ATG Tillsammans med Travstugan

Spela tillsammans med Travstugans experter. Bli medlem nu.

Travstugans andelsspelare

Karl

Carl Larsen

2014 lyckades Carl vinna grundomgången i VM i V75. I finalen blev han fyra. Året därpå gjorde Carl en sommar på tidningen Travronden där han skrev reportage och tips. Carl undviker gärna att spika favoriter, även om det händer. Han vinner hellre stort än ofta.

Carls tvåhundring

200 kr/andel och tio andelar per system.

Carl - Travstugan

75 kr/andel och tio andelar per system.

Carl V86

75 kr/andel och 25 andelar per system.

Martin

Martin Engström

Malmöpåg som i tidig ålder började gå på Jägersro och alltid haft travsporten som ett stort intresse. Grottar gärna ner mig i varje lopp, spelar upp i huvudet hur det ska gå till - och bryr mig sällan över vad andra tycker och tänker.

Martin - Travstugan

200 kr/andel och tio andelar per system.

Emelie

Emelie Theiler

En lördagseftermiddag med en V75-lapp i handen var allt som behövdes och jag var fast för alltid. När jag analyserar loppen tycker jag att statistik är ett perfekt verktyg för att bilda sig en uppfattning. Det tillsammans med min egen känsla brukar vara en bra blandning.

Emelie - 2

50 kr/andel och tio andelar per system.

Emelie – Travstugan

150 kr/andel och tio andelar per system.

Emelie 500

500 kr/andel och tio andelar per system.

Emelie V86

125 kr/andel och 25 andelar per system.

Emelies Lilla V86

50 kr/andel och 25 andelar per system.

Jimmie

Jimmie

Jag går på 70 % magkänsla utifrån egna analyser och 30 % statistik. Ibland önskar jag det var att bara luta sig mot statistik men charmen med att sitta och analysera och tänka hur loppet blir kört, vem som får vilken position och hur fort det går första varvet är det roliga.

Jimmie - Travstugan

200 kr/andel och tio andelar per system.

Jimmies hundring

100 kr/andel och tio andelar per system.

Jimmie V86

60 kr/andel och 25 andelar per system.

Jonas

Jonas

Har uppmärksammats i trav-media för sina fina vinster. I mars 2017 lyckades Jonas pricka 7 rätt på Grand Slam 75. Vinsten blev över 116 000 kronor. Han har stort travintresse och lägger många timmar på att analysera statistik och kolla i lopparkivet innan han väljer spikar.

Jonas – Travstugan

100 kr/andel och 25 andelar per system.

Tobias Nilsson

Tobias

Bedömer hästens segerchans mot procenten. Om en häst är spelad till 30 % och Tobias bedömer vinstchansen till 70 % är det givetvis en mycket spelvärd häst. Då tvivlar han inte en sekund på att spika.

Tobias - Travstugan

100 kr/andel och 25 andelar per system.

Tobias Trisslott

30 kr/andel och 25 andelar per system.

Tobias V86

100 kr/andel och 25 andelar per system.

Andelsspel

Du har väl inte missat att du kan spela V75 och V86 tillsammans med alla experter på Travstugan? Bli medlem på ATG och spela på ATG Tillsammans med oss!

Travstugan samarbetar med Direkten Ryd i Linköping sedan 2017 och kan därför erbjuda andelsspel på ATG Tillsammans. Antalet medlemmar ökar stadigt och målsättningen är förstås att bli det största ombudslaget. I takt med att antalet medlemmar ökar kommer nya spelläggare presenteras. Hitta din favorit bland våra spelläggare och håll drömmen om miljonvinsten vid liv.

Så här köper du andelsspel på ATG Tillsammans

Det är enkelt att köpa andelsspel på ATG Tillsammans. Det första du behöver göra är att bli medlem på ATG. Medlemskap är 100 % gratis. Processen tar bara ett par minuter från det att du klickar på ”Öppna konto” på startsidan. Du kommer bli tilldelad ett användarnamn vilket du även använder för att logga in på ATG Tillsammans. Samma gäller för ditt lösenord. Enkelt!

Du loggar in på Tillsammans med samma användarnamn och lösenord som på ATG. Vårt ombudslag heter Direkten Ryds Spel o Tobak. För att hitta oss kan du antingen använda sökfunktionen ”Hitta lag” eller klicka på länken som tar dig direkt till vårt lag. Du behöver bara hitta oss en gång för nästa gång du vill spela hittar du oss under ”Mina lag” på startsidan.

Du loggar in på Tillsammans med samma användarnamn och lösenord som på ATG

I vårt ombudslag hittar du flera olika spelläggare. För att komma till dessa klickar du på vårt lag. Där hittar du två olika listor med andelsspel – en för V75 och en för V86. I varje lista ser du namnet på andelsspelet och spelläggaren. Här ser du även priset per andel och tidigare resultat. Det ger dig en överblick på vilka spelläggare som har form och vilka som är formlösa.

För att köpa en andel klickar du på systemet du vill ha. När du gjort det ser du bland annat information om spelläggaren och intressanta förutsättningar som 

  • andelspris
  • systemstorlek
  • ombudsavgift
  • sista köp

Du har även möjlighet att se en preliminär rad om spelläggaren lagt upp en sådan. När du bestämt dig för en andel klickar du på knappen ”Köp V75-andel” eller ”Köp V86-andel”.

Travstugan Tillsammans - Andelslag

Varför du ska spela tillsammans med Travstugan

Det finns inget roligare än att vinna tillsammans. Delad glädje är dubbel glädje. Tanken med ATG Tillsammans är att göra det enkelt att spela med familj och vänner medan vårt ombudslag har som mål att förena människor som annars inte skulle mötas. Travstugan är landets största community och ingen annanstans hittar du så många traventusiaster som hos oss.

Det finns inget roligare än att vinna tillsammans

Det viktigaste är inte att vinna utan att ha roligt. Våra experter lägger timmar varje vecka på att analysera lopp bara för att det är roligt. Förhoppningen är förstås att alla timmar i lopparkivet och på stallbacken ska bära frukt men å andra sidan är det viktigt att vara realistisk. Travstugan är relativt nystartat och därför har vi våra största vinster framför oss, och det känns faktiskt bra!

Spelläggare i Travstugans ombudslag

I Travstugans ombudslag hittar du sex olika spelläggare. Majoriteten av dessa publicerar även tips på travstugan.se innan varje omgång. Vi har höga krav och är därför selektiva när vi inleder samarbete med spelläggare. Det roliga med att erbjuda många olika spelläggare är att ingen delar filosofi med den andre, vilket ökar chansen att du hittar en spelläggare du gillar.