V4-hundringen: Högklassigt för att vara lunch!

Rättvik serverar oss en fin omgång på tisdagen där V4-2 är riktigt högklassigt för att vara lunchtävlingar!

V4-1

Oskar Kylin Blom ska kunna ha lite krav på sin 4 Godolphin Simoni den här gången. Fyraåringen hade en fin period under vintern in mot våren, men har nu i sina två senaste starter varit lite svagare.
Den här gången är läget fördelaktigt att nå ledningen tidigt och Kylin Blom testar både barfota runt om och jänkarvagn för första gången!

5 Yavapai Point är en högst osäker hingst som har stor galopprisk. Felfritt är han en av loppets starkaste och förhoppningen ligger i att Jörgen Westholm hamnat rätt på honom till den här starten.
15 Mr Ben Bishop
har haft en jättefin vår än så länge med tre bra lopp på raken. Kommer runda majoriteten här!

V4-2

För att vara lunchtävlingar är det ett högklassigt fyraåringslopp vi bjuds på!

Jorma Kontio är den som sitter upp bakom bästa hästen i startfältet i form av 5 Hankypanky Pinkman. Trots inledande galopp kunde valacken hämta upp sig och gick väldigt bra som tvåa. Felfritt tror jag han utan bekymmer avgör det här tätt förer 2 Woodcutter och 4 Illuminati K.W..

  V4-3

  Förutom Hankypanky Pinkman i V4-2 har Staffan Sundgren även med 6 Hankypanky Redbank i V4-3, som vunnit 4 av 8 starter än så länge.
  Sexåringen spelades till jättefavorit på Solvalla senast där han fick en tuff start hamnade till slut i ledning men tröttnade sista biten vilket gick att förstå. Han är den med högst segerchans här!

  3 Kalle Taxam har fått spår invändigt om konkurrenten och Rauno Pöllänen kommer tveklöst att testa för ledningen med startsnabbe fyraåringen. 
  9 Chasingneonrainbow
  har gått framåt med insatsen senast på Hagmyren och 8 Zally Gel är överraskningen som gick jättestarkt under slutvarvet senast.

  V4-4

  11 Best In Show As är tveklöst bästa hästen i fältet med högst fart. Bekymret för stoet är dock att hon lottades till bakspåret över kort distans vilket gör att det kan bli tävling av det här.

  Magnus A Djuse sitter upp bakom 4 Favourite Picture som är konkurrenten emot Best In Show As. Når Favoutite Picture ledningen blir hon mycket svår att jobba ner. Visade toppform senast och även fast hon står tufft inne jämfört med motbuden så ska hon bli spännande med barfota runt om.

  5 Exklusiva Liss har varit ute i tuffa lopp på sistone och är bättre än raden. Per Linderoth har anmält stoet barfota runt om för allra första gången nu. 2 Önas Py är den som utmanar Favourite Picture om ledningen och trivs bra över kort distans.

  Lunchdubbeln:

  1. 6 Hankypanky Redbank
  2. 2, 4, 5, 6, 9, 11

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

  Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

  V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips