V64 tips » Gratis V64 travtips varje omgång » Travstugan.se

V64 Tips

Gratis V64 travtips från våra experter och travstugans community

Aktuella travtips V64

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

V64-snack från redaktionen

Eftersnacket

Maggankväll på Solvalla

tisdag 2 juli 2019

60 000 kronors-presenten I inledande V64-loppet (lopp 4) hade vi en stor favorit i Ultimaluna Grif med Alessandro ...

Fredagskrönikan

Årets överlägset bästa vecka

fredag 19 april 2019

Lika mycket som jag tycker om att kritisera ditten och datten behövs där även lite positiva och glada vinklar i ...

Eftersnacket

Högklassig sport från Örebro

torsdag 11 april 2019

Inför helgens fina trav från Vincennes, Seinäjoki och Umåker blev det ett fint slags genrep med fin travsport från ...

Om V64

V64 introducerades 1999 och är den största spelformen bakom V75 och V86. För att vinna på V64 gäller det att hitta vinnaren i sex, fem eller fyra lopp. Hur stor vinsten blir beror på hur många som lyckats hitta dem eftersom potten fördelas jämnt mellan spelare som lyckats. Blir man ensam om sex rätt vinner man hela potten i sexrätts-poolen, vilket handlar om flera miljoner kronor.

Kostnad V64

Priset för att spela på V64 beror på hur många hästar som streckas i varje avdelning. En häst innebär en rad och kostnaden per rad är en krona. Det totala priset får du fram genom att multiplicera antalet hästar i respektive avdelning med varandra. För att hålla priset nere är rekommendationen att spika – att bara strecka en häst – i åtminstone en eller två avdelningar.

Hur V64-Potten Fördelas

Den totala potten fördelas enligt följande – 40 % går till sexorna, 20 % till femmorna och resterande 40 % till fyrorna. Om ingen lyckas hitta sex rätt – eller fem och fyra rätt för den delen – flyttas potten till kommande omgång, vilket innebär att omgången blir jackpotförstärkt. Samma princip gäller även om och när utdelningen understiger 15 kronor för sex, fem eller fyra rätt.

Spela V6

Tidigare har det varit möjligt att spela för bara sju respektive åtta rätt på V75 och V86, vilket innebar att eventuell vinst dubblerades. ATG beslutade att ta bort den här möjligheten på nämnda spelformer men möjligheten kvarstår på V64. Genom att spela V6 har du endast möjlighet att vinna pengar på sex rätt och i gengäld dubbleras vinsten när och om du lyckas pricka sex rätt.

Lämna in V64-kupongen

Du kan lämna in V64-kupongen på ATG.se i din dator eller mobila enhet. Det går också bra att lämna in kupongen hos närmaste ATG-ombud. Har du liten eller ingen kunskap om hästarna i omgången är förslaget att köpa en Harry Boy. Vad ska tänka på när du ska lämna in V64-kupongen är att lämna in kupongen innan spelstopp – 19.25 på vardagar och 14.35 på söndagar.

Startlistor för V64

Det bästa alternativet för dig som letar startlistor för V64 är att besöka ATG.se. Där klickar du på ”Spela” i menyraden och därefter på V64. Sedan kommer det upp en flik där det står ”Spela på nästa V64 spel”. Under fliken ser du inte bara aktuell tävlingsdag utan även nästkommande tävlingsdag. Klicka på ”Spela Nu” för att skapa din V64-kupong online.

V64 tips

V64 tipskupong

Resultat och utdelning

Resultat För V64 Idag

Letar du resultat för dagens V64-tävlingar? På hemsidan hittar du dagens V64-resultat bara om experter och/eller community-medlemmar har tippat omgången. I annat fall är det bästa alternativet att vända sig till ATG.se när man letar resultat för V64. Den långsiktiga ambitionen är att Travstugan.se ska tillhandahålla resultat för samtliga V64-omgångar.

Resultat och utdelning på ATG.se

För att hitta resultat och utdelning på ATG.se klickar du på ”Rätta” och väljer ”Resultatkalender”. Nästa steg är att välja önskad tävlingsdag i rullgardinen och i tur och ordning välja spel och bana. Då får du fram information om startlista och resultat samt utdelning för 6, 5 och 5 rätt. I resultatkalendern på ATG.se hittar du all nödvändig information om resultat och utdelning för V64.

Rätta V64

Ska du rätta V64? Det finns flera alternativ att välja mellan. Du kan använda din rättningskod på ATG.se eller lämna in din kupong hos närmaste ombud. Har du spelat online är det bästa alternativet att rätta kupongen manuellt genom att jämföra den mot rätt rad som du hittar på ATG.se och Travstugan.se. Använd vår rättningsmall för att se hur stor utdelningen är.

V64 Tips

Travstugans V64-tips

På Travstugan.se tippar experter och community-medlemmar V64 flera gånger i veckan. För många har Travstugan.se därför blivit det naturliga valet när man letar travtips för V64. Vilka dagar experter och medlemmar tippar V64 kan variera från vecka till vecka – men ambitionen är att täcka så många dagar som möjligt. Bara för att du alltid ska hitta travtips för V64 på nätet.

Travstugan Community Tippar V64

Travstugan.se är en community där medlemmar hjälper varandra att vinna. När community-medlemmar tippar V64 ligger dock utanför vår kontroll – medlemmar bestämmer själva när och om de vill tippa. För att du inte ska riskera missa spännande drag och säkra spikar är förslaget att följa oss på sociala medier. Vi länkar till tipsen på både Facebook och Twitter.

V64 Tips till söndag

Varje söndag är det V64 Grand Slam. Det betyder att en ensam vinnare är garanterad tio miljoner kronor. Experter och community-medlemmar väljer själva när och om de ska tippa V64 på söndagar. Bara för att underlätta för dig utannonserar vi alltid eventuella tips på sociala medier. Följ oss på Facebook och Twitter om du vill vara säker på att inte missa våra V64-tips.

Externa Tips För V64

För att underlätta för dig och öka dina chanser att vinna på V64 länkar vi till externa V64-tips på Travstugan.se. Som spelare ska man inte stirra sig blind på bara ett eller ett par tips utan försöka ta del av all information som finns tillgänglig – och det finns mycket information tillgänglig på Internet. Exempel på externa V64-tips är V64-tips på Sportbladet och Travnet.

Frågor och svar

Var hittar jag speltips till V64?

Travstugans speltips till V64 hittar du här.

Hur mycket kan jag vinna på V64?

Största vinsten hittills på V64 är 10,8 miljoner och inträffade i september 2009.

Vilka dagar går V64?

Du kan spela på V64 måndag, tisdag, torsdag och fredag.

Vad kostar V64 per rad?

Priset per rad är 1 kr. Till exempel kostar 768 rader 768 kr att lämna in.

Vad betyder V64?

På V64 är det utdelning på sex, fem och fyra rätt. Du blir alltså en vinnare om du får sex, fem eller fyra rätt – därav namnet V64 som är en förkortning.

Vad innebär V6?

Du kan välja att endast spela för sex rätt. Det kallas V6 och innebär att du inte får utdelning på fyra eller fem rätt. Fördelen med att spela V6 är att vinsten blir 2,5 gånger utdelningen på sex rätt när och om du får alla rätt. Du spelar V6 genom att klicka i ”Spela endast V6” innan du bekräftar inlämning av kupong.

Vad innebär jackpot V64?

Jackpot innebär att det finns extrapengar i potten. Om det blir så låg utdelning i en omgång att pengar inte betalas ut på sex, fem eller fyra rätt flyttas potten till nästa omgång. Samma princip gäller även om ingen får sex, fem eller fyra rätt. Ibland händer det att det finns upp till 10 miljoner kr att spela om på V64.

När börjar V64?

Första start på V64 går 19.25.

Hur rättar man V64?

Besök atg.se och klicka sedan på Rätta > Resultatkalender > Välj dag > Välj spelform. Då får du automatiskt upp V64 resultat för den specifika omgången. Du hittar även V64 resultat på travstugan.se. Du får fram resultatet genom att klicka på ett tips för den specifika omgången du letar resultat för – då får du fram vinnaren i varje lopp samt utdelning för sex, fem och fyra rätt.

Hur spelar man V64?

Utmaningen i V64 är att hitta vinnaren i sex lopp. I varje lopp startar upp till 15 hästar. Du fyller i en kupong med hästar du tror har vinstchans och lämnar in din kupong på atg.se eller hos närmaste ATG-ombud. Om du vill spela V64 men inte är påläst kan du köpa en Harry Boy. Läs mer i vår guide om V64.