• Hem
  • Björnkollen
Läs travtips från

Björnkollen

Här hittar du travtips från Sveriges mest framgångsrike kusk, Björn Goop inför varje V75-omgång. Du kan även köpa en andel som är baserad på Björnkollen-tankarna.

Björn Goop's tankar - Varje fredag

Sveriges segerrikaste kusk genom tiderna, Björn Goop delar varje fredag med sig av sina tankar om kommande V75-omgång i sitt program Björnkollen. I programmet får man rapporter om hästarna han kör och tränar på V75, men även information om andra hästar som han kanske har kört tidigare eller sett i lopp.

Björnkollen publiceras alltid kvällen innan V75-omgången avgörs och klippet brukar finnas på hemsidan runt 20:00. Björnkollen finns också som podcast som du hittar genom att klicka på knappen under.

Bjornkollen idag lordag tips dooder

Fler tips på V75

Travtips

Björnkollen

Björnkollen är ett populärt tipsprogram som sänds kvällen innan varje V75-omgång. I programmet delger kusken Björn Goop sina tips som han filmar själv från sin mobiltelefon. Upplägget är alltid lika. Björn Goop går igenom hela V75-omgången och analyserar både sina egna hästar och andra hästarna som startar i omgången.

Björn kan exempelvis tipsa om hästarnas startsnabbhet, i vilka positionerna hästarna trivs i eller hur dom kommer hamna till i loppet. I björnkollen berättar Goop vilka hästar han skulle ha tagit med på kupongen. Han väljer också ut en, eller två spikar.

Har Björn Goop en egen häst brukar han specifikt förklara vilken form hästen är i och hur han kommer att lägga upp loppet. Det gör det enkelt för dig som spelar att analysera loppet. Eftersom Björn Goop kör i de flesta loppen han tippar får han inte spela.

Därför gör Björn bara en preliminär kupong när han tipsar i björnkollen. Den preliminära kupongen kan du som spelare alltid rygga på ATG:s hemsida. Vill du spela för en mindre summa rekommenderar vi att du köper in dig i Travstugans Björnkollen-andel som kostar 100 kronor.

Förutom Björnkollen, kan man även läsa travstugans egna tips som du hittar dem genom att klicka här.

Björnkollen är en produkt från ATG

Björnkollen ATG

Ett av de mest populära travtipsen, varje fredag

V75-tips Björnkollen är ett program inför varje V75-omgång där Björn Goop delger sina tips och analyser inför kommande omgång. Programmet släpps på atg.se kvällen innan, och vi på travstugan rekommenderar programmet för att få en inblick om hur loppen kommer att köras och hur formen på hästarna.

Björnkollen är en projekt som ATG gör tillsammans med Björn Goop inför varje V75-omgång. Varje fredag hittar du björnkollen på atg.se och atg-play. Vill du lyssna på programmet i ljudformat? Klicka här.


Vanliga frågor och svar om Björnkollen

När släpps Björnkollen?

Björnkollen släpps alltid på atg.se senast kvällen innan V75-omgången.

Finns Björnkollens tips till V86?

Just nu finns endast Björnkollen tillgängligt till V75-omgångarna. Det har nog sina skäl då Björn Goop både kör mycket lopp och har en stor träningsverksamhet, och trots att inte avsnitten är så långa så tar det mycket tid eftersom omgångarna ska läsas på.

Vart hittar jag senaste avsnittet av Björnkollen?

Du hittar senaste avsnittet av Björnkollen genom att klicka här. Vill du höra Björnkollen i podcast-version? Klicka här.

Hur ryggar jag Goops V75 förslag?

På ATG.se hittar du ofta en mall där Björn Goop har fyllt i sina spik och skrällförslag. Ofta kan man komplettera med några hästar själv. Annars är det enkelt att skriva ner tipsen i björnkollen och fylla i en egen kupong hos ATG. Många spelare som arbetar med andelarna i travstugans lag tar informationen som Goop delger i björnkollen och tar med dessa ideér i sina andelsspel. Klicka här för att spela Björnkollen med Travstugan.

Finns det andelar där man kan rygga Björnkollen?

Ja! Vi på Travstugan sätter varje fredagskväll ihop ett system där vi rakt av ryggar Björnkollen's tankar och ideér! Du hittar vårt system genom att klicka här.

Äldre avsnitt av Björnkollen

Fler travtips på Travstugan

Har du kollat Björnkollen rekommenderar vi även att du kikar in bland våra travtips. Vi har flera tipsters som varje dag presenterar tips inte bara till V75 utan till alla ATGs spelformer.

Följ Travstugan på Youtube