Image headline block Travstugan

Alla travtips

Här hittar ni alla Travstugans travtips, helt gratis.

  Aktuella travtips

  Lördagens V75 följer vi från Axevalla och Gulddivisionen över 2 640 meter har mycket på spel. Här är tidiga tankar till lördagens V75a!V75-1 ... Läs travtips

  Spikarna blev tvåa förra veckan och då vinner man inga miljoner. Det blev det dock inte heller utan en direkt dålig utdelning. Vi tar nya tag denna ... Läs travtips

  Lördagens V75 ser som alltid småkul ut när vi har Axevalla på tapeten! Min form är även äntligen på väg att kunna bli något. I onsdags fick vi 8 ... Läs travtips

  Idag fredag inleder vi med GS75 från Axevalla där det ser intressant ut. Under lördagen tycker jag bästa spiken kommer i inledningen och sedan är ... Läs travtips

  Axevalla med sitt trippeltrav fortsätter på söndag med höjdpunkten; StoChampiontet!Här är tidig koll på V75-omgången med Martin Engström.V75-1 ... Läs travtips

  Söndagen är en fin sådan med StoChampionatet och även Stoeliten på V75-kupongen.Jag tror även att en stencool fyraåring är segerbud i V75-5!🥇 ... Läs travtips

  Vanliga frågor och svar om Travtips

  Vi försöker leverera dom bästa analyserna och travtipsen till alla, oavsett om du är professionell travspelare eller om du bara tycker det är roligt att spela på travet ibland. Vi får många frågor om hur vi går tillväga när vi presenterar ett travtips för er. Därför har vi valt att samla lite frågor här. Tveka inte att höra av er om ni undrar något eller om ni kanske till och med skulle vilja bli skribent hos oss och dela med dig av dina tips & tankar.

  ✍️ Vilka skriver travtips hos Travstugan?

  Läs mer om personerna bakom speltipsen genom att klicka här.

  💰 Är travtipsen på Travstugan gratis?

  Alla travtips du hittar här på Travstugan är helt gratis.

  📅 Publicerar ni speltips på trav varje dag?

  Du kan räkna med att hitta travtips till alla stora spelformer varje dag här på travstugan. Saknar du ett speltips, eller vill bidra med ett tips rekommenderar vi ett besök i någon av våra två travgrupper på facebook. Du hittar dom genom att klicka nedan.

  ❓ Hur går jag tillväga för att ta rygg på era travtips?

  I varje travtips länkar vi till det spelbolaget där vi spelar. Vi arbetar endast med seriösa spelbolag som har svensk spellicens. För att rygga våra spel krävs det att du har ett konto hos det aktuella spelbolaget. Ofta kan man registrera sig hos spelbolagen genom att klicka på länken i travtipset. För att läsa mer om spelbolag på trav kan du även klicka här. Läser du ett speltips till någon av de större streckspelen kan man köpa en andel i det systemet, läs mer om andelsspel och spela tillsammans genom att klicka här.

  ⌚ När publicerar ni era travtips på V75?

  Vi försöker att publicera våra travtips senast 18:00 dagen innan V65-omgången. Du kan dock räkna med att hitta travtips från några av våra spelexperter redan på torsdagen på hemsidan.

  ⏲️ När publicerar ni era speltips på V86?

  Travtipsen på V86 publiceras senast samma dag klockan 15:00. Ofta kan man dock hitta våra analyser och speltips redan under måndagen.

  ❓ Varför har ni inte dagliga travtips till V4 och V5?

  Vi försöker att koncentrera oss på att leverera kvalité till de större spelformerna på travet. Ofta går V5-spelet under en större spelomgång och man kan således läsa analyserna där för att bilda sig en uppfattning om V5-spelet. I våra travgrupper på Facebook hittar du travtips och andelar till även V4 och V5.

  🕵️ Hur hittar jag travtips på Dagens Dubbel?

  Våra Dagens Dubbel-tips brukar ofta publiceras tillsammans med analyser inför V86,V75,V64 eller GS75. Du hittar speltips till Dagens Dubbel men även information genom att klicka här.

  Travtips på Travstugan

  På den här sidan hittar du aktuella och gamla travtips. I listan kan du enkelt se information om speldatum, tipster, spelform, travbana och utfall. För att du ska se vilken tipster som har bäst form använder vi gröna och röda pluppar under utfall. Om kupongen genererat vinst syns en grön plupp, annars en röd. Det är ett system som använts på ATG Tillsammans men som skrotades 2018.

  För tillfället är vi cirka 18 olika tipsters som skriver tips på hemsidan och säljer andelar i Direkten Ryd – Travstugans ombudslag på ATG Tillsammans till V75,V64,V86 och GS75. Alla våra spelexperter skriver analyser inför omgången som publiceras på fredagen inför V75 och 15:00 på onsdagarna. Det för att du som läsare ska kunna hämta inspiration i god tid till ditt tips och för att du ska hinna välja vilket andelsspel du ska köpa.

  Du hittar inte bara tips för V75 och V86 på hemsidan – här hittar du även tips för mindre men populära spelformer som V4 och V64 och oddspel. Om du vill köpa andelar till de mindre spelformerna rekommenderar vi att du går med någon av våra två travgrupper på facebook där vi daligen snackar trav och spel.

  Travtips mockup ipad

  Draget i laget

  V86-DRAGET I LAGET: Dubbeljackpot ikväll!

  24 april 2024

  JIMMY WESTBERG - 8 Miking (V86-1) I jakten på dom 20 jackpotmiljonerna så hittar jag draget redan i V86-1.  Det ... Läs mer

  Draget i laget » Måstestrecken på Sundbyholm

  15 september 2023

  FELIX BERGGREN - 10 Filippa B.J. (V75-1) 10 Filippa B.J. i V75-1 blir helt bortglömd den här gången. Hästen går bäst ... Läs mer

  Travtips på fasta odds

  Den vanligaste typen av spel på trav hos andra spelbolag än ATG är fasta odds. När man spelar till fasta odds spelar man till det oddset som spelbolaget erbjuder. Det innebär att spelbolaget varken kan höja eller sänka oddset när du väl lagt ditt spel och spelet är godkänt. Fördelen med att spela till fast odds är att oddset oftast är högre hos spelbolagen än hos ATG. Tror man exempelvis att en häst kommer bli mer spelad närmare spelstart är det alltid en bra idé att kolla vad man får för odds hos dom andra spelbolagen. Nackdelen med fasta odds är att pengarna inte återbetalas om hästen du spelat blir struken från loppet.

  Man kan spela till fasta odds på travet varje dag hos dom flesta spelbolagen, men man kan även spela långtidsspel till större tävlingar som exempelvis Prix d'Amerique och Elitloppet, vilket brukar vara populärt.

  När ATG släppte sin sportbok i början av 2019 öppnade dom upp möjligheten att spela till fasta odds till dom större loppen som går i Sverige. Dom presenterade även fasta odds till olika typer av specialspel som exempelvis vad utdelningen kommer bli nästa V75 & V86-omgång. Dom har även odds på vilken kusk som blir champion det året.

  Dessa spelformer innefattas av fasta odds

  • Vinnare
  • Plats (1-3)
  • Head to Head (h2h)

  Spelbolag som erbjuder fasta odds på trav

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

  1. 1250 SEK i spelkrediter

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  2. 100% upp till 100 SEK

   18+ år, Regler och villkor gäller - Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 35x omsättningskrav på casino | Freespins gäller Ancient Fortunes Poseidon Megaways | 6x omsättningskrav på sport, min. odds 1.80. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.se

  3. 100% upp till 100 SEK

  4. 100% upp till 100 kronor

  5. Ingen välkomstbonus

  6. 100 SEK Gratisspel

   18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  7. 100% upp till 100 SEK

  8. 100 SEK Gratisspel

  Vägen till ett bra travtips

  Våra tipsters är handplockade för travstugan och vägen till ett färdigt speltips består av ett gediget arbete. De flesta travloppen i Sverige studeras noggrant och våra tipsters är alltid uppdaterade på vilken häst och kusk som har bäst form. Genom deras kontaktnät får dom tillgång till exklusiv information och travtränarnas egna speltips inför omgången.

  Inför varje omgång lägger våra spelexperter många timmar i lopparkivet på ATG. Kombinationen intryck och statistik och kontakter är en bra metod för att hitta spelvärda hästar. Med det sagt har alla våra spelexperter och rekare sina egna sätt att inhämta information på. Förhoppningsvis hittar du en spelexpert som du gillar och som du ryggar i vått och torrt i jakten på miljonerna.

  vägen till ett bra speltips

  Foto: Bildbyrån

  Hur man läser våra Travtips

  Vårt mål är att det ska vara så enkelt som möjligt att läsa våra travtips här på hemsidan. Därför hittar du bara gratis travtips hoss oss. Du hittar tipsen lite längre upp på den här sidan. Är du ute efter travtips för en specifik spelform har vi en lista med spelformer nedan där du kan även kan läsa mer om hur du spelar.

  Våra tipsters har som uppgift att motivera travtipsen så enkelt som möjligt med tankar och ideér och alltid avsluta med att presentera marknadens högsta odds på just det tipset. För att rygga spelen klickar du på länken eller knappen ‘’spela här’’.

  När våra spelexperter skriver travtips till spelformer som exempelvis V75 och V86 analyseras lopp för lopp och i våra travtips/analyser hittar du alltid ett systemförslag. Ett systemförslag är helt enkelt en färdig kupong som är baserat på deras tips och analyser till omgången. Man kan dessutom alltid köpa andelar som är baserade på just dom tipsen hos vårt ombudslag Direkten Ryd – Travstugan.

  Vill man rygga våra travtips måste man vara registrerad hos det aktuella spelbolaget. Det blir man enkelt genom att klicka på länkarna dit vi rekommenderar spelet. Under rubriken spelbolag har vi tips och guider om varje spelbolag som vi samarbetar med. Vi samarbetar endast med seriösa spelbolag som är licensierade i Sverige och betalar Svensk skatt.

  Är du mer sugen på att lyssna till kommande V75 omgång har vi även tipsters som delar med sig av sina tankar i videoformat. Varje fredag publicerar exempelvis Niklas Lindstedt och Christian Sandholm sin genomgång inför kommande V75-omgång. I våra grupper på facebook hittar du ofta även speltips till fasta travodds i videoformat.

  Våra travtips-skribenter

  Våra tipsters och skribenter har gedigen kunskap om travet och presenterar varje vecka flera speltips till dom flesta spelformerna hos ATG, men även på vinnare och - platsspel till fasta odds hos andra spelbolag.

  Externa Travtips

  Även om vi på Travstugan har riktigt bra travtips kan det vara bra att läsa travtipsen på andra ställen som exempelvis Björnkollen, Fem tippar och Vass eller Kass som varje fredag sänds direkt i V65-direkt.

  Du hittar även travtips i facktidningar som exempelvis:

  • Sulkysport
  • Travronden
  • V75-guiden
  • ViTippa

  Travtips på facebook

  Vi på travstugan har inte bara skrivbenter som skriver travtips. I våra två facebookgrupper hittar du varje dag travtips och gott travsnack från våra medlemmar. Känner du att du är dåligt påläst inför exempelvis en lunchomgång kan man dessutom köpa in sig i deras system under tråden ''andelsspel'' där delas dagliga andelsspel. Ofta surras de kommande omgångarna upp i gruppen och medlemmarna delar med sig av sina travtips.

  Vill du skriva travtips för travstugan?

  Vi letar alltid efter duktiga tipsters som kan skriva travtips hos oss. Hör av dig via vårt kontaktformulär som du hittar här om du är intresserad av att skriva travtips. För att skriva travtips hos travstugan krävs det att du har ett brinnande intresse för travsporten och spelet.

  Vi vill alltid bli fler och alla har något att bidra med - oavsett om det handlar om travtips, drag, funderingar eller åsikter.

  Ansök om att skriva speltips på travstugan

  Följ Travstugan på Youtube