Gratis

V64-tips

På den här sidan hittar du V64-tips från några av Sveriges främsta travexperter till varje omgång! Precis som alla andra travtips du hittar på Travstugan är V64-tipsen gratis för dig som läsare. Förutom våra tips delar vi även med oss av nyheter & nyheter om V64. Vi har även ett av Sveriges bästa andelslag som spelar till varje omgång.

V64-tips idag

Det blev en favoritbetonad måndag igår vilket ger oss jackpot till kvällens V64 på Bergsåker!🥇 SPIKFÖRSLAGET V64-2 Han kommer knappast ... Läs travtips

Senaste nytt om V64

1 - KROSSEN I SILVER Att starta från spår 12 på Örebrotravet lämnar oftast en chanslös till slutsegern. Adrian ...

Nyhet

Svenskhäst tillbaka igen

tisdag 20 juni 2023

Det är sent värre som Dannero-travet arrangerar tävlingar på torsdag. Tävlingskvällen inleds klockan 20:00 där ...

MÅNDAG MORGON

MÅNDAG MORGON: Torsdagkvällsljuvet

måndag 17 april 2023

Ja, när vi når torsdag den här veckan har vi nått 20 april 2023.Datumet i sig har gett oss händelser som att ...

VANLIGA FRÅGOR & SVAR ANGÅENDE V64

Många vänder sig till oss med frågor om V64 och våran vision är att svara på dom så utförligt vi bara kan, men det händer att även vi missar saker ibland. Tveka därför inte att höra av dig till om du har någon fråga som rör V64.

🔍 Var hittar jag V64-tips?

Du hittar V64-tips enklast hos oss på Travstugan genom att klicka här. Vi erbjuder tips till V64 varje kväll.

📺 Hur kan jag se V64 live?

Du ser V64 live enklast på atg.se. Första loppet går klockan 19.30 men uppsnacket i studion börjar redan klockan 18:00.

❓ Vart hittar man startlistorna till V64?

Du hittar alltid startlistorna på atg.se. Klicka här för att se dagens V64 startlista.

📅 Vilka dagar går V64?

På dessa dagar kan man spela till V64:

 • Måndag
 • Tisdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Söndag (Ibland galopp eller tävlingar från utlandet)

6️⃣ Vad innebär V6?

Du kan välja att endast spela för sex rätt. Det kallas V6 och innebär att du inte får utdelning på fyra eller fem rätt. Fördelen med att spela V6 är att vinsten blir 2,5 gånger utdelningen på sex rätt när och om du får alla rätt. Du spelar V6 genom att klicka i ”Spela endast V6” innan du bekräftar inlämning av kupong.

💰 Vad är radpriset på V64?

Priset per rad är 1 kr. Till exempel kostar 768 rader 768 kr att lämna in.

🕢 När börjar V64?

V64 börjar 19:30 på vardagar. På söndagar varierar starttiden och oftast körs loppen i tillexempel Norge.

👭 Kan man spela andelsspel på V64?

Du kan för tillfället endast spela tillsammans med dina vänner, men ATG arbetar på en produkt likt V75 & V86 tillsammans. I våra grupper Travsurr och V75-tips hittar du oftast tillsammansspel från våra medlemmar som du kan rygga,

Allt om V64

V64 är en spelform från ATG som går ut på att du ska hitta vinnaren i sex lopp. På V64 vinner du på 4,5 eller 6 rätt, men du har även chansen att spela för att endast vinna ur 6-rättspotten och därmed få 2,5 gånger vinsten.

V64 är det mest populära vardagsspelet på travet i Sverige och omsätter normalt sett mellan 4-15 miljoner kronor.

V64 avgörs normalt sett på måndagar, tisdagar, torsdagar, fredagar och söndagar varav söndagsomgången ofta är inom ramen för galopp. Starttiden på vardagarna är 19:30 förutom på fredagar då V64-omgången körs klockan 20:30.

På fredagar kör man V64 i expressfart och delar omgången mellan två banor, vilket medför att spelformen är avgjord på under en timme.

V64 är en produkt från

ATG

Motorn i Svensk hästnäring
 • Bästa spelbolaget för trav
 • Mycket användarvänlig sajt
 • Sportbook med brett utbud
 • Ingen välkomstbonus
 • Inga fasta odds dagligen
Välkomstbonus
Ingen välkomstbonus
Till ATG Ta del av bonus
Hemsida: atg.seGrundat: 1974
Ägare: Svensk Travsport, Svensk GaloppHuvudkontor: Bromma, Sverige
ATG Ipad
ATG Macbook
ATG Iphone

Sammanfattning

Skrivbent: Martin Engström Martin Engström

1974 bildades Aktiebolaget Trav och Galopp (ATG) och har sedan dess varit motorn i svensk hästnäring! ATG har tillhandahållit spel på trav längst och är därmed den absolut största aktören på marknaden. Sedan 2019 hittar man både sport och casinospel hos ATG vilket har lyft nivån ytterligare. ATG anses numera vara Sveriges största spelbolag.

Det här hittar du i ATG:s recension

Läs hela recensionen

Mer om V64

Radpriset för V64 är en krona, det innebär att om du spelar för 120 rader kostar ditt V64-system kosta 120 kronor. Radpriset är alltså dyrare än exempelvis V75 som kostar 50 öre raden. Högre radpris innebär att systemet blir dyrare.

För att vinna på V64 gäller det att hitta vinnaren i sex, fem eller fyra lopp. Hur stor vinsten blir beror på hur många som lyckats hitta dem eftersom potten fördelas jämnt mellan spelare som lyckats. Blir man ensam om sex rätt vinner man hela potten i sexrätts-poolen, vilket oftast handlar om flera miljoner kronor. Utdelningen varierar även om du exempelvis har spelat ''Endast V6'' och därmed endast spelar om pengarna i sexrättspotten. Sätter du V64 med ''Endast V6'' får du 2,5 gånger den redovisade vinsten.

Den 10 december 2009 spelade en man i Växsjö hem den största vinsten på V64 genom tiderna. Vinsten på V64 var på tolv miljoner kronor. V64-kupongen var komponerat av Harry Boy och kostade 192 kronor. V64 är inte ett lika stort spel som exempelvis V75 och V86 och därför är inte vinsterna lika höga.

V64 tips

Spela på V64 - Vi lär dig

V64 är ett populärt spel som faktiskt skiljer sig lite från de andra poolspelen hos ATG. Numera finns ett brett andelsutbud, men det är även några fler saker som särskiljer spelformerna emellan.

Fördelning av V64-potten

Den totala potten fördelas enligt följande:

 • 40 % går till sexorna
 • 20 % till femmorna
 • 40 % till fyrorna (resterande)

Om ingen lyckas hitta sex rätt – eller fem och fyra rätt för den delen – flyttas potten till kommande omgång, vilket innebär att omgången blir jackpotförstärkt. Samma princip gäller även om och när utdelningen understiger 15 kronor för sex, fem eller fyra rätt.

V64 kostnad

Kostnaden för att spela V64 är en krona per rad. När du spelar på V64 i datorn, telefonen eller surfplattan hos atg.se räknar datorn ut radantalet och priset själv. Spelar man dock en fysisk kupong i en butik eller på en travbana måste man själv räkna ut priset. Det kan vara lite svårt ibland då radpriset varierar mellan dom olika spelformerna.

För att räkna ut priset på din V64-kupong multiplicerar hästarna du har valt i varje V64-avdelning med varandra med radpriset som är en krona.

Exempel på en V64-kupong

Spela endast för sex rätt

På spelformerna V64 och V65 finns alternativet att spela för att endast vinna på 6 rätt. Det kan vara bra om man är ute efter dom riktigt stora pengarna. I och med att du endast spelar för att vinna i sexrätts-potten delar ATG ut din vinst på V64 gånger två och en halv gång. Om du spelar för att endast vinna på sex rätt är det viktigt att veta att du inte får någon vinst om du skulle pricka fyra eller fem rätt.

Många spelar just för att vinna på endast sex rätt. Men det är inte alltid det är det bästa alternativet. Eftersom färre personer delar på fyra och femrätts-potten kan utdelningen på dessa bli enorm och det har till och med hänt att utdelningen på fyra och fem rätt tillsammans har blivit mer än utdelningen på sex rätt. Ha alltid det här i åtanke när du lämnar in din V64-kupong.

Skarmavbild 2021 11 24 kl 12 26 05

Jackpott på V64

Jackpot innebär att det finns extrapengar i potten. Om det blir så låg utdelning i en V64-omgång att pengar inte betalas ut på fyra, fem eller sex rätt flyttas potten till nästa omgång. Samma princip gäller även om ingen får fyra, fem eller sex rätt.

Blir det ingen utdelning i fyra och fem-rättspotten på V64 går jackpotten vidare. Det kallas då för en DubbelJackpott.

Blir det ingen utdelning i sex-rättspotten på V64 går pengarna vidare till en SuperJackpott.

Spela reducerat på V64

Genom att spela reducerat på V64 så minskar du kostnaden på ditt V64-system och du har därför chansen att få med fler hästar på kupongen som du inte är beredd att betala för om du tillexempel hade spelat en matematiskt system.

Spelar du reducerat på V64 betalar du mer för dom raderna du tror är mer spelvärda.

Du kan välja att antingen ranka hästarna genom förutbestämda kriterier, eller genom att ställa villkor på systemet så kan du välja bort kombinationer som du tror kommer ge låg utdelning (många favoriter), eller kombinationer som du anser inte har någon chans (många skrällar).

 • Observera att du kan spela ''endast V6'' när du reducerar med. Vanligtvis är den knappen inte kryssad på förhand i reduceringsverktygen. Det kan därför vara en bra idé att leta upp knappen om man endast vill spela för att vinna på sex rätt.

För proffsen är reduceringsvertygen en viktig faktor till storvinsterna. När du reducerat på V64 krävs det att du har en tydlig idé och är påläst i varje lopp för att det ska vara lönsamt i längden.

  Mockuuups front view of macbook pro mockup with co worker behind02

  Spela på V64 - video

  V64 Startlista

  Startlistan till V64 släpps några dagar innan den aktuella tävlingsdagen. Så fort startspåren är lottade hittar du startlistan till V64 hos atg.se eller Svensk Travsport. Kom ihåg att streckprocenten i startlistan hos ATG kan vara missvisande om du är inne och letar efter en omgång som ligger längre fram i tiden. Det beror på att det inte kommit in tillräckligt mycket spel i poolen och således kan streckprocenten vara högre, eller lägre än vad egentligen ska vara.

  Det bästa alternativet för dig som letar startlistor för V64 är att besöka atg.se. För att leta dig fram till startlistorna gör du följande:

  1. Klicka dig vidare till atg.se.
  2. Klicka på meny.
  3. Klicka på spelkalender.
  4. Klicka på V64 under aktuell dag för att få upp din kupong.

  V64 TIPS PÅ TRAVSTUGAN

  Vi på Travstugan erbjuder dagligen travtips på V64 som är helt gratis för dig som läsare. Många av våra spelexperter spelar även andelsspel, vilket medför att dom är pålästa till kommande omgångar.

  Vi försöker att ha minst ett V64-tips live varje dag här på sajten, men är du ute efter fler ideér tipsar vi om att besöka vårt ombudsslag hos ATG och se vad våra tipster har spelat på sina system. Våra spelexperter har delat med sig av lite tips om vad du ska tänka på innan du spelar på V64

   Bli en bättre spelare - Sex V64-tips
   • Snåla inte på streck.
   • Lär dig reducera systemen.
   • Ta hjälpt av folk som kan mer och har lagt ner mer tid inför omgången.
   • Jämför odds hos spelbolag med streckprocenten hos ATG.
   • En vinst kommer inte direkt, försök ha tålamod.
   • Spela inte för mer pengar än vad du har råd att förlora.

   V64-tips på andra kanaler inom travet

   För att underlätta för dig och öka dina chanser att vinna på V64 delar vi med oss av andra hemsidor som är bra när du vill hitta V64-tips. Som spelare ska man inte stirra sig blind på bara ett eller ett par tips utan försöka ta del av all information som finns tillgänglig – och det finns mycket information tillgänglig på Internet.

   Exempel på externa V64-tips är V64-tips på Sportbladet och Travnet. Det finns även V64-tips i facktidningar som te.x Travronden och Sulkysport. Men du hittar även tips på V64 i ATGs egna kanaler.

   Gillar du att diskutera trav med likasinnande? Gå med i våra travgrupper på Facebook som har över 29 000 trav och spelintresserade genom att klicka här.

   Owlie travstugan s V64 tips

   V64 tips från travbanorna

   De flesta travbanor i Sverige bjuder på egna V64 tips, oftast i videoformat. Att kika igenom banornas tipsmatrial är ofta en bra idé eftersom många hemmatränare har hästar till start. Spelexperterna på travbanorna har ofta goda kontakter och på så vis kan man få ett informationsövertag gentemot de övriga som endast läser tipsen som kommer ut i kvällspressen och på ATG Live.

   Några av banorna som alltid snackar upp omgången är dessa:

   Andelsspel på V64

   Under 2020 lanserades V64 tillsammans för butiker. Det innebär att man numera kan man rygga spelexperter genom att köpa en andel!

   När du köper en andelsspel till V64 delar du på kostnaden på systemet vilket gör att man får större system och därmed är det större chans att kupongen går in.

   Du kan också rygga duktiga spelexperter och storspelare som har för vana att vinna på trav. Vi på travstugan har andelsspel i alla olika prisklasser på V64 och andelarna finns till försäljning varje dag. Läs mer om V64 tillsammans och se vårt utbud genom att klicka här.

   Resultat och utdelning på V64

   Resultat för V64 idag

   Letar du resultat för dagens V64-tävlingar? På hemsidan hittar du dagens V64-resultat bara om experter och/eller community-medlemmar har tippat omgången. I annat fall är det bästa alternativet att vända sig till ATG.se när man letar resultat för V64. Den långsiktiga ambitionen är att Travstugan.se ska tillhandahålla resultat för samtliga V64-omgångar. Du hittar även resultat för V64 resultat i text-tv.

   Resultat och utdelning på ATG.se

   För att hitta resultat och utdelning på ATG.se klickar du på ”Rätta” och väljer ”Resultatkalender”. Nästa steg är att välja önskad tävlingsdag i rullgardinen och i tur och ordning välja spel och bana. Då får du fram information om startlista och resultat samt utdelning för 6, 5 och 5 rätt. I resultatkalendern på ATG.se hittar du all nödvändig information om resultat och utdelning för V64.

   Rätta V64

   Ska du rätta V64? Det finns flera alternativ att välja mellan. Du kan använda din rättningskod på ATG.se eller lämna in din kupong hos närmaste ombud. Har du spelat online är det bästa alternativet att rätta kupongen manuellt genom att jämföra den mot rätt rad som du hittar på ATG.se och Travstugan.se. Använd vår rättningsmall för att se hur stor utdelningen är. Du kan också gå in på atg.se och klicka dig vidare till kalendern. I kalendern klickar du på idag och sedan V64. Då får du upp den rätta raden.

   V64 tips på galopp

   Varje söndag avgörs galoppen inom ramen för V64 från någon av Sveriges tre galoppbanor Jägersro, Göteborg eller Bro Park. Vi på travstugan försöker alltid ha tips även när galoppen utgör en del av V64-spelet, trots att travet är vårt Vill du förkovra dig mer i galoppen rekommenderar vi galopptips.se som har utförliga analyser och V64-tips från några av Sveriges bästa galopptipsters.

   Galopp hos Nordicbet

   V64 i TV

   Eftersom V64 inte omsätter lika mycket som exempelvis V86 och V75 sänds det inte direkt i någon huvudkanal i Sverige. Däremot kan du alltid se V64-loppen live på atg.se. I ATG-studion bjuds det på förhandssnack, V64-tips, intervjuer och värmningar.

   Kan du inte följa V64-loppen live visas det alltid en summering i TV4-sporten 22:40. Du kan även alltid se V64-loppen i repris på atg.se.

   Atg live v64

   I ATG-live visas V64 direktsänt varje tävlingsdag.

   Följ Travstugan på Youtube