V4-hundringen: Magisk start

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!

V4-1

Sandra Eriksson är i fokus under V4-hundringens lunch på Skellefteå och här vinner hon med 7 Magic Cash.

Sjuåringen gör här sin första start sedan 13 juli ifjol och det har sannerligen inte varit någon spikrak utveckling i karriären för valacken.
Han gör här sin första start för Sandra Eriksson och tränades tidigare av Timo Nurmos. Utan alla bekymmer hade det här garanterat varit en V75-profil. Även fast det är första starten på ett bra tag och att han körs med skor på hovarna så tror jag han kan stå för en magisk inledning på norrlandskarriären.

Det är bra motstånd över medeldistansen, men jag är inne på att Magic Cash visar sin klass direkt!

V4-2

Jag tror Roger Nilsson har stora förhoppningar på 8 Mellby Javier som det ännu inte helt lossnat för. Det är ren tidsfråga innan fyraåringen tar sin första seger och jag tror det kan vara dags nu, trots spår 8.

Leif Eriksson får åter sitta upp bakom 3 A Gift From Above som han kört en del tidigare som visade form senast i lätt motstånd. Sandra Eriksson med segerbud även här när hon kör 2 Incontrol som hon fick köra senast. Sexåringen startar nu med lopp i kroppen och från ett perfekt utgångsläge och i karriärens nionde start kan det bli första segern!

  V4-3

  Det verkar se ut som att 12 Ivarsviking verkligen fått fart på karriären nu och i årets tre starter har det blivit seger två gånger. 
  Senast gjorde sjuåringen en av karriärens bästa insatser när han gick ute i tredjespår över slutvarvet och kopplade rejält grepp om loppet sista 400 meterna. Liknande uppgift nu och för mig är det förstahästen.

  7 Moshus Prinsen är fartmässigt längre fram i utvecklingen än Ivarsviking och är främsta konkurrenten. 

  På reserven har vi 13 Alvgrim som avslutade bra som tvåa bakom Ivarsviking senast och närmar sig efterlängtad seger...!

  V4-4

  Tro det eller ej, men Sandra Eriksson är aktuell med segerbud!
  11 Keira de Veluwe
  ska man se upp för den här gången. Stoet regidebuterade för Eriksson senast (även tidigare Timo Nurmos), och sjabblade bort sig. Femåringen är fartmässigt huvudet högre här och jag förväntar mig en bättre insats nu.

  15 Gurra Palema är en hårding med stark inställning och 13 Estelle Ima visade uppryckning som tvåa senast efter att tidigare varit svag två gånger om. 
  Från framspåret har vi Benny Christensen med 2 Oneiric Ocelot som fått sin årsdebut överstökad och med tanke på läget är det liten fördel för sjuåringen.

  Lunchdubbeln:

  1. 7 Ivarsviking
  2. 2, 11, 13, 15

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

  Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

  V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

  I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips