Om Travstugan.se » Sveriges Hem för Trav
  • Hem
  • Om Travstugan.se

Om Travstugan.se

Travstugan.se skapades för alla med ett brinnande intresse för travsporten. På Travstugan kan du läsa de senaste travspelen från våra experter och travstugans community. Förutom att ge de senaste travtipsen vill vi även vara en värdefull källa med information om kuskar, travbanor, travhästar och mycket mer. Vi har vårt mål inställt på att bli Sveriges största travsida som intresserar alla i travvärlden, från den inbitna travfantasten till dig som precis har fått upp intresset för trav.

Travstugan.se lanserades våren 2016

Travstugan.se är en ung och nyfiken webbplats då den lanserades våren 2016. Vi vågar att testa nya saker och arbetar ständigt med att utveckla funktioner och idéer. Om du har en idé på hur vi kan förbättra Travstugan.se, tveka inte att höra av dig till info@travstugan.se.

Vilka är vi

Travstugan ägs av Leadstar Media AB och är ett av bolagets många starka varumärken inom området sport och betting. Förutom Travstugan som främst riktar sig mot den svenska marknaden, ryms även mer internationella varumärken inom portfolion - som fokuserar på andra länder som till exempel Storbritannien, Tyskland och USA. Företagets vision är att utveckla produkter och tjänster som är i framkant, där besökare och kunder möts av både stor passion och entusiasm inom varje enskilt område. Travstugan är det enda av bolagets varumärken som enbart fokuserar på travsporten.

Vi som arbetar med Travstugan

Innehållet på sajten står projektledare Andreas Lundin och journalist Martin Engström för, tillsammans med våra duktiga tipsters som erbjuder både speltips och andelsspel varje vecka. I tillägg till bloggare och utvecklare, som tillsammans med personerna ovan utgör kärnan i Travstugans verksamhet.

Gratis Travtips

Vi har valt att erbjuda enbart gratis travtips till våra besökare och har så för avsikt att göra även på lång sikt. Vi garanterar inte vinnande travtips utan ni spelar på egen risk och ska se våra tips som inspiration. Med tiden är vårt mål att utveckla Travstugan med ett ännu större team samt att kunna erbjuda travtips inom fler spelformer än vad vi gör idag. Vi följer givetvis utvecklingen på den svenska spelmarknaden noggrant och säkerställer att vi inte missar nya spännande spelformer som erbjuds inom travsporten.

Vill du hjälpa till?

Travstugan.se drivs genom engagemang av personer som älskar trav. Om du är intresserad att skriva travtips eller om något annat inom travvärlden hör av dig till info@travstugan.se.