Dagens Dubbel Tips

Gratis Dagens Dubbel travtips från våra experter och travstugans community

Aktuella travtips Dagens Dubbel

Klass 2 är ovanligt på dagens dubbel och jag tycker den är ovanligt svår också, sedan avslutar vi med silverdivisionen där jag tyckte jag hade en bra ... Läs travtips

Dagens Dubbel-snack från redaktionen

Travstugans Community - Dagens Dubbel

Travtips & travbloggar från Travstugans engagerade läsare

Om Dagens Dubbel

Dagens Dubbel introducerades 30 december 1987. Med åren har spelformen blivit allt mer populär, kanske den mest populära spelformen efter V75. Du kan spela Dagens Dubbel på V64, V75 och V86. Utmaningen i spelformen är att hitta vinnaren i de två avslutande avdelningarna på V64, V75 eller V86. Det ger spelare en sista chans att vinna om den stora kupongen har spruckit.

Antal rader 

Hur många rader din Dagens Dubbel-kupong är på får du fram genom att multiplicera antal valda hästar i DD-1 med antal valda hästar i DD-2. Väljer du att spela en rak dubbel, vilket innebär att du streckar endast en häst i varje avdelning, är kupongen på en rad. Kostnaden för Dagens Dubbel får du fram genom att multiplicera antalet rader med din insats. Spela för 5 kr eller mer. 

Vinna på Dagens Dubbel

Hur stor vinsten blir beror på oddset som den vinnande kombinationen ger samt antal rader och storleken på insatsen. I februari 2006 blev oddset på Dagens Dubbel 4 687,75 efter att två hästar som vann gav 53,91 respektive 52,21. Att det blir såna odds hör till ovanligheterna, men charmen med Dagens Dubbel är möjligheten att vinna stora belopp med små insatser. 

Multiplicera insatsen med oddset för att ta reda på

Spela Dagens Dubbel

Om du vill spela på Dagens Dubbel kan du antingen spela på ATG i din dator, mobil eller surfplatta. Du kan även välja att lämna in kupongen hos närmaste ombud. Anser du att dina kunskaper inte är tillräckliga kan du låta Harry Boy att välja hästar på din kupong. Du kan läsa mer om hur Harry Boy fungerar på travstugan.se/harry-boy. Många spelare har vunnit på Harry Boy genom åren.

Ddkupong

Dagens Dubbel-kupong

Dagens Dubbel Odds

När man spelar på Dagens Dubbel finns det olika sätt att tänka. Du kan till exempel välja att spela höga belopp på favoritkombinationer eller välja att spela lägre lopp på skrällar. Det bästa är alltjämt att göra något däremellan, det vill säga att spela en favorit i ena loppet och en skräll i andra loppet. Då får du en spännande kombination som ger ett högt odds och bra betalt.

Oddset på en häst är baserat på omsättningen på den specifika hästen. Om många spelare gått in tungt på en och samma häst blir oddset förstås lågt, och tvärtom utifall hästen är bortglömd. Dagens Dubbel odds får du fram genom att multiplicera oddset på vinnaren i DD-1 med oddset på vinnaren i DD-1. Desto större skrällar desto högre blir oddset på Dagens Dubbel. 

Resultat och utdelning

Du hittar resultat för Dagens Dubbel på Travstugan.se när experter och/eller community-medlemmar har spelat. Omgångar när ingen har spelat Dagens Dubbel på Travstugan.se är det bästa alternativet att vända sig till atg.se – där hittar du resultat för Dagens Dubbel under ”Rätta”. Där klickar du på ”Resultatkalender” och väljer sedan dag och spel, alltså Dagens Dubbel. 

Rätta Dagens Dubbel

När du ska rätta Dagens Dubbel behöver du veta oddset på den vinnande kombinationen, hur många rader du har spelat och storleken på insatsen. Du måste därför vända dig till antingen Travstugan.se eller atg.se och ta reda på oddset på den vinnande kombinationen – det andra har bara du koll på. Och sedan är det bara att börja räkna utifrån antal rader, insatsen och oddset. 

Dagens Dubbel Utdelning

När det kommer till Dagens Dubbel utdelning är det flera faktorer som spelar in. Det viktigaste att veta är förstås oddset på den vinnande kombinationen men också hur mycket du har spelat för och många rader du har spelat. Om du har spelat två rader för totalt 100 kronor betyder det att du har spelat för 50 kr på den vinnande kombinationen. En kupong har som mest en rätt rad. 

Dagens Dubbel Tips på Travstugan.se

Det bästa tipset du kan få är att hitta spelvärda kombinationer. Det är sällan värt att spela favoritkombinationer på Dagens Dubbel. Försök hellre hitta en potentiell skräll och en säker vinnare. Över tid kommer det ge bättre betalt än att sitta och spela favoritkombinationer – det är i alla fall så vi som arbetar på Travstugan.se brukar resonera när vi spelar på Dagens Dubbel. 

Travstugans Dagens Dubbel-tips

Du hittar Dagens Dubbel-tips på Travstugan.se minst en gång i veckan, och det brukar allt som oftast vara på lördagar eftersom många spelar Dagens Dubbel som en extra krydda på V75-omgången. Experter på Travstugan.se har levererat fina Dagens Dubbel-tips sedan starten 2015 men vi hoppas förstås att experter på Travstugan.se har sina största vinster framför sig. 

Travstugan Community Tippar Dagens Dubbel

Community-medlemmar på Travstugan.se tippar Dagens Dubbel när lusten faller på. Vilka dagar det handlar om kan variera men tipsen annonseras alltid på sociala medier. Ett bra tips är därför att följa oss på Facebook och Twitter, annars är risken att du går miste om fina Dagens Dubbel-förslag. Medlemmar i Travstugan Community är personer med stort intresse för trav och spel. 

Externa Tips För Dagens Dubbel

Bara för att underlätta för dig samlar vi externa tips för Dagens Dubbel på en och samma sida. Det innebär att du inte längre behöver surfa runt på olika sidor för att hitta tips för Dagens Dubbel. Sammanställningen är perfekt för dig som lägger alldeles för många timmar på att besöka olika sidor med DD-tips för att skapa dig en egen uppfattning. Det räcker att besöka Travstugan.  

Vanliga frågor och svar om Dagens Dubbel

Hur mycket kan jag vinna på Dagens Dubbel?

Tre faktorer är avgörande för hur mycket du vinner på Dagens Dubbel - oddset på den vinnande kombinationen, hur många rader du spelat och hur mycket du satsat.