Travtips för V75,V86 och V64 varje vecka
 • Hem
 • Alla travtips

Alla Travtips

Här hittar du alla våra travtips från våra experter

Aktuella travtips

Tisdagens V64 hämtas från Östersund och framförallt ska det bli intressant att återse profilen Clemenza Am på svensk mark igen! I V64-3 startar han ... Läs travtips

Avdelning 1 (12.9.10.14.8.1.3.5.13.6.15.11.7.4.2) 12 Nyhet har gjort det bra på både V86 och V75 under året. Vann på fint sätt från ledningen ... Läs travtips

Vinnarspelet på It's Time satt som en smäck igår - ikväll jagar vi nytt spel ihop från Östersund!I lopp 4 startar ikväll 10 Order By Box.Det ska bli ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar Onsdag och V86 är det som gäller och dags att besöka Åby och ... Läs travtips

Lite snett på spikarna under helgens V75 och de måste ju sitta likväl som skrällarna för att det skall bli betalt. Revansch får jag försöka ta redan ... Läs travtips

V86 11 Shapes utvecklas för varje start och kommer med fin form. Spår 1 på Åby borde vara optimalt, då hästen är snabb ut och kan gå både i ... Läs travtips

Hej på er!Förra onsdagen var en trevlig historia där Niklas exklusiva L lyckades pricka 8 rätt och belönades med 34000 in för andelsköparna fick dela ... Läs travtips

Frågor och svar om Travtips hos Travstugan

Vi försöker leverera dom bästa analyserna och travtipsen till alla, oavsett om du är professionell travspelare eller om du bara tycker det är roligt att spela på travet ibland. Vi får många frågor om hur vi går tillväga när vi presenterar ett travtips för er. Därför har vi valt att samla lite frågor här. Tveka inte att höra av er om ni undrar något eller om ni kanske till och med skulle vilja bli skribent hos oss och dela med dig av dina tips & tankar.

✍️ Vilka skriver travtips hos Travstugan?

Vi har flera olika tipsters som arbetar med oss på Travstugan. Läs om varje spelläggare här.

💰 Är travtipsen på travstugan gratis?

Ja. Våra travtips är alltid helt gratis.

🐴 Vad är Head to Head?

Head to Head (h2h) är en spelform som inte finns hos exempelvis ATG. När du spelar Head to Head (H2H) gäller det att spekulera i vem av två utvalda hästar som är först i mål. Du får helt enkelt betalt om din häst kommer före den andra hästen i mål.

🙋‍♂️ Hur ryggar man era travtips?

Vid varje travtips presenterar vi en länk till spelbolaget dit vi rekar spelen. Vi arbetar endast med seriösa spelbolag som har svensk spellicens. Vill man rygga våra tips på streckspelen rekommenderar vi att man blir medlem i vårat ombudslag hos ATG tillsammas - Direkten Ryd – Travstugan.

📅 Har ni travtips varje dag?

Vi har som målsättning att ha minst ett tips uppe på hemsidan oavsett vilken dag eller tid på dygnet det är. När det är V86 och V75 är dock sannolikheten att det ligger flera tipsförslag och analyser uppe.

❓ Hur går jag tillväga för att ta rygg på era travtips?

Först och främst måste du ha ett konto hos det spelbolaget dit vi rekommenderar spelet. Du hittar alltid en eller flera länkar till spelbolaget i travtipset. Behöver man hjälp att skapa ett konto har vi en guide hur man skapar konto i varje spelbolagsrecension. Dom hittar du här.

Travtips på Travstugan

På den här sidan hittar du aktuella och gamla travtips. I listan kan du enkelt se information om speldatum, tipster, spelform, travbana och utfall. För att du ska se vilken tipster som har bäst form använder vi gröna och röda pluppar under utfall. Om kupongen genererat vinst syns en grön plupp, annars en röd. Det är ett system som använts på ATG Tillsammans men som skrotades 2018.

För tillfället är vi cirka tio olika tipsters som skriver tips på hemsidan och säljer andelar i Direkten Ryd – Travstugans ombudslag på ATG Tillsammans. Målet är att tipsen ska publiceras på hemsidan senast onsdag 15.00 för V86 och senast fredag 18.00 för V75. Det för att du ska kunna hämta inspiration i god tid till ditt tips och för att du ska hinna välja vilket andelsspel du ska köpa.

Du hittar inte bara tips för V75 och V86 på hemsidan – här hittar du även tips för mindre men populära spelformer som V4 och V64. Om du vill köpa andelar till andra spelformer än V75 och V86 ska du bli medlem i Travsurr på Facebook.

Travtips på fasta odds

Den vanligaste typen av spel på trav hos andra spelbolag än ATG är fasta odds. När man spelar till fasta odds spelar man till det oddset som spelbolaget erbjuder. Det innebär att spelbolaget varken kan höja eller sänka oddset när du väl lagt ditt spel och spelet är godkänt. Fördelen med att spela till fast odds är att oddset oftast är högre hos spelbolagen än hos ATG. Tror man exempelvis att en häst kommer bli mer spelad närmare spelstart är det alltid en bra idé att kolla vad man får för odds hos dom andra spelbolagen. Nackdelen med fasta odds är att pengarna inte återbetalas om hästen du spelat blir struken från loppet.

Man kan spela till fasta odds på travet varje dag hos dom flesta spelbolagen, men man kan även spela långtidsspel till större tävlingar som exempelvis Prix d'Amerique och Elitloppet, vilket brukar vara ett populärt inslag.

När ATG släppte sin sportbok i början av 2019 öppnade dom upp möjligheten att spela till fasta odds till dom större loppen som går i Sverige. Dom presenterade även fasta odds till olika typer av specialspel som exempelvis vad utdelningen kommer bli nästa V75 & V86-omgång. Dom har även odds på vilken kusk som blir champion det året.

Travstugans mål är att ha minst ett travtips till dom fasta oddsen uppe på hemsidan.

Dessa spelformer innefattas av fasta odds

 • Vinnare
 • Plats (1-3)
 • Head to Head (h2h)

Spelbolag som erbjuder fasta odds på trav

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. 1250 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. 100% upp till 100 SEK

 3. 100% upp till 100 SEK

  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

 4. 100% upp till 100 kronor

 5. Ingen välkomstbonus

 6. 100 SEK Gratisspel

  18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

 7. 100% upp till 100 SEK

 8. 100 SEK Gratisspel

 9. 99 Gratis Freespins

 10. 100% upp till 100 kronor

Vägen till ett bra travtips

Våra tipsters är handplockade för travstugan och vägen till ett färdigt travtips består av ett gediget arbete. De flesta travloppen i Sverige studeras noggrant och våra tipsters är alltid uppdaterade på vilken häst och kusk som har bäst form. Genom deras kontaktnät får dom tillgång till exklusiv information och travtränarnas egna travtips

Inför varje omgång lägger våra tipsters många timmar i lopparkivet på ATG. Vi har även tillgång till statistiktjänster. Kombinationen intryck och statistik och kontakter är en bra metod för att hitta spelvärda hästar. Med det sagt har allt tipsters sina sätt att inhämta information och spela på. Förhoppningsvis hittar du en tipster som du gillar och som du ryggar i vått och torrt i jakten på miljonerna.

Hur man läser våra Travtips

Vårt mål är att det ska vara så enkelt som möjligt att läsa våra travtips här på hemsidan. Alla aktuella travtips är gratis och du hittar dem lite längre upp på den här sidan. Är du ute efter travtips för en specifik spelform klickar du i huvudmenyn väljer bland alla olika spelformerna där.

Våra tipsters har som uppgift att motivera travtipsen så enkelt som möjligt med deras tankar och ideér och alltid avsluta med att presentera marknadens högsta odds på just det tipset. För att rygga spelen klickar du på länken eller knappen ‘’spela här’’.

När våra tipsters skriver travtips till spelformer som exempelvis V75 och V86 analyserar dom lopp för lopp och avslutar alltid med ett systemförslag. Ett systemförslag är helt enkelt en färdig kupong som är baserat på deras tips till omgången. Man kan dessutom alltid köpa andelar som är baserade på just dom tipsen hos vårt ombudslag Direkten Ryd – Travstugan.

Vill man rygga våra travtips måste man vara registrerad hos det aktuella spelbolaget. Det blir man enkelt genom att klicka på länkarna dit vi rekommenderar spelet. Under rubriken spelbolag har vi tips och guider om varje spelbolag som vi samarbetar med. Vi samarbetar endast med seriösa spelbolag som är licensierade i Sverige och betalar Svensk skatt.

Våra travtips-skrivbenter

Våra tipsters och skrivbenter har gedigen kunskap om travet och presenterar varje vecka flera speltips till dom flesta spelformerna hos ATG, men även på vinnare och - platsspel till fasta odds hos andra spelbolag.

Externa Travtips

Även om vi på travstugan har riktigt bra travtips kan det vara bra att läsa travtipsen på andra ställen som exempelvis Björnkollen, Fem tippar och Vass eller Kass som varje fredag sänds direkt i V65-direkt.

Du hittar även travtips i facktidningar som exempelvis

 • Sulkysport
 • Travronden
 • V75-guiden
 • ViTippa

Travtips på facebook

Vi på travstugan har inte bara skrivbenter som skriver travtips. I våran facebookgrupp ''Travsurr - Travstugans Travgrupp'' hittar du varje dag travtips och gott travsnack från våra medlemmar. Känner du att du är dåligt påläst inför exempelvis en lunchomgång kan man dessutom köpa in sig i deras system under tråden ''andelsspel''

Vill du skriva travtips för travstugan?

Vi letar alltid efter duktiga tipsters som kan skriva travtips hos oss. Hör av dig via vårt kontaktformulär som du hittar här om du är intresserad av att skriva travtips. För att skriva travtips hos travstugan krävs det att du har ett brinnande intresse för travsporten och spelet.

Vi vill alltid bli fler och alla har något att bidra med - oavsett om det handlar om travtips, drag, funderingar eller åsikter.