Grand Slam 75

Gratis Grand Slam 75 travtips från våra experter och travstugans community

Grand Slam 75-snack från redaktionen

Fredagskrönikan

Speciell känsla när Nuncio inte vinner

fredag 30 juni 2017

Engagemanget Nuncio bidrar med. Det var ett tag sedan svensk travsport hade någon riktig storstjärna. På det här sättet. Om vi nu ens haft det tidigare.  Med Nuncio ...

Travstugans Community - Grand Slam 75

Travtips & travbloggar från Travstugans engagerade läsare

Gamla Grand Slam 75 läsartips

Har du ett brinnande intresse för travsporten?

Bli skribent på Travstugans läsarstall och dela med dig av dina tips & tankar.

Om Grand Slam 75

Från och med 5 mars 2017 kan du spela Grand Slam 75 hos ATG. Om du är ensam vinnare med sju rätt är du garanterad 15 miljoner kronor. Du kan spela på Grand Slam 75 varje söndag undantaget när extra V75-omgångar körs på söndagar. Kuponger lämnas in från och med klockan 08.00 onsdag samma vecka. Tid för första start är 15.50 och den sista avdelningen är färdig 17.50. 

Spela Grand Slam 75

Om du har spelat på V75 kommer du känna dig bekväm med att spela Grand Slam 75. Spelformen består av sju avdelningar och för chans att vinna måste du få sju, sex eller fem rätt. Du kan strecka från en häst till samtliga hästar i respektive avdelning. Varje rad – eller varje häst du streckar – kostar 1 krona. Multiplicera antal rader med en krona för att se priset på ditt GS75-system.

Du kan spela Grand Slam 75 på atg.se i din dator, mobil eller surfplatta. Du kan också lämna in kupongen manuellt hos närmaste ATG-ombud. För att spela Grand Slam 75 måste du vara medlem på ATG. Det tar bara ett par minuter och ger dig många möjligheter. Vad ATG behöver veta är namn och personuppgifter. Anledningen till varför är kort och gott att lagen kräver det.  

Hur potten fördelas

På Grand Slam 75 vinner du på sju, sex och fem rätt. Precis som på V75 går 40 % av potten till sjuorna, 20 % till sexorna och 40 % till femmorna. Vid händelsen att ingen får alla rätt eller att utdelningen blir lägre än 15 kronor flyttas potten till kommande Grand Slam 75-omgång. Hur stor utdelningen blir beror således på hur många spelare som får sju, sex och fem rätt. 

Spela Grand Slam 75 med Harry Boy

Om du har liten eller ingen kunskap om trav i allmänhet och Grand Slam 75 i synnerhet är ett alternativ att spela Grand Slam 75 med Harry Boy. Fördelen är att du inte behöver välja hästar utan att Harry Boy gör det åt dig. Genom åren har Harry Boy levererat många miljonvinster och kommer göra det även på Grand Slam 75. Harry Boy passar såväl nybörjare som erfarna spelare. 

Grand Slam 75 Tips på Travstugan.se

Travstugan tippar Grand Slam 75

Grand Slam 75 är en ny – men oprövad - spelform med spännande lopp och ensamma vinnare är garanterade 15 miljoner kronor Experter på Travstugan har dock valt att fokusera på större spel som V75, V86 och Dagens Dubbel men ibland händer det att våra experter ändå väljer att tippa Grand Slam 75. Följ oss på sociala medier för uppdateringar om aktuella GS75-tips. 

Travstugan Community tippar Grand Slam 75

Community-medlemmar på Travstugan tippar Grand Slam 75 när andan faller på. Förhoppningen är att det ska finnas åtminstone ett tips per omgång, men antalet tips kan variera åt båda håll. För att du inte ska missa när Grand Slam 75-tips ligger uppe är förslaget att följa Travstugan på sociala medier. När tipsen publiceras på hemsidan meddelar vi om det på Facebook och Twitter. 

Vanliga frågor och svar om Grand Slam 75

Vad är skillnaden mellan Grand Slam 75 och V75? 

Skillnaden mellan Grand Slam 75 och V75 är radpriset (en krona mot 50 öre) och att ensamma vinnare med sju rätt är garanterade 15 miljoner kronor.