vinsten blir beror på hur många som lyckats hitta dem eftersom potten fördelas jämnt mellan spelare som lyckats. Blir man ensam om sex rätt vinner man hela potten i sexrätts-poolen, vilket oftast handlar om flera miljoner kronor.

Skillnaden mellan V64 och V65

Det är många som undrar vad skillnaden mellan V64 och V64 är. Båda spelformerna är väldigt lika och dom går ut på att gissa vinnarna i sex avdelningar och har samma radpris (en krona).

Skillnaden är att vinstpotten fördelas olika och att V65 inte körs lika ofta.

 • På V65 fördelas potten på sex och fem rätt.
 • På V64 fördelas potten på sex, fem och fyra rätt.

För att göra det enklare att skilja spelformerna åt har ATG valt att färglägga V64-omgångarna orangea och V64-omgångarna röda.

Läs mer om V65 här.

Spela på V64

Hur man fördelar V64-potten

Den totala potten fördelas enligt följande – 40 % går till sexorna, 20 % till femmorna och resterande 40 % till fyrorna. Om ingen lyckas hitta sex rätt – eller fem och fyra rätt för den delen – flyttas potten till kommande omgång, vilket innebär att omgången blir jackpotförstärkt. Samma princip gäller även om och när utdelningen understiger 15 kronor för sex, fem eller fyra rätt.

Lämna in V64-kupongen

Du kan lämna in V64-kupongen på ATG.se i din dator eller mobila enhet. Under våren 2019 släppte ATG en ny app till Iphone och Android. Den hittar man enkelt i App Store eller Google Play. Det går också bra att lämna in kupongen hos närmaste ATG-ombud. Har du liten eller ingen kunskap om hästarna i omgången är förslaget att köpa en Harry Boy. Lämnar man in sin V64-kupong hos ett ombud får man räkna med några kronor extra i ombudsvgift.

Viktigt att tänka på när du ska lämna in din V64-kupong

  • På söndagar varierar starttiden kolla därför upp tiden på atg.se i god tid.
  • Kryssa i rutan i högra hörnet om du vill gå för att endast vinna på sex rätt.
  • Lämna in din kupong innan spelstopp (19.30 på vardagar).
  • Spika minst en häst för att reducera kostnaden.
  • Läs olika V64-tips för att skaffa dig en blick om hur marknaden tänker.

   Kostnaden för V64

   Kostnaden för att spela V64 är en krona per rad. När du spelar på V64 i datorn, telefonen eller surfplattan hos atg.se räknar datorn ut radantalet och priset själv. Spelar man dock en fysisk kupong i en butik eller på en travbana måste man själv räkna ut priset. Det kan vara lite svårt ibland då radpriset varierar mellan dom olika spelformerna.

   För att räkna ut priset på din V64-kupong multiplicerar hästarna du har valt i varje V64-avdelning med varandra med radpriset som är en krona.

   Exempel på en V64 Kupong
   1. 1,3,4 (3 hästar)
   2. 1,2,6,11 (4 hästar)
   3. Spik 4 (1 häst)
   4. 1,2,3,4,12 (5 hästar)
   5. Spik 8 (1 häst)
   6. 4,2 (2 hästar)

   3 x 4 x 1 x 5 x 1 x 2 = 120 rader x 1 = 120 kronor.

   Spela endast V6 på V64

   På spelformerna V64 och V65 finns alternativet att spela för att endast vinna på 6 rätt. Det kan vara bra om man är ute efter dom riktigt stora pengarna. I och med att du endast spelar för att vinna i sexrätts-potten delar ATG ut din vinst på V64 gånger två och en halv gång. Om du spelar för att endast vinna på sex rätt är det viktigt att veta att du inte får någon vinst om du skulle pricka fyra eller fem rätt.

   Många spelar just för att vinna på endast sex rätt. Men det är inte alltid det är det bästa alternativet. Eftersom färre personer delar på fyra och femrätts-potten kan utdelningen på dessa bli enorm och det har till och med hänt att utdelningen på fyra och fem rätt tillsammans har blivit mer än utdelningen på sex rätt.

   V64 tipskupong Desktop Laptop and Tablet

   Spela V64 i din dator, surfplatta eller telefon.

   Startlistor på V64

   Det bästa alternativet för dig som letar startlistor för V64 är att besöka ATG.se. Där klickar du på ”Spela” i menyraden och därefter på V64. Sedan kommer det upp en flik där det står ”Spela på nästa V64 spel”. Under fliken ser du inte bara aktuell tävlingsdag utan även nästkommande tävlingsdag. Klicka på ”Spela Nu” för att skapa din V64-kupong online.

   Andelsspel på V64

   Andelsspel är ett verktyg som från att som gör det möjligt för flera personer att spela tillsammans - i ett lag. Det bidrar till att kassan blir mycket större vilket gör det möjligt att få med flera hästar på kupong och chansen ökar därmed att ni vinner.

   För att starta ett andelslag på V64 med dina vänner klickar du här sedan klickar på fliken ''andelsspel'' ovanför kupongen. Du bestämmer sedan kostnaden per andel, och du bjuder in dina vänner via länk, sms eller mail. När alla vänner har köpt en andel och du har tillräckligt mycket pengar i kassan för att lämna in kupongen klickar du på spela.

   Inom snar framtid kommer ATG även lansera V64-tillsammans. Då kommer du ha möjlighet att köpa en andel av våra tipsexperter precis som du kan göra på både V75 och V86 nu. Vi har alla typer av andela, från 25 kronor upp till 750 kronor.

   Läs mer om hur andelsspel och atg-tillsammans fungerar här.

   V64 tillsammans andelsspel

   Klicka här för att skapa andelsspel på V64

   Jackpott på V64

   Jackpot innebär att det finns extrapengar i potten. Om det blir så låg utdelning i en V64-omgång att pengar inte betalas ut på fyra, fem eller sex rätt flyttas potten till nästa omgång. Samma princip gäller även om ingen får fyra, fem eller sex rätt.

   Blir det ingen utdelning i fyra och fem-rättspotten på V64 går jackpotten vidare. Det kallas då för en DubbelJackpott. Blir det ingen utdelning i sex-rättspotten på V64 går pengarna vidare till en SuperJackpott.

   Spela reducerat på V64

   Genom att spela reducerat på V64 så minskar du kostnaden på ditt V64-system och du har därför chansen att få med fler hästar på kupongen som du inte är beredd att betala för om du tillexempel hade spelat en matematiskt system.

   Spelar du reducerat på V64 betalar du mer för dom raderna du tror är mer spelvärda.Du kan välja att antingen ranka hästarna genom förutbestämda kriterier, eller genom att ställa villkor på systemet så kan du välja bort kombinationer som du tror kommer ge låg utdelning (många favoriter), eller kombinationer som du anser inte har någon chans (många skrällar).

   • Observera att du kan spela ''endast V6'' när du reducerar med. Vanligtvis är den knappen inte kryssad på förhand i reduceringsverktygen. Det kan därför vara en bra idé att leta upp knappen om man endast vill spela för att vinna på sex rätt.

   För proffsen är reduceringsvertygen en viktig faktor till storvinsterna. När du reducerat på V64 krävs det att du har en tydlig idé och är påläst i varje lopp för att det ska vara lönsamt i längden.

   Det finns en hel del olika sidor man kan ta hjälp av för att reducera på V64. Här nedan följer en lista med några av dom vi rekommenderar.

   Resultat och utdelning på V64

   Resultat för V64 idag

   Letar du resultat för dagens V64-tävlingar? På hemsidan hittar du dagens V64-resultat bara om experter och/eller community-medlemmar har tippat omgången. I annat fall är det bästa alternativet att vända sig till ATG.se när man letar resultat för V64. Den långsiktiga ambitionen är att Travstugan.se ska tillhandahålla resultat för samtliga V64-omgångar.

   Resultat och utdelning på ATG.se

   För att hitta resultat och utdelning på ATG.se klickar du på ”Rätta” och väljer ”Resultatkalender”. Nästa steg är att välja önskad tävlingsdag i rullgardinen och i tur och ordning välja spel och bana. Då får du fram information om startlista och resultat samt utdelning för 6, 5 och 5 rätt. I resultatkalendern på ATG.se hittar du all nödvändig information om resultat och utdelning för V64.

   Rätta V64

   Ska du rätta V64? Det finns flera alternativ att välja mellan. Du kan använda din rättningskod på ATG.se eller lämna in din kupong hos närmaste ombud. Har du spelat online är det bästa alternativet att rätta kupongen manuellt genom att jämföra den mot rätt rad som du hittar på ATG.se och Travstugan.se. Använd vår rättningsmall för att se hur stor utdelningen är.

   V64 TIPS PÅ TRAVSTUGAN

   Travstugans V64-tips

   På Travstugan.se tippar våran tipsexpert Martin Engström V64 dom flesta dagarna i veckan när det är svenskt trav. För många har därför Travstugan blivit det naturliga valet när man letar efter travtips.

   Martin har en gedigen kunskap inom travet och spelet och har vunnit stort vid flera tillfällen. Hans V64-tips är enkla att läsa och avslutas alltid med ett systemförslag.

   Martins tre enkla tips för dig som vill spela på V64:

   • Lär dig grunderna. Hur man läser programmet, vad distanserna och auto- och voltstart är för något.
   • Gör det inte svårare än vad det är. Inte ens travexperter får in storvinster på ett tag. Travspel innebär inte bara skicklighet utan även en gnutta tur.
   • Är du inte påläst själv, läs dig runt och se vad folk tror om omgången.

   Externa tips på V64

   För att underlätta för dig och öka dina chanser att vinna på V64 länkar vi till externa V64-tips på Travstugan.se. Som spelare ska man inte stirra sig blind på bara ett eller ett par tips utan försöka ta del av all information som finns tillgänglig – och det finns mycket information tillgänglig på Internet. Exempel på externa V64-tips är V64-tips på Sportbladet och Travnet. Det finns även V64-tips i facktidningar som te.x Travronden och Sulkysport.

   Vi har även valt att samla V64-tips i Travstugans facebook-grupp "Travsurr - travstugans travgrupp". I gruppen hittar man alltid V64-tips och spelideér från olika typer av människor.