V4 tips » Gratis V4 travtips varje omgång » Travstugan.se

V4 Tips

Gratis V4 travtips från våra experter och travstugans community

V4-snack från redaktionen

Eftersnacket

V4-lunchen från Jägersro

torsdag 5 april 2018

Lunchen inleddes med debutseger för General Rick (Christoffer Eriksson). Hästen fick perfekt liftresa på ...

Om V4

V4 introducerades i februari 2006. Du kan spela på spelformen alla dagar i veckan. För att vinna på V4 måste du hitta vinnaren i samtliga fyra lopp. Spelformen är tydligt inspirerad av V5 och ett trevligt inslag på både vardag och helg. Det händer att utdelningen blir hög trots att det bara handlar om fyra lopp, vilket förklaras av att V4 inte blir sönderanalyserat i travmedia.

Pris per rad

Hur mycket din V4-kupong kostar beror på hur många hästar du streckar i respektive avdelning. En häst innebär en rad och priset per rad är 2 kronor. Den totala kostnaden får du fram genom att multiplicera antalet hästar i alla avdelningar med varandra. Då ser du vad kupongen kostar att lämna in. För att hålla priset nere är rekommendationen att spika i minst en avdelning.

Hur vinstpotten fördelas

När det kommer till hur vinstpotten fördelas skiljer sig V4 från andra spel. Om ingen sätter V4:an flyttas potten till tre rätt. Lyckas ingen spelare sätta tre rätt, ja då flyttas potten till två rätt. Det är således inte kört per automatik om du spricker i första avdelningen utan istället får du hålla tummarna för att omgången blir alldeles för svår och att ingen lyckas pricka fyra rätt.

Spela på V4

Om du vill spela på V4 kan du välja mellan att spela på ATG i dator, mobil eller surfplatta. Du kan också lämna in dina kuponger hos närmaste ATG-ombud. Anser du att dina travkunskaper inte är tillräckliga kan du låta Harry Boy välja ut dina hästar. Även om trav är en skicklighetssport behöver man tur för att vinna och Harry Boy har levererat många miljonvinster genom åren.

V4 Tips

Intresset för V4 är förhållandevis litet – i alla fall om man jämför med intresset för V75 och V86 – men vi älskar V4. Till skillnad från V75 och V86 riskerar V4-omgångar aldrig att bli sönderanalyserade i travmagasin och tv-sändningar. Därför kan man göra sig en hacka bara man är påläst och har en del tur. På hemsidan hittar du V4 tips titt som tätt. Håll utkik på sociala medier!

V4-tips

V4 tips

V4 Resultat och Utdelning

Du hittar alltid V4 resultat och utdelning på atg.se. Klicka först på ”Rätta” i menyraden och sedan på ”Resultatkalender” i rullgardinen. Där väljer du dag och sedan V4 under spel. Informationen publiceras även på Travstugan.se när och om experter och/eller community-medlemmar har tippat omgången. I såna fall hittar du V4 resultat och utdelning på sidan för det specifika tipset.

Rätta V4

Det enklaste sättet att rätta V4 är på atg.se. Där hittar du information om rätt rad och utdelning under ”Rätta” som finns i menyraden. Andra bra alternativ är att rätta med rättningskod – även det på atg.se - eller ännu hellre besöka närmaste ATG-ombud. Säkert finns det ännu fler alternativ men det är i alla fall dessa tre alternativ ovan som är enklast när du ska rätta V4.

Frågor och svar

Var hittar jag speltips till V4?

Travstugans tips till V4 hittar du här.

Hur mycket kan jag vinna på V4?

Eftersom V4 tillhör genren poolspel så beror det på hur mycket pengar spelarkollektivet har satsat, dvs. omsättningen.

Varför heter det V4?

På V4 är det bara utdelning på fyra rätt. Du blir sålunda en vinnare om du får fyra rätt – därav namnet V4 som är en förkortning.

Hur spelar man V4?

Utmaningen i V4 är att hitta vinnaren i fyra lopp. I varje lopp startar upp till 15 hästar. Du fyller i en kupong med hästar du tror har vinstchans och lämnar in din kupong på atg.se eller hos närmaste ATG-ombud. Om du vill spela V4 men inte är påläst kan du köpa en Harry Boy. Läs mer i vår guide om V4.

Vad kostar V4?

Det beror på hur många rader du lämnar in. Varje rad kostar 2 kr och streckar du bara en häst i varje lopp blir priset bara 2 kronor. En rad är alltså en häst. För att räkna ut vad kupongen kostar att lämna in multiplicerar du antal hästar du streckat i respektive lopp. Se exempel:

  • 2 X 8 X 1 X 4 = 64 rader
  • Priset per rad är 2 kr
  • 64 x 2 = 128

Kupongen kostar 128 kr att lämna in.

Hur rättar man V4?

Besök atg.se och klicka sedan på Rätta > Resultatkalender > Välj dag > Välj spelform. Då får du automatiskt upp V4 resultat för den specifika omgången.

Vilka dagar går V4?

Du kan spela V4 alla dagar.

När börjar V4?

Tiden för V4 varierar och det bästa är därför att besöka atg.se. Under vardagar är första start någon gång efter 20.00.