Om Travstugan.se » Sveriges Hem för Trav
  • Hem
  • Om Travstugan.se

Om Travstugan.se

Travstugan.se skapades för alla med ett brinnande intresse för travsporten. På Travstugan kan du läsa de senaste travspelen från våra experter och travstugans community. Förutom att ge de senaste travtipsen vi vill även vara en värdefull källa med information om kuskar, travbanor, travhästar och mycket mer. Vi har vårt mål inställt på att bli Sveriges största travsida som intresserar alla i travvärlden, från den inbitna travfantasten till dig som precis har fått upp intresset för trav.

Travstugan.se lanserades våren 2016

Travstugan.se är en ung och nyfiken webbplats då den lanserades våren 2016. Vi vågar att testa nya saker och arbetar ständigt med att utveckla funktioner och idéer. Om du har en idé på hur vi kan förbättra Travstugan.se, tveka inte att höra av dig till info@travstugan.se.

Gratis Travtips

Vi har valt att erbjuda enbart gratis travtips till att början med för att sedan utvärdera våra prestationer. Vi garanterar inte vinnande travtips utan ni spelar på egen risk och ska se våra tips som inspiration. Med tiden är vårt mål att utveckla Travstugan med ett större team samt kunna erbjuda travtips inom fler spelformer.

Vill du hjälpa till?

Travstugan.se drivs genom engagemang av personer som älskar trav. Om du är intresserad att skriva travtips eller om något annat inom travvärlden hör av dig till info@travstugan.se.