V4 tips

Gratis V4 tips från våra spelexperter

Gratis V4-tips

På den här sidan hittar du varje dag V4-tips från våra spelexperter. Våra travtips är helt gratis och vi publicerar V4 tips till tävlingar på onsdagar och lördagar. Här på sidan har vi även all information om V4 och vi visar även hur du spelar på V4.

V4 tips

V4 är en spelprodukt från ATG

ATG

Motorn i Svensk hästnäring
  • Bästa spelbolaget för trav
  • Mycket användarvänlig sajt
  • Sportbook med brett utbud
  • Ingen välkomstbonus
  • Inga fasta odds dagligen
Välkomstbonus
Ingen välkomstbonus
Till ATG Ta del av bonus
Hemsida: atg.seGrundat: 1974
Ägare: Svensk Travsport, Svensk GaloppHuvudkontor: Bromma, Sverige
ATG Ipad
ATG Macbook
ATG Iphone

Sammanfattning

Skrivbent: Martin Engström Martin Engström

1974 bildades Aktiebolaget Trav och Galopp (ATG) och har sedan dess varit motorn i svensk hästnäring! ATG har tillhandahållit spel på trav längst och är därmed den absolut största aktören på marknaden. Sedan 2019 hittar man både sport och casinospel hos ATG vilket har lyft nivån ytterligare. ATG anses numera vara Sveriges största spelbolag.

Det här hittar du i ATG:s recension

Läs hela recensionen

Vanliga frågor och svar om V4

V4 är kanske den vanligaste spelformen eftersom den körs varje dag på flera olika banor. Det är därför många som har en hel del frågor om V4. Vi har försökt samla det mesta som rör ämnet V4 här nedanför. Om det är något du undrar över när det rör ämnet V4 så tveka inte höra av dig till oss. Vi försöker svara på era frågor så snabbt vi bara kan.

❌ Kan man vinna på V4 om man får tre rätt?

Nej, V4 delar endast ut vinst när du sätter rätt vinnare i alla fyra avdelningarna.

💰 Vad är radpriset för V4?

Radpriset på V4 är två kronor. Du räknar enkelt ut radpriset genom att multiplicera avdelningarna med varandra och avsluta med att mulitplicera det med radpriset i det här fallet (x2).

Exempel

2x1x3x2 = 30 x radpriset (2kr) = 60,00 kr

❓ Hur spelar man V4?

Utmaningen i V4 är att hitta vinnaren i fyra lopp. I varje lopp startar upp till 15 hästar. Du fyller i en kupong med hästar du tror har vinstchans och lämnar in din kupong på atg.se eller hos närmaste ATG-ombud. Om du vill spela V4 men inte är påläst kan du köpa en Harry Boy. Läs mer i vår guide om V4.

📺 Hur ser jag V4-loppen live?

Du hittar V4 live hos ATG Live som numera är gratis för alla som har konto hos ATG. Eftersom V4 ofta går under större former på streckspelen hittar du ofta livesändingar på V4 i TV12 eller TV4

🐴 Vart hittar jag Travstugans V4-tips?

Du hittar våra travtips enkelt här. Vi försöker så ofta som möjligt skriva travtips till V4. Ibland finns dom dock inte upplagda här du hittar då spelformen i våra analyser om V64,V65 och V86.

🔎 Vad är skillnaden mellan V4 och V5?

Skillnaden mellan V4 och V5 är att man på V5 vinner pengar på fem rätt. Radpriset på V5 kostar 1 krona.

Läs mer om V5 här.

✅ Hur rättar man V4?

Besök atg.se och klicka sedan på Rätta > Resultatkalender > Välj dag > Välj spelform. Då får du automatiskt upp V4 resultat för den specifika omgången.

🕗 När börjar V4?

Tiden för V4 varierar och det bästa är därför att besöka atg.se. Under vardagar är första start någon gång efter 20.00.

Lär dig allt om V4

V4 är en spelform från ATG som går ut på att hitta vinnarna i fyra lopp. Spelformen körs i samband med V75 och V86, men det är även spelformen till lunchtävlingarna på vardagar. Det innebär att V4 körs varje tävlingsdag och ofta två gånger, på lunch och kvällstävlingarna.

För att vinna på V4 måste du ha alla rätt, det är därmed ingen utbetalning på två, eller tre rätt om det inte blir jackpot på fyra rätt.

Är det något mer du undrar över när det gäller V4-spelet? Kontakta oss

Om V4

V4 introducerades den 3 februari 2006 och blev snabbt en spelform som blev uppskattad, framförallt av småspelarna. V4 har många likheter med streckspelet V5. Skillnaden är att det är ett högre radpris (två kronor) och ett mindre lopp att tippa.

Spelar du inte för så mycket pengar? Då är V4 ett riktigt bra spel. Det blir sällan några miljonvinster på V4, vilket beror på omsättningen och den ojämna kvalité som ofta lunchtävlingar består av. Många som spelar V4 går på favoritrader och spelar sina V4-lappar flera gånger, vilket innebär att när det väl smäller till blir det ofta riktigt bra betalt och det finns chans att vinna upp emot 600.000 kronor, eller mer beroende på vilken V4-omgång det handlar om.

V4 körs som huvud-spelform de flesta dagarna under luncherna, men även under V75, V64 och V86-omgångarna. Spelet brukar vara ett populärt inslag för de som har rykt i dom inledande avdelningarna.

Det är även populärt att spela på V4 till tävlingarna på Vincennes under vintermeetinget. Det är endast ATG-kunder som spelar i den poolen, vilket betyder att omsättningen inte är superhög. Är man insatt i fransk travsport är V4-omgångarna oftast ett riktigt bra spel.

V4 tips Smaspelare owlie

Spela på V4

V4 är en spelform från ATG

Spela V4 - Varje dag

V4 är det mest spelade streckspelet hos ATG med över 1000 omgångar varje år. Ofta är V4 bestånde av lunchlopp, vilket innebär att kvalitén på hästarna ofta är varierande. Enligt många storspelare är radpriset rätt lågt i förhållande till svårighetsgraden.


Lär dig spela på V4

Om du vill spela på V4 kan du välja mellan att spela på ATG i dator, mobil eller surfplatta. Du kan också lämna in dina kuponger hos närmaste ATG-ombud. Anser du att dina travkunskaper inte är tillräckliga kan du låta Harry Boy välja ut dina hästar. Även om trav är en skicklighetssport behöver man tur för att vinna och Harry Boy har levererat många miljonvinster genom åren.

Radpriset på V4

Hur mycket din V4-kupong kostar beror på hur många hästar du streckar i respektive avdelning. En häst innebär en rad och priset per rad är 2 kronor. Den totala kostnaden får du fram genom att multiplicera antalet hästar i alla avdelningar med varandra. Då ser du vad kupongen kostar att lämna in. För att hålla priset nere är rekommendationen att spika i minst en avdelning.

Skarmavbild 2021 12 06 kl 12 50 46

Fördelning av vinstpotten på V4

När det kommer till hur vinstpotten fördelas skiljer sig V4 från andra spel. Om ingen sätter V4:an flyttas potten till tre rätt. Lyckas ingen spelare sätta tre rätt, ja då flyttas potten till två rätt. Det är således inte kört per automatik om du spricker i första avdelningen utan istället får du hålla tummarna för att omgången blir alldeles för svår och att ingen lyckas pricka fyra rätt.

V4 tips

Intresset för V4 är förhållandevis litet – i alla fall om man jämför med intresset för V75 och V86 – men vi älskar V4. Till skillnad från V75 och V86 riskerar V4-omgångar aldrig att bli sönderanalyserade i travmagasin och tv-sändningar. Därför kan man göra sig en hacka bara man är påläst och har en del tur.

På hemsidan hittar du V4 tips titt som tätt. Håll även utkik i våra facebookgrupper där det finns duktiga tispters som delar med sig av sina tips till V4. Du har även möjligheten att spela andelsspel med andra i gruppen och således få ett större och slagkraftigare system.

V4 Resultat och Utdelning

Du hittar alltid V4 resultat och utdelning på atg.se. Klicka först på ”Rätta” i menyraden och sedan på ”Resultatkalender” i rullgardinen. Där väljer du dag och sedan V4 under spel. Informationen publiceras även på Travstugan.se när och om experter och/eller community-medlemmar har tippat omgången. I såna fall hittar du V4 resultat och utdelning på sidan för det specifika tipset.

Rätta V4

Det enklaste sättet att rätta V4 är på atg.se. Där hittar du information om rätt rad och utdelning under ”Rätta” som finns i menyraden. Andra bra alternativ är att rätta med rättningskod – även det på atg.se - eller ännu hellre besöka närmaste ATG-ombud. Säkert finns det ännu fler alternativ men det är i alla fall dessa tre alternativ ovan som är enklast när du ska rätta V4.

Rätta din V4-kupong
  1. Gå in på ATG.se
  2. Klicka på ''reslutat'' i huvudmenyn.
  3. Välj dag i kalendern, söker du efter V4-resultat från samma dag? Scrolla ner och klicka på V4-loggan.
  4. Du får nu upp resultatet till aktuell V4-omgång.

Andelsspel på V4

Precis som på alla spelformer utom vinnare, plats, trio och tvilling kan du spela andelsspel. Du kan dock endast spela med vänner och bekanta och inte gå med i ett andelslag. Du skapar en andel själv, köper en andel och får därmed en länk som du kan skicka till dina vänner som därmed kan köpa in sig i ditt system.

Vi på Travstugan gör inga andelsspel till V4 själva, det beror på att det blir krångligt eftersom vi vanligtvis har alla våra andelsspel på våran ombudssida. För tillfället erbjuder ATG endast butiksandelar för större spelformer som exempelvis V75, V64 och V86.

Är du ute efter en andel på V4 kan du gå med i våra facebookgrupper där vi har en tråd som heter andelsspel. Där kan alla som är medlemmar i gruppen dela andelsspel. Du kan även själv lägga upp en andel om du vill spela för en högre summa och därmed behöver lite extra kapital.

V4 andelsspel ipad
Följ Travstugan på Youtube