• Hem
  • Alla spelbolag

Om spelbolagslistan

På denna undersida listar vi spelbolag och bettingsidor som erbjuder spel på trav. Vi har själva spelat på trav hos samtliga spelbolag och recenserat dem. Slutligen har vi betygsatt samtliga bolag med 1–10 stjärnor där 10 är det högsta betyget och 1 är det lägsta betyget. På varje recensionssida har även du som läsare möjligheten att dela med dig av din erfarenhet av varje spelbolag genom att skriva en kommentar längst ner på sidan. 

Spelbolag med travspel

Sportbonus:

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 6x bonusbeloppet Minsta odds: 1.50 Bonuskod: Fås på mail

Sportbonus:

100% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 6x bonusbeloppet Minsta odds: 1.50 Bonuskod: ELIT2017

Sportbonus:

200% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 5x bonusbeloppet Minsta odds: 1.40 Bonuskod: Ingen kod

Sportbonus:

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 5x bonusbeloppet Minsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod

Sportbonus:

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 6x bonusbeloppet Minsta odds: 1.80 Bonuskod: Ingen kod

Sportbonus:

Ingen bonus

Sportbonus:

Kommer snart!

Sportbonus:

100% upp till 1000 SEK + 200 SEK Gratisspel

Omsättningskrav: 5x bonusbeloppet Minsta odds: 1.50 Bonuskod: Ingen kod

Välja spelbolag för trav

Nedanför har vi listat de viktigaste sakerna du bör tänka på när du väljer spelbolag.

Användarvänlighet, utseende och helhetsintryck

Vad man tycker är viktigast vid valet av spelbolag varierar naturligtvis från person till person. Men har man för avsikt att spela en längre period hos ett spelbolag är en av de viktigaste aspekterna att man trivs på hemsidan helt enkelt, att man lätt hittar i menyerna och uppskattar utseendet på sidan. Användarvänligheten är mycket viktig, är sidan inte väl strukturerad är risken stor att man stör sig på den i längden.

Odds

För att få ut maximalt av sitt spelande vill man naturligtvis få så högt odds som möjligt vid varje spel. Det finns hundratals spelbolag på nätet nu för tiden och oddsen kan skilja sig ganska mycket från sida till sida. Det är inte nödvändigtvis en sida som alltid har bäst odds, därför kan det vara smart att ha konton hos flera spelbolag för att kunna spela på den sida som erbjuder bäst odds för tillfället.

Spelutbud

Även om du bara spelar på de stora sporterna och ligorna kan utbudet av spelmarknader för varje match variera mellan spelbolagen. För de riktigt stora matcherna erbjuds ofta flera hundra olika spelmarknader, medan man får nöja sig med ett fåtal marknader för mindre populära matcher. Är du intresserad av att spela på mindre populära sporter eller lägre divisioner måste du även försäkra dig om att du väljer ett spelbolag som erbjuder odds på detta.

Bonus

De allra flesta spelbolag erbjuder en välkomstbonus för nya spelare. Storleken och kraven för bonusen varierar mycket från bolag till bolag. En vanlig typ av bonus är en så kallad insättningsbonus, då matchar spelbolaget din första insättning med en viss procentsats upp till en viss summa. En insättningsbonus brukas skrivas på följande sätt: 100% upp till 1000 SEK. Med denna bonus får du alltså 100% extra upp till 1000 SEK på din första insättning, sätter du in 1000 SEK får du totalt 2000 SEK att spela för. Men det är inte bara storleken på bonusen som är viktig, bonuskraven är minst lika viktiga. Innan du kan ta ut din bonus från spelbolaget måste du omsätta din bonus ett visst antal gånger, en bonus med lågt omsättningskrav är därför att föredra. Just nu listar vi inte så många spelbolag på Travstugan.se, därför rekommenderar vi dig att besöka Oddsbonusar.se för att jämföra bäst bonusar hos spelbolag

Betalningsmetoder

Betalningsmetoder kanske inte är det första man tänker på i valet av spelbolag. Nu för tiden brukar det inte heller vara några problem att hitta ett betalningsalternativ som passar dig. Det som dom skiljer mellan spelbolagen är huruvida de tar ut insättning och utbetalningsavgifter. Spelbolag som t.ex. Betsson, Nordicbet och Unibet har helt avgiftsfria in- och utbetalningar.

Kundtjänst

Om man stöter på patrull eller bara har någon fundering vill man ju lätt kunna få hjälp på sina villkor. En bra kundtjänst ska kunna nås snabbt på flera olika sätt så som livechatt, telefon eller mail och företrädesvis prata svenska.