V4 tips

Gratis V4 tips från våra expterter

Vanliga frågor och svar om V4

V4 är kanske den vanligaste spelformen eftersom den körs varje dag på flera olika banor. Det är därför många som har en hel del frågor om V4. Vi har försökt samla det mesta som rör ämnet V4 här nedanför. Om det är något du undrar över när det rör ämnet V4 så tveka inte höra av dig till oss. Vi försöker svara på era frågor så snabbt vi bara kan.

❌ Kan man vinna på V4 om man får tre rätt?

Nej, V4 delar endast ut vinst när du sätter rätt vinnare i alla fyra avdelningarna.

💰 Vad är radpriset för V4?

Radpriset på V4 är två kronor. Du räknar enkelt ut radpriset genom att multiplicera avdelningarna med varandra och avsluta med att mulitplicera det med radpriset i det här fallet (x2).

Exempel

2x1x3x2 = 30 x radpriset (2kr) = 60,00 kr

❓ Hur spelar man V4?

Utmaningen i V4 är att hitta vinnaren i fyra lopp. I varje lopp startar upp till 15 hästar. Du fyller i en kupong med hästar du tror har vinstchans och lämnar in din kupong på atg.se eller hos närmaste ATG-ombud. Om du vill spela V4 men inte är påläst kan du köpa en Harry Boy. Läs mer i vår guide om V4.

📺 Hur ser jag V4-loppen live?

Du hittar V4 live hos ATG Live som numera är gratis för alla som har konto hos ATG. Eftersom V4 ofta går under större former på streckspelen hittar du ofta livesändingar på V4 i TV12 eller TV4

🐴 Vart hittar jag Travstugans V4-tips?

Du hittar våra travtips enkelt här. Vi försöker så ofta som möjligt skriva travtips till V4. Ibland finns dom dock inte upplagda här du hittar då spelformen i våra analyser om V64,V65 och V86.

🔎 Vad är skillnaden mellan V4 och V5?

Skillnaden mellan V4 och V5 är att man på V5 vinner pengar på fem rätt. Radpriset på V5 kostar 1 krona.

Läs mer om V5 här.

✅ Hur rättar man V4?

Besök atg.se och klicka sedan på Rätta > Resultatkalender > Välj dag > Välj spelform. Då får du automatiskt upp V4 resultat för den specifika omgången.

🕗 När börjar V4?

Tiden för V4 varierar och det bästa är därför att besöka atg.se. Under vardagar är första start någon gång efter 20.00.

Om V4

V4 introducerades i februari 2006. Du kan spela på spelformen alla dagar i veckan. För att vinna på V4 måste du hitta vinnaren i samtliga fyra lopp. Spelformen är tydligt inspirerad av V5 och ett trevligt inslag på både vardag och helg. Det händer att utdelningen blir hög trots att det bara handlar om fyra lopp, vilket förklaras av att V4 inte blir sönderanalyserat i travmedia.

Pris per rad

Hur mycket din V4-kupong kostar beror på hur många hästar du streckar i respektive avdelning. En häst innebär en rad och priset per rad är 2 kronor. Den totala kostnaden får du fram genom att multiplicera antalet hästar i alla avdelningar med varandra. Då ser du vad kupongen kostar att lämna in. För att hålla priset nere är rekommendationen att spika i minst en avdelning.

Hur vinstpotten fördelas

När det kommer till hur vinstpotten fördelas skiljer sig V4 från andra spel. Om ingen sätter V4:an flyttas potten till tre rätt. Lyckas ingen spelare sätta tre rätt, ja då flyttas potten till två rätt. Det är således inte kört per automatik om du spricker i första avdelningen utan istället får du hålla tummarna för att omgången blir alldeles för svår och att ingen lyckas pricka fyra rätt.

Spela på V4

Om du vill spela på V4 kan du välja mellan att spela på ATG i dator, mobil eller surfplatta. Du kan också lämna in dina kuponger hos närmaste ATG-ombud. Anser du att dina travkunskaper inte är tillräckliga kan du låta Harry Boy välja ut dina hästar. Även om trav är en skicklighetssport behöver man tur för att vinna och Harry Boy har levererat många miljonvinster genom åren.

V4 Tips

Intresset för V4 är förhållandevis litet – i alla fall om man jämför med intresset för V75 och V86 – men vi älskar V4. Till skillnad från V75 och V86 riskerar V4-omgångar aldrig att bli sönderanalyserade i travmagasin och tv-sändningar. Därför kan man göra sig en hacka bara man är påläst och har en del tur. På hemsidan hittar du V4 tips titt som tätt. Håll utkik på sociala medier!

V4-tips

V4 tips

V4 Resultat och Utdelning

Du hittar alltid V4 resultat och utdelning på atg.se. Klicka först på ”Rätta” i menyraden och sedan på ”Resultatkalender” i rullgardinen. Där väljer du dag och sedan V4 under spel. Informationen publiceras även på Travstugan.se när och om experter och/eller community-medlemmar har tippat omgången. I såna fall hittar du V4 resultat och utdelning på sidan för det specifika tipset.

Rätta V4

Det enklaste sättet att rätta V4 är på atg.se. Där hittar du information om rätt rad och utdelning under ”Rätta” som finns i menyraden. Andra bra alternativ är att rätta med rättningskod – även det på atg.se - eller ännu hellre besöka närmaste ATG-ombud. Säkert finns det ännu fler alternativ men det är i alla fall dessa tre alternativ ovan som är enklast när du ska rätta V4.

V4 lunchtrav

Varje lunch körs det lunchtrav. Huvuspelformen är oftast V4 och då är ofta omsättningen på V4 lite större.