Dagens Dubbel tips » Gratis DD travtips varje omgång

Dagens Dubbel Tips

Gratis Dagens Dubbel travtips från våra experter och travstugans community

Om Dagens Dubbel

Dagens Dubbel introducerades 30 december 1987. Med åren har spelformen blivit allt mer populär, kanske den mest populära spelformen efter V75 och V86. Du kan spela Dagens Dubbel på V64, V75 och V86. Utmaningen i spelformen är att hitta vinnaren i de två avslutande avdelningarna på V64, V75 eller V86. Det ger spelare en sista chans att vinna om den stora kupongen har spruckit.

Antal rader

Hur många rader din Dagens Dubbel-kupong är på får du fram genom att multiplicera antal valda hästar i DD-1 med antal valda hästar i DD-2. Väljer du att spela en rak dubbel, vilket innebär att du streckar endast en häst i varje avdelning, är kupongen på en rad. Kostnaden för Dagens Dubbel får du fram genom att multiplicera antalet rader med din insats. Spela för 5 kr eller mer.

Vinna på Dagens Dubbel

Hur stor vinsten blir beror på oddset som den vinnande kombinationen ger samt antal rader och storleken på insatsen. I februari 2006 blev oddset på Dagens Dubbel 4 687,75 efter att två hästar som vann gav 53,91 respektive 52,21. Att det blir såna odds hör till ovanligheterna, men charmen med Dagens Dubbel är möjligheten att vinna stora belopp med små insatser.

Multiplicera insatsen med oddset för att ta reda på

Spela Dagens Dubbel

Om du vill spela på Dagens Dubbel kan du antingen spela på ATG i din dator, mobil eller surfplatta. Du kan även välja att lämna in kupongen hos närmaste ombud. Anser du att dina kunskaper inte är tillräckliga kan du låta Harry Boy att välja hästar på din kupong. Du kan läsa mer om hur Harry Boy fungerar på travstugan.se/harry-boy. Många spelare har vunnit på Harry Boy genom åren.

Dagens Dubbel Tips

Dagens Dubbel tipskupong

Dagens Dubbel Odds

När man spelar på Dagens Dubbel finns det olika sätt att tänka. Du kan till exempel välja att spela höga belopp på favoritkombinationer eller välja att spela lägre lopp på skrällar. Det bästa är alltjämt att göra något däremellan, det vill säga att spela en favorit i ena loppet och en skräll i andra loppet. Då får du en spännande kombination som ger ett högt odds och bra betalt.

Oddset på en häst är baserat på omsättningen på den specifika hästen. Om många spelare gått in tungt på en och samma häst blir oddset förstås lågt, och tvärtom utifall hästen är bortglömd. Dagens Dubbel odds får du fram genom att multiplicera oddset på vinnaren i DD-1 med oddset på vinnaren i DD-1. Desto större skrällar desto högre blir oddset på Dagens Dubbel.

Resultat och utdelning

Du hittar resultat för Dagens Dubbel på Travstugan.se när experter och/eller community-medlemmar har spelat. Omgångar när ingen har spelat Dagens Dubbel på Travstugan.se är det bästa alternativet att vända sig till atg.se – där hittar du resultat för Dagens Dubbel under ”Rätta”. Där klickar du på ”Resultatkalender” och väljer sedan dag och spel, alltså Dagens Dubbel.

Rätta Dagens Dubbel

När du ska rätta Dagens Dubbel behöver du veta oddset på den vinnande kombinationen, hur många rader du har spelat och storleken på insatsen. Du måste därför vända dig till antingen Travstugan.se eller atg.se och ta reda på oddset på den vinnande kombinationen – det andra har bara du koll på. Och sedan är det bara att börja räkna utifrån antal rader, insatsen och oddset.

Dagens Dubbel Utdelning

När det kommer till Dagens Dubbel utdelning är det flera faktorer som spelar in. Det viktigaste att veta är förstås oddset på den vinnande kombinationen men också hur mycket du har spelat för och många rader du har spelat. Om du har spelat två rader för totalt 100 kronor betyder det att du har spelat för 50 kr på den vinnande kombinationen. En kupong har som mest en rätt rad.

Dagens Dubbel Tips på Travstugan.se

Det bästa tipset du kan få är att hitta spelvärda kombinationer. Det är sällan värt att spela favoritkombinationer på Dagens Dubbel. Försök hellre hitta en potentiell skräll och en säker vinnare. Över tid kommer det ge bättre betalt än att sitta och spela favoritkombinationer – det är i alla fall så vi som arbetar på Travstugan.se brukar resonera när vi spelar på Dagens Dubbel.

Travstugans Dagens Dubbel-tips

Du hittar Dagens Dubbel-tips på Travstugan.se minst en gång i veckan, och det brukar allt som oftast vara på lördagar eftersom många spelar Dagens Dubbel som en extra krydda på V75-omgången. Experter på Travstugan.se har levererat fina Dagens Dubbel-tips sedan starten 2015 men vi hoppas förstås att experter på Travstugan.se har sina största vinster framför sig.

Travstugan Community Tippar Dagens Dubbel

Community-medlemmar på Travstugan.se tippar Dagens Dubbel när lusten faller på. Vilka dagar det handlar om kan variera men tipsen annonseras alltid på sociala medier. Ett bra tips är därför att följa oss på Facebook och Twitter, annars är risken att du går miste om fina Dagens Dubbel-förslag. Medlemmar i Travstugan Community är personer med stort intresse för trav och spel.

Externa Tips För Dagens Dubbel

Bara för att underlätta för dig samlar vi externa tips för Dagens Dubbel på en och samma sida. Det innebär att du inte längre behöver surfa runt på olika sidor för att hitta tips för Dagens Dubbel. Sammanställningen är perfekt för dig som lägger alldeles för många timmar på att besöka olika sidor med DD-tips för att skapa dig en egen uppfattning. Det räcker att besöka Travstugan.

Vanliga frågor och svar om Dagens Dubbel

Hur mycket kan jag vinna på Dagens Dubbel?

Tre faktorer är avgörande för hur mycket du vinner på Dagens Dubbel - oddset på den vinnande kombinationen, hur många rader du spelat och hur mycket du satsat.

Vad är Dagens Dubbel?

Dagens Dubbel är en rolig spelform där utmaningen är att hitta vinnaren i två utvalda lopp på V64, V75 eller V86. Dagens Dubbel hade premiär på Solvalla 30 december 1987. Idag är Dagens Dubbel ett av de mest populära spelen.

Hur spelar jag Dagens Dubbel?

Till att börja med måste du hitta dina vinnare i två DD-avdelningar. Priset får du fram genom att multiplicera antalet streckade hästar i respektive avdelning med varandra. Du multiplicerar sedan antal rader med din insats. Om du har tre hästar i DD-1 och en häst i DD-2 är ditt spel på tre rader.

Vilka lopp är Dagens Dubbel?

Dagens Dubbel är alltid de två sista avdelningarna på V64, V75 och V86.

Vilken tid är Dagens Dubbel?

Måndag, tisdag, torsdag och fredag går Dagens Dubbel 20:53. På onsdagar (V86 Xpress) och lördagar gäller 21:40 respektive 18.20.

Hur rättar jag Dagens Dubbel?

Besök atg.se och klicka sedan på Rätta > Resultatkalender > Välj dag > Välj spelform. Då får du automatiskt upp Dagens Dubbel resultat för den specifika omgången. Ibland hittar du även Dagens Dubbel resultat på travstugan.se.

Vad kostar det att spela Dagens Dubbel?

Du väljer insats själv. Minsta insats som accepteras är 5 kr. Hur mycket det kostar att lämna in beror även på hur många hästar du streckar i respektive avdelning. En häst i DD-1 och två hästar i DD-2 är exempelvis tre rader. Om du satsar 20 kr per rad kostar din Dagens Dubbel-kupong 60 kr att lämna in.

Hur mycket gav Dagens Dubbel?

Om du har vunnit på Dagens Dubbel räknar du ut din vinst genom att gångra vinnaroddset med din insats. Om vinnaren i DD-1 stod i fyra gånger insatsen och vinnaren i DD-2 stod i åtta gånger insatsen är DD-oddset 32 (4 x 8 = 32). För att veta hur mycket du vunnit måste du veta antal rader och total insats.

Om du har streckat en häst i DD-1 och tre hästar i DD-2 och betalat 60 kr har du betalat 20 kr per kombination. Du kan bara vinna med en kombination och i det här fallet multiplicerar du vinnaroddset som är 32 med 20 som du har satsat på den vinnande kombinationen. Din vinst blev alltså 640 kr på DD.