• Hem
  • Våra tipsters

Våra tipsters

Här på Travstugan har vi flera tipsters som dagligen skriver tips på flera spelformer. De flesta tipsters spelar även andelssystem som man enkelt kan rygga om man känner att man inte har tid eller kapaciteten att klura ut en kupong själv. Förutom tips på ATGs spelformer har vi även travtips till fasta odds på trav hos diverse spelbolag, allt för att erbjuda dig som spelare den bästa upplevelsen.

Våra tipsters

Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

Tipsters

Andreas Stenberg är en kille i sina bästa år som är positiv till livet. Älskar att ha flera bollar i luften! Stenberg har ett brinnande intresse för trav och har haft det väldigt länge. till vardags arbetar Andreas som Food And Beverage-ansvarig i Norrköping och även är fotbollstränare på frititden när han intte studerar startlistor. Fotboll och trav är som sagt Andreas stora passioner, men travet kommer alltid först.

Mattias Pettersson

Mattias Pettersson

Tipster

Mattias Pettersson är född och uppväxt några hundra meter ifrån Gävletravet och har sen liten varit trav-intresserad. Numera arbetar Mattias i krogbranschen, men Gävle-sonen har inte släppt sin hobby. Sedan 2020 spelar Pettersson andelsspel hos Travstugan och han har sedan dess fått in flera storvinster. Mattias Pettersson äger hästar hos stall Kolgjini, vilket innebär att han har ett brett kontaktnät som alltid kommer till användning när det är dags att analysera omgångarna.

Christian Sandholm

Christian Sandholm

Tipster

Christian Sandholm är en motorintresserad traventusiast som är 30 år gammal. Just nu är Christian bosatt i Göteborg med sin sambo och två barn och har därmed riktigt bra koll på travet från de södra delarna av Sverige. Sedan barnspel har travet varit ett stort intresse för Christian som har svårt att räkna hur många gånger han har besökt Åbytravet. Som spelare försöker Christian hitta egna lösningar och lägger mindre vikt på andra tips. Det är en fördel då han ibland kan spika när andra målar på i en omgång.

Kim Lagerhem

Kim Lagerhem

Tipster

Kim Lagerhem kallas sig själv för en ''riktig travnörd'' och det är precis vad hon är. Sedan hon började spela tillsammans med Travstugan har storvinsterna regnat in och vi vågar lugnt påstå att det är Sveriges bästa tjej som arbetar med andelsspel. För Kim räckte det inte med travet som en hobby. Numera arbetar Kim även som hästskötare hos Peter Untersteiner i Halmstad.

Mattias Karlsson

Mattias Karlsson

Tipster

Mattias Karlsson är född och uppvuxen i Gävle och halkade in på travet med hjälp av sina föräldrar. Numera är Mattias den i familjen som är mest intresserad av travet och följer sporten inprincip varje dag. Till vardags arbetar Mattias inom bygg och när han inte arbetar blir det att spendera tid med sin sambo. Mattias delägde bland annat Nobel Amok som sprang in nästan två miljoner kronor i sin karriär hos Robert Bergh. Efter många travfester känner Karlsson de flesta aktiva i sporten och har på så sätt en riktigt bra ingång när det kommer till tips

  • Läs mer om Mattias Karlsson
Jimmie Nordberg

Jimmie Nordberg

Tipster

Jimmie Nordberg bor utanför Sundsvall och har sedan starten varit med och spelat andelsspel & rekat travtips. Jimmie har ett stort intresse för trav och vid sidan om travet är det fotboll som gäller. Jimmie spelar mest efter sin egen magkänsla och är intresserad av statistik, vilket bidrar till välanalyserade analyser.

Jimmy Westberg

Jimmy Westberg

Tipster

Det finns vissa människor som andas trav dygnet runt! Här har vi en person som kvalificerar in på den listan. Jimmy Westberg arbetar till vardags hos ATG och när han inte arbetar med ''trav'' på firman är det ändå bara trav som gäller förutom när han umgås med sin familj. Jimmy bor i Sundbyberg som bara är ett stenkast ifrån Solvalla där han på vardagarna arbetar. Man kan lugnt påstå att Solvalla därmed är Jimmys ''andra hem''. Jimmy älskar att hänga med i surret och läser allt han kommer över i travväg.

William Herbinger

William Herbinger

Tipster

William Herbinger är från Södertälje och började hos Travstugan under 2020! Han har sedan starten levererat många fina vinster och hans andelar är omåttligt populära. William arbetar tillvardags som VVS-montör och när han inte är på arbetet är det sport och trav i synnerhet som gäller för hela slanten.

Martin Engström

Martin Engström

Tipster & Journalist

Martin Engström är en Malmöpåg som i tidig ålder började gå på Jägersro och alltid haft travsporten som ett stort intresse. Mot tonåren intensifierades Martins intresse och han tillhör den snåla skaran som älskar sporten lika mycket som spelet. Martin grottar gärna ner mig i varje lopp, spelar upp i huvudet hur det ska gå till - och bryr mig sällan över vad andra tycker och tänker. Litar ofta på sin magkänsla, som givit honom flera vinstgivande stunder.

Jonas Weimer

Jonas Weimer

Tipster trav & fotboll

Jonas Weimer är en av Sveriges i särklass bästa gambler! Weimer fokuserar mest på fotbollen och framförallt Stryktipset där han har firat stora framgångar. Weimer har varit ensam vinnare på både Stryktipset och Europatipset och fotbollen har lärt Jonas spelteknik vilket han har stort användning av på travet.

  • Läs mer om Jonas Weimer
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Tipster

Mattias Åkesson är en 31-årig hockeyspelare från Ljungby som även brinner för travsporten. Mattias har följt trav på nära håll en längre tid och är även ingift i en travfamilj. Svärfar äger bland annat hedershästen Harry Haythrow, så det är inte svårt att gissa vilken favorithästen är. Åkesson är vass på att analysera odds, procent och vinstchans för att hitta de mest spelvärda spelen.

David Dabeskovic

David Dabeskovic

Tipster

David Dabeskovic är 41 år och ruggigt intresserad av trav. Första travbanebesöket var på Jägersro, som spelare fick han upp ögonen för travet. Efter ett antal spelstugor föll det sig naturligt att man kollade på trav varje dag och det är nu min hobby. David går igenom alla hästarna som startar till respektive omgång, ett tidskrävande arbete som David absolut tycker är värt besväret om man vill vinna stort.

Felix Berggren

Felix Berggren

Tipster

Felix Berggren är född på Gotland men hockeyn har tagit Felix på nya äventyr. Numera är Olofström laget som gäller. Vid sidan om hockeyn är det trav för hela slanten. Felix är alltid påläst och bli inte förvånad om du ser Felix spika en lågprocentare.

Martin Olsson

Martin Olsson

Tipster


Värmländska Hockeymålvakten som lagt skridskorna på hyllan och istället börjat satsa på travet. Praktiserar hos Oskar Svanberg och har som mål att ta egen licens i framtiden. Har ett flertal fina vinstkuponger i bagaget och spelidén är att hitta de riktigt spelvärda hästarna bakom de givna strecken, och är inte rädd för att avstå en överspelad favorit helt!

Johnny Wärnberg

Johnny Wärnberg

Tipster

Johnny Wärnberg är en av travets stora tipsprofiler genom åren och tillhör sedan en tid tillbaka Travstugan/Direkten Ryd.

Wärnberg är mycket glad i matematiska system men erbjuder även andelar hos oss när det vankas V75/V86/V64!

Simon Hagen

Simon Hagen

Lagkapten & Tipster

Simon Hagen hade som liten bara ett stenkast ifrån Solvalla. Han är född och uppväxt i en travfamilj och intresset har hängt med hela vägen. Som spelare har Simon vunnit ett flertal storvinster och använder sitt starka hästkunnande och systembyggande som sitt främsta vapen.

Följ Travstugan på Youtube