V65 Tips

Gratis V65 travtips från våra experter och travstugans community

V65-snack från redaktionen

Travstugans Community - V65

Travtips & travbloggar från Travstugans engagerade läsare

Om V65

Redan i augusti 1974 lanserades V65. Premiärvinnare den 18 augusti blev Rodetto med Hans-Owe Sundberg i sulkyn. Spelformen blev ATG:s flaggskepp som spelades på lördagar. När V75 introducerades i början på 90-talet fick V65 ta ett kliv tillbaka. Även om andra spelformer tagit över är V65 en klassiker som fortfarande är trevlig och underhållande att spela på. 

Vinna på V65

För att vinna på V65 behöver du hitta vinnaren i sex eller fem avdelningar. Hur stor din vinst blir beror på hur många andra som lyckas hitta alla vinnare, detta eftersom potten fördelas broderligt mellan spelare som lyckas. Blir du ensam om sex rätt vinner du hela potten i sexrätts-poolen. I september 2005 vann en ensam spelare 11 677 175 kronor på V65 med Harry Boys hjälp. 

Kostnad V65

Priset för att spela på V65 beror på hur många hästar du streckar i respektive avdelning. En häst innebär en rad och priset per rad är 1 krona. Det totala priset får du fram genom att multiplicera antalet hästar i alla avdelningar med varandra. Då ser du vad din kupong kommer kosta att lämna in. För att hålla priset nere rekommenderas du att spika i åtminstone två avdelningar. 

Hur V65-potten fördelas 

Den totala potten fördelas jämnt mellan sex respektive fem rätt. Om ingen lyckas hitta sex rätt flyttas potten till kommande omgång. Det innebär att det blir jackpot. Samma gäller även om alldeles för många hittar sex rätt och utdelningen understiger 15 kronor. Hur utdelningen ser ut för sex respektive fem rätt beror således på hur svår omgången varit för spelarkollektivet. 

Dubbla vinsten

Tidigare har det varit möjligt att spela för endast sju respektive åtta rätt på V75 och V86. Det innebar att vinsten dubblerades. ATG valde att ta bort denna möjlighet på nämnda spelformer men fortfarande är det möjligt att spela endast för sex rätt på V65. Genom att spela V6 har du endast möjlighet att vinna pengar på sex rätt. Fördelen är att vinsten dubbleras när du vinner. 

Spela V65

Om du vill spela på V65 kan du välja mellan att spela på ATG i din dator, mobil eller surfplatta. Du kan också välja att lämna in kupongen hos närmaste ATG-ombud. Anser du att dina travkunskaper inte är tillräckliga kan du välja att låta Harry Boy välja ut dina hästar. Även om trav är en skicklighetssport måste man ha tur för att lyckas. Prova gärna Harry Boy. 

V65Kupong

V65-kupong

V65 Tips På Travstugan

Travstugans V65 Tips

Experter på Travstugan tippar V65 när och om det är spännande omgångar. Intresset för V65 är tyvärr inte jättestort och därför har våra experter beslutat att fokusera på andra spelformer såsom V75 och V86. Det betyder att V65 tips publiceras mer sällan än V75 och V86 tips. Om du vill vara säker på att inte missa V65 tips som publiceras är tipset att följa oss på FB och Twitter. 

Travstugan Community Tippar V65

Medlemmar i Travstugan Community väljer alltid själva vilka dagar och vilka spelformer de tippar. Du kommer därför hitta V65 tips med jämna mellanrum på hemsidan och för att inte missa tipsen är rekommendationen att följa oss både på sociala medier. Så fort tips publiceras på Travstugan.se meddelas det om det via inlägg på både Facebook och Twitter. Bara att följa oss!

Vanliga frågor och svar om V65

Vilka dagar körs V65?

Alla dagar utom onsdagar.