• Hem
  • Våra tipsters

Våra tipsters

Här på Travstugan har vi flera tipsters som dagligen skriver tips på flera spelformer. De flesta tipsters spelar även andelssystem som man enkelt kan rygga om man känner att man inte har tid eller kapaciteten att klura ut en kupong själv. Förutom tips på ATGs spelformer har vi även travtips till fasta odds på trav hos diverse spelbolag, allt för att erbjuda dig som spelare den bästa upplevelsen.

Våra tipsters

Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

Tipsters

Andreas Stenberg är 32 år gammal och arbetar till vardags som kock. Men han är även en skicklig tipster och har varit länge hos Travstugan. Andreas har tagit hem flera miljonvinster på både V75 och V86. Andreas skriver tips till nästan alla spelformer.

Mattias Pettersson

Mattias Pettersson

Tipster

Mattias Pettersson är från Gävle och har i många år varit riktigt travintresserad. Han äger hästar hos bland annat Adrian Kolgjini och driver till vardags en restaurang i centrala Gävle.

Christian Sandholm

Christian Sandholm

Tipster

Christian Sandholm är uppvuxen i Göteborg och har sedan barnsben haft travintresset i blodet. Det adnra stora intresset är motorer.

Niklas Lindstedt

Niklas Lindstedt

Tipster

Niklas Lindstedt bor i Örebro och har sedan länge rekat tips på travstugan. Flera stora vinster finns i bagaget och ännu fler lär komma med tiden. Niklas analyser är ofta långa och innehåller mycket detaljer.

Kim Lagerhem

Kim Lagerhem

Tipster

Kim Lagerhem är relativt ny inom travet, men har i flera månader arbetat i travstall och lärt sig den hårda vägen. Kim har koll på djuren och efter att ha arbetat i stallen har hon även en hel del kontakter som kan komma till nytta när det är dags att vinna på trav.

Mattias Karlsson

Mattias Karlsson

Tipster

Mattias Karlsson är Gävle-bo och har sedan han var liten varit travintresserad. Han är även hästägare och är med och äger Nobel Amok.

Jimmie Nordberg

Jimmie Nordberg

Tipster

Jimmie Nordberg har länge varit Travstugan trogen och är en gedigen tipster med flera stora vinster på ATG tillsammans i bagaget.

Johan Karlsson

Johan Karlsson

Tipster

Johan Karlsson är även kallad miljonmannen i travstugan. Han har levererat flera storvinster och varit omskriven både i Aftonbladet och Expressen.

Joakim Eriksson

Joakim Eriksson

Tipster

Joakim eller Jocke som han hellre vill bli kallad, är en spelare som älskar statistik och är alltid ordentligt påläst. Jocke gör andelar till alla omgångar och du hittar han ofta i våra facebookgrupper travsurr och V75-surr, där han ofta disskuterar med läsarna.