V65 tips

Gratis V65 travtips från våra experter

Gratis tips till V65

På den här undersidan hittar du gratis speltips till V65. Vi har för avsikt att leverera speltips till större V65-omgångar som avgörs i Sverige. Förutom våra tips hittar du även all information om V65 och dessutom en guide hur du maximerar dina chanser att vinna.

V65 tips

Vanliga frågor och svar om V65

Vi får ofta många frågor om V65 och vi har därmed valt att samla dessa här. Här uppdaterar vi med de frågorna och svaren för att underlätta för er. Är det något du undrar över, som inte finns här så tveka inte har att höra av er till oss!

💵 Var hittar jag speltips till V65?

Du hittar våra V65 tips enkelt genom att klicka här.

📅 Vilka dagar är det V65?

Dessa dagar körs V65

 • V65 Måndag (Spelstopp: 19:00)
 • V65 Tisdag (Spelstopp: 19:00)
 • V65 Torsdag (Spelstopp: 19:00)
 • V65 Fredag (Spelstopp: 19:00)
 • V65 Söndag (Spelstopp: 14:00)

📃 Vart hittar jag resultat på V65?

Du hittar senaste V65-resultaten enklast på atg.se/resultat. Det går dock även att hitta på TV4s text TV.

📺 Hur ser jag V65 live?

Du ser V65 gratis på atg.se. Varje fredag ser du även V65 live direkt på Cmore.

💰Vad betyder jackpott på V65?

Jackpot innebär att det finns extrapengar i potten. Om det blir så låg utdelning i en omgång att pengar inte betalas ut på fem eller sex rätt flyttas potten till nästa omgång. Samma princip gäller även om ingen får fem eller sex rätt.

📱 Var kan jag spela V65?

Spelformen V65 tillhör ATG och kan därför endast spelas på atg.se eller hos närmaste ATG-ombud. Du hittar ATG-ombud över hela Sverige.

✅ Hur rättar man V65?

Besök atg.se och klicka sedan på Rätta > Resultatkalender > Välj dag > Välj spelform. Då får du automatiskt upp V65 resultat för den specifika omgången. Du hittar även V65 resultat på travstugan.se. Du får fram resultatet genom att klicka på ett av alla V65-tips för den specifika omgången du letar resultat för – då får du fram vinnaren i varje lopp samt utdelning för fem och sex rätt.

❓ Vad innebär reserver på V65?

Om en häst du har spelat blir struken – eller diskad i voltstart – får du istället in din första reserv på V65. Blir två hästar du spelat strukna eller diskade får du även in din andra reserv. Du kan själv välja vilka hästar som ska vara reserver – i annat fall bestäms reserver enligt insatsfördelningen vid tiden för inlämning.

Med andra ord väljs reserver efter hur spelarkollektivet valt att fördela sina insatser. Tanken är att det ska öka dina chanser att vinna. Fram till 20 mars 2017 valdes reserver efter turordningen – en ranking som var baserad på startpoängen. Den var baserad på resultaten i hästarnas fem senaste lopp.

Du ser alltid på din spelkupong vilka reserver du tilldelats på V65.

Lär dig allt om V65

V65 var länge hela svenska folkets spelform på lördagarna. Numera har V65 fått en annan position på den svenska spelmarknaden medan spelformer som exempelvis V75, V86 och GS75 har tagit över de större omgångarna. Här på sidan delar vi med oss av V65-tips helt gratis. Du hittar även information om V65, och du lär dig dessutom att spela på spelformen.

Vill du veta mer om V65? Tveka inte att kontakta oss.

V65 är en spelprodukt från ATG

ATG

Motorn i Svensk hästnäring
 • Bästa spelbolaget för trav
 • Mycket användarvänlig sajt
 • Sportbook med brett utbud
 • Ingen välkomstbonus
 • Inga fasta odds dagligen
Välkomstbonus
Ingen välkomstbonus
Till ATG Ta del av bonus
Hemsida: atg.seGrundat: 1974
Ägare: Svensk Travsport, Svensk GaloppHuvudkontor: Bromma, Sverige
ATG Ipad
ATG Macbook
ATG Iphone

Sammanfattning

Skrivbent: Martin Engström Martin Engström

1974 bildades Aktiebolaget Trav och Galopp (ATG) och har sedan dess varit motorn i svensk hästnäring! ATG har tillhandahållit spel på trav längst och är därmed den absolut största aktören på marknaden. Sedan 2019 hittar man både sport och casinospel hos ATG vilket har lyft nivån ytterligare. ATG anses numera vara Sveriges största spelbolag.

Det här hittar du i ATG:s recension

Läs hela recensionen

Lär dig allt om V65

V65 är en spelform på travet från ATG som lanserades den 18 augusti 1974, vilket betyder att det är den äldsta spelformen för travspel i Sverige.

Fram till att ATG tog fram V75 var V65 den största spelformen och det var även där dom bästa hästarna startade på lördagarna. P

Numera är V65 en spelform som omsätter betydligt mindre än V75 och V65-omgångar körs åtminstone två gånger under veckan.

För att vinna på V65 behöver du hitta vinnaren i sex eller fem avdelningar. Hur stor din vinst blir beror på hur många andra som lyckas hitta alla vinnare, detta eftersom potten fördelas broderligt mellan spelare som lyckas.

Blir du ensam om sex rätt vinner du hela potten i sexrätts-poolen. Radpriset på V65 var länge 50 öre, men efter att man ändrade till en krona blev spelformen mycket mer populär.

Visste du att spelform travspel v65

V65 avgörs just nu på fredagar, lördagar och söndagar och det är inte ovanligt att vi ser norska, eller danska travbanor stå som värd för omgångarna. Fredags-omgången avgörs varje fredags-lunch från en svensk travbana och ofta är det Solvalla som står för lunchtävlingarna.

Spela V65 hos ATG

Spela på V65 hos ATG

Du kan vinna stort på V65!

Även om glansdagarna är över för V65 så är det en spelform som har betalat ut många vinster genom historien, och faktum är att det fortfarande betalas ut höga vinster.

En anledning kan vara att V65-omgångarna ofta får stå i skuggan av exempelvis V75 & GS75. Det medför att dom duktiga spelarna väljer att gå för dom stora pengarna. En till anledning kan vara att ATG inte har har implicerat andelsspel än på V65, där många duktiga spelläggare får stå åt sidan.


SPELA PÅ V65 - TRAVSTUGAN LÄR DIG

V65 är en enkel spelform att lära sig om du redan är van med att spela på exempelvis V64 som är väldigt snarlikt. Radpriset är som vi ovan skrev på en krona, precis som på V64. Här lär vi dig allt du behöver veta för att bli en bra spelare på V65. Vi börjar med det viktigaste, rent tekniskt och går sedan vidare och ger olika tips & tricks.

Fördelning på V65

Den totala potten fördelas jämnt mellan sex respektive fem rätt. Om ingen lyckas hitta sex rätt flyttas potten till kommande omgång. Det innebär att det blir jackpot. Samma gäller även om alldeles för många hittar sex rätt och utdelningen understiger 20 kronor. Hur utdelningen ser ut för sex respektive fem rätt beror således på hur svår omgången varit för spelarkollektivet.

 • 50 % går till sexorna
 • 50 % till femmorna

Spelar du för att endast vinna i sexrätts-potten, dubblar du din eventuella vinst. Det medför dock att du inte vinner ur 5-rättspotten.

  Jackpot V65
  Jackpotschema på V65 💰

  Såhär ser det ut om det skulle bli jackpot på V65, pengarna går då alltså vidare till en annan omgång. Håll dock koll på vilken eftersom det kan variera en hel del i och med att vi i Sverige spelar tillsammans med Norge.

  • V65 fredag lunch ➡️ Nästa fredaglunch.
  • V65 lördag kväll ➡️ V65 nästa lördagkväll.
  • V65 söndag ➡️ Nästa söndag i Norge 🇳🇴
  • V65 övriga dagar i Norge 🇳🇴 ➡️ nästa dag i Norge om ATG deltar, i annat fall tas den svenska delen av jackpotten och läggs på kommande V65 lördag kväll.

  Spela endast V6 på V65

  Tidigare har det varit möjligt att spela för endast sju respektive åtta rätt på V75 och V86. Det innebar att vinsten dubblerades. ATG valde att ta bort denna möjlighet på nämnda spelformer men fortfarande är det möjligt att spela endast för sex rätt på V65. Genom att spela V6 har du endast möjlighet att vinna pengar på sex rätt. Fördelen är att vinsten dubbleras när du vinner. Det är dock helt frivilligt och behöver inte alltid vara det rätta valet eftersom många spelar ''endast V6'' kan ibland utdelningen på 5 rätt bli extremt hög.

  • Ett tips är att alltid innan du lämnar in din kupong kolla en extra gång om du har kryssat för ''endast V6''
  Skarmavbild 2021 12 02 kl 10 44 12

  Spela reducerat på V65

  Nästan alla spelformer hos ATG går att reducera, likaså V65. Det brukar sägas att proffsspelarens bästa verktyg är ett reduceringsverktyg. Genom att reducera din V65-kupong bantar du ner kostnaden samtidigt som du sätter olika typer av krav för att systemet ska gå in. Du väljer att lägga mer pengar på hästar du tror har större chans att vinna. Reducering är ett riktigt bra redskap, men det krävs att du är påläst innan du reducerar.

  Du sätter nämligen vissa krav på systemet, som exempelvis att minst en av två hästar du tror har bra chans måste vinna.

  Det finns flera sätt att reducera ditt V65-system och vårt tips är att läsa våra guide om reducering innan du ger dig in på det.

  Spela V65 - Video

  Lär dig spela V65 på mobilen

  Precis som på alla andra spelformer hos ATG är det enkelt att spela och lämna in ditt V65-system. Här visar vi hur du gör från och med när du öppnar ATGs app när du vill spela. Steg för steg.

  1

  Klicka dig vidare till V65 i menyn

  Klicka dig vidare till V65 som är rödmarkerat i menyn. Spelar du till V65 samma dag är oftast V65-loggan i på förstasidan. Om den inte är det går du in i menyn och klickar på V65.

  2

  Markera dina hästar på spelkupongen

  Markera vilka hästar du vill ha med på din V65-kupong. Har du ingen koll vilka hästar du ska spela? Kolla in våra V65-tips som du finner längre upp på hemsidan. Priset för ditt V65-system följer du längst ner i högra hörnet.

  3

  Spela ditt V65-system

  Nu har du valt dina streck på V65-kupongen. Vill du spela för att endast vinna på sex rätt och därmed dubbla vinsten om systemet sitter? Bocka i den funktionen under kupongen. Kolla noggrant igenom så att alla hästar du vill ha med på kupongen är med. Klicka sedan på spela.

  4

  Kupong inlämnad!

  Din kupong är nu inlämnad och spelkvittot kommer upp! Vill du hitta kupongen igen? Klicka på på huvudmenyn, mitt konto och sedan mina spel.

  Vad är skillnaden mellan V65 och V64?

  Många blandar ihop V65 med systerspelet V64 som också går ut på att sätta sex rätt. För att hålla reda på spelformerna kan man, förutom på namnet se skillnad på färgerna. V65 har en röd färg medan V64 är orangefärgat.

  Det finns dock en väsentlig skillnad. På V64 spelar man om tre olika potter:

  • 4 rätt
  • 5 rätt
  • 6 rätt

  På V65 spelar man endast om två potter:

  • 5 rätt
  • 6 rätt

  På V64 kan du även spela om att vinna 2,5 gånger vinsten. På V65 är det 2 gånger vinsten som gäller om man spelar för att endast spela ur 6-rättspottten.

  V64 vs V65

  Andelsspel på V65

  Har man dåligt med tid att läsa på inför V65-omgången är ett av tipsen att spela tillsammans med vänner och bekanta.

  Andelsspel är ett verktyg som från att som gör det möjligt för flera personer att spela tillsammans - i ett lag. Det bidrar till att kassan blir mycket större vilket gör det möjligt att få med flera hästar på kupong och chansen ökar därmed att ni vinner.

  Vi på Travstugan har ett av Sveriges mest framgångsrikaste butikslag med över 50.000 medlemmar där alla våra spelexperter varje dag spelar sina kuponger tillsammans med er. På V65 har ATG inte lanserat butiksandelar för V65 än, vilket medför att du endast kan spela andelsspel tillsammans med dina vänner och bekanta.

  1. För att starta ett andelslag på V65 med dina vänner klickar du här och sedan klickar på fliken ''andelsspel'' ovanför kupongen.
  2. Du bestämmer sedan kostnaden per andel, och du bjuder in dina vänner via länk, sms eller mail.
  3. När alla vänner har köpt en andel och du har tillräckligt mycket pengar i kassan för att lämna in kupongen klickar du på spela.

  I Travstugans facebookgrupp ''Travsurr'' hittar man alltid flera personer som delar sina V65 tips och där kan man även köpa andelar i andras V65-system. Vi har en specifik tråd för detta, var vänlig och håll er till den.

  Andelsspel v65 ny

  V65 Tips På Travstugan

  Experter på Travstugan tippar V65 när och om det är spännande omgångar. Intresset för V65 är tyvärr inte jättestort och därför har våra experter beslutat att fokusera på andra spelformer såsom V75 och V86.

  Det betyder att V65 tips publiceras mer sällan än V75 och V86 tips. Om du vill vara säker på att inte missa V65 tips som publiceras är tipset att följa oss på Facebook och Twitter. Vi försöker att minst ha ett tips till varje fredagsomgång på V65.

  Harry Boy på V65

  Harry Boy är perfekt om du är nybörjare eller vill lägga ett spel när du inte är påläst till den aktuella V65-omgången. Fördelen med Harry Boy är att du enkelt klickar i vilken summa du vill spela för och sedan gör Harry Boy jobbet åt dig. Harry Boy är egentligen en dator som väljer ut en rad till dig. Ofta består kupongen av en stark spik som har en rimlig chans att vinna loppet. Du kan även välja att lägga till egna hästar, eller spikar på din Harry Boy-kupong.

  Den största vinsten hittills på V65 var ett Harry Boy-system och det inbringade ca 11,7 miljoner och inträffade i september 2005.

  Klicka här för att köpa en Harry Boy på V65.

  Harry Boy pa V65 2

  V65 RESULTAT OCH UTDELNING

  Du hittar resultat och utdelning på V65 enklast genom att göra följande:

  1. Gå in på atg.se och klicka i stora menyn. Klicka sen på ”Rätta” och välj ”Resultatkalender”.
  2. Nästa steg är att välja tävlingsdag i "rullgardinen" och i tur och ordning spel och bana nedan. Då får du fram både startlista, resultat och utdelning för 6 och 5 rätt.
  3. För att hitta resultat och utdelning i ATGs mobilapplikation klickar du på fliken resultat längst ner på skärmen. Längst upp kommer det upp en röd V65-symbol. Klicka på symbolen så får du automatiskt upp resultat och utdelningar från senaste omgången på V65.

  Vill man se äldre resultat kan man enkelt ändra datum under rubriken ’’resultat’’.

  Följ Travstugan på Youtube