• Hem
  • Felix Berggren

Intervju med Felix Berggren

Vem är Felix Bergren?

Jag är en 23 årig kille, uppväxt på Gotland men flyttade som 16 åring till Tingsryd för att spela ishockey där. Till hösten kommer jag spela hockey för Vänersborg HC och därmed också flytta dit.
Förutom hockeyn blir det mycket padel och golf men framförallt väldigt mycket trav!

Hur kommer det sig att du blev intresserad av trav?

I ganska tidig ålder fick man följa med pappa på den lokala spelbutiken och lämna in hans travkuponger, tugget med de andra lirarna i butiken och loppen på eftermiddagen hemma i soffan lockade mig!
När jag var 9 år var jag på trav för första gången och sedan dess har jag blivit mer och mer intresserad av sporten och spelet! Nu går inte en dag utan att man pluggar eller läser travintervjuer haha!

Vad är din bästa egenskap som travspelare?

Mitt sätt att spela på tullar jag aldrig på. Det är mina egna tankar och idéer som bygger mina system, jag kan aldrig skylla på någon annan. I slutändan vet jag att det alltid blir bäst så. Jag är aldrig rädd för att spika fräckt och det har lönat sig flera gånger.
Så min bästa egenskap är mitt mod men det kan och vara den sämsta (ibland)

Varför ska man rygga just dina spel hos Travstugan?

Jag tycker att man ska rygga mina spel eftersom jag alltid är påläst om varje omgång. Ingen kupong är dåligt förberedd och tanken är att alltid vara med och nosa på de större vinstsummorna. Tålamod är grundtanken i allt jag gör och snart vet jag att storvinsten kommer.
Jaga den inte, den kommer till oss️!

Gamla travtips av Felix Berggren

Travtips
Följ Travstugan på Youtube