Lunch Dubbel tips

Gratis tips på lunch dubbel

Frågor och svar om lunch dubbel

Många vänder sig till oss med frågor om olika spelformer. Tanken är att uppdatera sidan med återkommande frågor och svaren på dessa för att underlätta för er.

❓ Vad är skillnaden mellan lunch dubbel och dagens dubbel?

Spelet på dagens dubbel fungerar precis lika som lunch dubbeln. Skillnaden är att dagens dubbel avgörs senare på tävlingsdagen och lunch dubbeln kanske går under lopp 3 och 4. Dagens Dubbel är även större än lunch dubbeln omsättningsmässigt då dagens dubbel ofta avgörs under större streckspel.

🧾Vart hittar jag speltips till lunch dubbel?

Eftersom lunch dubbeln ofta avgörs på luncher och innan dom stora streckspelen startar har vi valt att lägga lite mindre fokus på det. Trots allt så har vi ibland speltips på lunch dubbeln och du hittar dom här ovanför.

💰 Hur spelar jag lunch dubbel?

Du bestämmer dig för två hästar, eller fler som ska vinna i dom två lunch dubbel-loppen. Oddsen ser man hos atg.se när man prickar i hästarna. I tabellen står det alltid vad det är för odds på din valda lunch dubbel.

💲 Vad är priset för att spela på lunch dubbel?

Insatsen bestämmer man helt själv dig. Kombinationen måste dock kosta minst 5 kronor. Här följer ett exempel på en lunch dubbel-kupong för tio kronor.

1x1x10 = 10 kr

(LD 1 en häst) x LD 2 en häst) x Insatsen (10kr) = Kostnad (10 kr)

Om Lunch Dubbel

Lunch Dubbel introducerades 2005 och följer samma princip som Dagens Dubbel – att hitta två vinnare i två utvalda lopp. För landets travfantaster är spelformen ett givet inslag under lunchen. Första start brukar vara 12:40 och omgången avgörs alltid på banan som arrangerar lunchtävlingarna för dagen.Omsättningen på Lunch Dubbel är ofta liten men loppen är alltid spännande.

Spela Lunch Dubbel

Om du vill spela på Lunch Dubbel kan du välja mellan att spela på ATG i din dator, mobil eller surfplatta. Du kan också lämna in dina kuponger hos närmaste ATG-ombud. Under våren 2019 släppte ATG en applikation som man enkelt kan ladda ner i App store eller Google Play. I appen kan du enkelt spela lunch dubbel och läsa på vilka odds ditt eventuella spel står i.

Oddset räknar man ut genom att ta oddset gånger grundinsatsen. Skulle en av hästarna bli struken så makuleras spelet och du får insatsen återbetald.

Lunch Dubbel Tips kupong

Lunch Dubbel tipskupong

Hur många rader din Lunch Dubbel genererar får du fram genom att gångra antalet hästar i LD-1 med antalet hästar i LD-2. Spelar du en rak dubbel genererar kupongen en rad. Det finns ingen gräns för hur många hästar du får spela på Lunch Dubbel. Multiplicera antal rader med din insats för att ta reda på kostnaden för din Lunch Dubbel. Spela från fem kronor och uppåt.

Vinna på Lunch Dubbel

Hur stor vinsten på Lunch Dubbel blir beror på tre saker – oddset som den vinnande kombinationen ger, hur många rader du spelat samt hur mycket du har satsat. Som spelare hoppas man givetvis att skrällarna levererar eftersom oddset blir lågt om två favoriter vinner. Eftersom lunchtävlingarna inte alltid håller högsta kvalitet kan den som är påläst enkelt hitta spelvärda odds.

Lunch Dubbel Tips

Experter på Travstugan.se tippar Lunch Dubbel

Lunch Dubbel är en charmig spelform med spännande lopp men experter på Travstugan.se fokuserar hellre på större spel som V75 och V86 samt Dagens Dubbel. Emellanåt händer det att experter ändå tippar Lunch Dubbel och för att inte missa när det sker är rådet att följa Travstugan.se på sociala medier. När tips publiceras på hemsidan utannonseras det på Facebook och Twitter.

Travstugan Community tippar Lunch Dubbel

Community-medlemmar på Travstugan.se tippar Lunch Dubbel när andan faller på. Vilka dagar det handlar om kan variera men tipsen annonseras alltid på sociala medier. Ett bra tips är därför att följa oss på Facebook och Twitter, annars är risken att du går miste om fina Lunch Dubbel-förslag. Medlemmar i Travstugan Community är personer med stort intresse för trav och spel.

Lunch Dubbel resultat

Du hittar alltid Lunch Dubbel resultat på atg.se. Klicka först på ”Rätta” i menyraden och sedan på ”Resultatkalender” i rullgardinen. Där väljer du först dag och sedan Lunch Dubbel under ”Spel”. Informationen publiceras även på Travstugan.se när och om experter och/eller community-medlemmar har tippat omgången. Resultatet presenteras i såna fall på sidan för tipset/-n.

Rätta Lunch Dubbel

Det enklaste sättet att rätta Lunch Dubbel är på atg.se. Där hittar du information om rätt rad och odds under ”Rätta” i menyraden. Andra bra alternativ är att rätta med rättningskod – även det på atg.se - eller ännu hellre besöka närmaste ATG-ombud. Säkert finns det ännu fler alternativ men det är dessa tre alternativ ovan som är enklast när du ska rätta Lunch Dubbel.

Följ Travstugan på Youtube