V65 tips » Gratis V65 travtips varje omgång » Travstugan.se

V65 Tips

Gratis V65 travtips från våra experter och travstugans community

V65-snack från redaktionen

Eftersnacket

Redéns joggade hem det gånger två

tisdag 27 november 2018

Vem som var bästa hästen i V65-1 rådde det ingen tvekan om.Utan någon strid fick Canari Match (Örjan Kihlström) överta ...

Eftersnacket

Prinsens visade klass

tisdag 20 november 2018

Det var en fin tävlingskväll från Solvalla ikväll. Det känns självklart att inleda med Månprinsen A.M. som äntligen ...

Eftersnacket

Solvallakväll

tisdag 23 oktober 2018

Innan V65-spelet sattes igång såg vi Timo Nurmos-tränade, Amerindienne, i lopp 3 tillsammans med Jorma Kontio. ...

Om V65

Redan i augusti 1974 lanserades V65. Premiärvinnare den 18 augusti blev Rodetto med Hans-Owe Sundberg i sulkyn. Spelformen blev ATG:s flaggskepp som spelades på lördagar. När V75 introducerades i början på 90-talet fick V65 ta ett kliv tillbaka. Även om andra spelformer tagit över är V65 en klassiker som fortfarande är trevlig och underhållande att spela på.

Vinna på V65

För att vinna på V65 behöver du hitta vinnaren i sex eller fem avdelningar. Hur stor din vinst blir beror på hur många andra som lyckas hitta alla vinnare, detta eftersom potten fördelas broderligt mellan spelare som lyckas. Blir du ensam om sex rätt vinner du hela potten i sexrätts-poolen. I september 2005 vann en ensam spelare 11 677 175 kronor på V65 med Harry Boys hjälp.

Kostnad V65

Priset för att spela på V65 beror på hur många hästar du streckar i respektive avdelning. En häst innebär en rad och priset per rad är 1 krona. Det totala priset får du fram genom att multiplicera antalet hästar i alla avdelningar med varandra. Då ser du vad din kupong kommer kosta att lämna in. För att hålla priset nere rekommenderas du att spika i åtminstone två avdelningar.

Hur V65-potten fördelas

Den totala potten fördelas jämnt mellan sex respektive fem rätt. Om ingen lyckas hitta sex rätt flyttas potten till kommande omgång. Det innebär att det blir jackpot. Samma gäller även om alldeles för många hittar sex rätt och utdelningen understiger 15 kronor. Hur utdelningen ser ut för sex respektive fem rätt beror således på hur svår omgången varit för spelarkollektivet.

Dubbla vinsten

Tidigare har det varit möjligt att spela för endast sju respektive åtta rätt på V75 och V86. Det innebar att vinsten dubblerades. ATG valde att ta bort denna möjlighet på nämnda spelformer men fortfarande är det möjligt att spela endast för sex rätt på V65. Genom att spela V6 har du endast möjlighet att vinna pengar på sex rätt. Fördelen är att vinsten dubbleras när du vinner.

Spela V65

Om du vill spela på V65 kan du välja mellan att spela på ATG i din dator, mobil eller surfplatta. Du kan också välja att lämna in kupongen hos närmaste ATG-ombud. Anser du att dina travkunskaper inte är tillräckliga kan du välja att låta Harry Boy välja ut dina hästar. Även om trav är en skicklighetssport måste man ha tur för att lyckas. Prova gärna Harry Boy.

V65 tips

V65 tips

V65 Tips På Travstugan

Travstugans V65 Tips

Experter på Travstugan tippar V65 när och om det är spännande omgångar. Intresset för V65 är tyvärr inte jättestort och därför har våra experter beslutat att fokusera på andra spelformer såsom V75 och V86. Det betyder att V65 tips publiceras mer sällan än V75 och V86 tips. Om du vill vara säker på att inte missa V65 tips som publiceras är tipset att följa oss på FB och Twitter.

Travstugan Community Tippar V65

Medlemmar i Travstugan Community väljer alltid själva vilka dagar och vilka spelformer de tippar. Du kommer därför hitta V65 tips med jämna mellanrum på hemsidan och för att inte missa tipsen är rekommendationen att följa oss både på sociala medier. Så fort tips publiceras på Travstugan.se meddelas det om det via inlägg på både Facebook och Twitter. Bara att följa oss!

Vanliga frågor och svar om V65

Var hittar jag speltips till V65?

Travstugans speltips till V75 hittar du här.

Hur mycket kan jag vinna på V65?

Den största vinsten hittills på V65 är ca 11,7 miljoner och inträffade i september 2005.

Vilka dagar körs V65?

Alla dagar utom onsdagar.

Varför heter det V65?

På V65 är det utdelning på fem och sex rätt. Du blir sålunda en vinnare om du får fem eller sex rätt – därav namnet V65 som är en förkortning.

När lanserades V65?

V65 lanserades 18 augusti 1974. Hans Owe Sundberg blev premiärvinnare med Rodetto.

Vad betyder jackpot V65?

Jackpot innebär att det finns extrapengar i potten. Om det blir så låg utdelning i en omgång att pengar inte betalas ut på fem eller sex rätt flyttas potten till nästa omgång. Samma princip gäller även om ingen får fem eller sex rätt.

Var kan jag spela V65?

Spelformen V65 tillhör ATG och kan därför endast spelas på atg.se eller hos närmaste ATG-ombud. Du hittar ATG-ombud över hela Sverige.

Vad innebär rader på V65?

Rader är antal hästar på din kupong. Desto fler rader desto dyrare kupong. Du räknar ut antal rader genom att multiplicera antalet hästar i respektive lopp med varandra. 2 X 8 X 1 X 4 X 2 X 1 = 128 rader. På V65 kostar en rad 1 kr och kostnaden för 128 rader är alltså 128 kronor.

Vad innebär V65 procent?

Procenten visar på hur stor andel kuponger en häst är streckad. En häst som är spelad till 50 % är alltså streckad på 50 % av alla inlämnade kuponger. Desto högre procent desto fler är det som tror på hästen. Din utmaning är att hitta vinnare med låg procent eftersom dessa ger bättre utdelning.

Kan jag se V65 på nätet?

Absolut. Du kan följa V75 live i ATG Live. Med ATG Live Premium (99 kr/mån) får du tillgång till HD-kvalitet på samtliga videos – bland annat lopparkivet.

Vad innebär reserver på V65?

Om en häst du har spelat blir struken – eller diskad i voltstart – får du istället in din första reserv. Blir två hästar du spelat strukna eller diskade får du även in din andra reserv. Du kan själv välja vilka hästar som ska vara reserver – i annat fall bestäms reserver enligt insatsfördelningen vid tiden för inlämning.

Med andra ord väljs reserver efter hur spelarkollektivet valt att fördela sina insatser. Tanken är att det ska öka dina chanser att vinna. Fram till 20 mars 2017 valdes reserver efter turordningen – en ranking som var baserad på startpoängen. Den var baserad på resultaten i hästarnas fem senaste lopp.

Du ser alltid på din spelkupong vilka reserver du tilldelats.

Vad kostar V65?

Det beror på hur många rader du lämnar in. Varje rad kostar 1 kr och streckar du bara en häst i varje lopp blir priset bara en krona. En rad är alltså en häst. För att räkna ut vad kupongen kostar att lämna in multiplicerar du antal hästar du streckat i respektive lopp. Se exempel:

  • 2 X 8 X 1 X 4 X 2 X 1 = 128 rader
  • Priset per rad är 1 kr
  • 128 x 1 = 128

Kupongen kostar 128 kr att lämna in.

När börjar V65?

Det beror på vilken dag du vill spela V65. Du kan spela V65 olika dagar men den största dagen för V65 är fredag. Då är första start 12.45.

Hur spelar man V65?

Utmaningen i V65 är att hitta vinnaren i sex lopp. I varje lopp startar upp till 15 hästar. Du fyller i en kupong med hästar du tror har vinstchans och lämnar in din kupong på atg.se eller hos närmaste ATG-ombud. Om du vill spela V65 men inte är påläst kan du köpa en Harry Boy. Läs mer i vår guide om V65.

Hur rättar man V65?

Besök atg.se och klicka sedan på Rätta > Resultatkalender > Välj dag > Välj spelform. Då får du automatiskt upp V75 resultat för den specifika omgången. Du hittar även V75 resultat på travstugan.se. Du får fram resultatet genom att klicka på ett av alla V75-tips för den specifika omgången du letar resultat för – då får du fram vinnaren i varje lopp samt utdelning för sju, sex och fem rätt.