Spela trav på ATG » LÄS ALLT OM ATG TRAVSPEL HÄR «

ATG recension:

ATG bonus:

Spela sport för 50 SEK
50 SEK

ATG betyg

Bonuserbjudande
2/10
Spelutbud
7/10
Mobil upplevelse
8/10
Betalningsmöjligheter
5/10
Spelupplevelse
7/10
Support
7/10
Summering
7/10

Vill man spela på hästar är ATG det självklara valet. Här finns möjlighet att spela populära spelformer som V75 och V86 samt Plats och Vinnare. Framför allt spelformen ATG Tillsammans, som är mycket populär eftersom spel på hästar är som roligast tillsammans med andra. Här kan du enkelt gå med i lag eller skapa dina egna. Du kan bjuda in allt från vänner, kollegor, släktingar till grannen – ju fler i laget, desto större vinstchans! Utländska spelbolag som erbjuder spel på hästar i Sverige kan inte jämföras med ATG – jämförelsen vore orättvis.

Enbart ATG hade fram till 1 januari 2019 tillstånd att bedriva spel på hästar i landet, utländska spelbolag kunde då endast erbjuda plats- och vinnarspel. Vilket alltså kom att förändras i och med en omreglering av den svenska spelmarknaden. Utländska spelbolag har å andra sidan haft möjlighet att erbjuda bättre odds på plats- och vinnarspel jämfört med ATG. Men med 40 år på nacken kvarstår dock det faktum att ATG har god erfarenhet av - och kunskap om - spel på hästar – och man eftersträvar ständigt att utvecklas ytterligare.

Under 2015 lanserade ATG en modern hemsida. Konservativa spelare kritiserade utvecklingen, men allt eftersom har kritiken tystnat. Spelupplevelsen har förbättrats – bland annat finns möjlighet att anpassa hemsidan efter egna önskemål. En möjlighet den gamla spelsajten ATG Classic inte kunde erbjuda. Utan intresse för det moderna har inte ATG förutsättningar att konkurrera med utländska spelbolag i framtiden – därför är liknande tilltag nödvändiga. På Travstugan gillar vi den moderna hemsidan, även om det tog lite tid att lära sig hemsidans nya funktioner. Sedan älskar vi givetvis möjligheten att titta på trav dygnet runt i ATG Live på ATG.se.

Om ATG

Svensk Travsport (ST) och Svensk Galopp (SG) äger AB Trav och Galopp (ATG). Spelbolaget grundades 1974 – i augusti samma år introducerades spelformen V65. Endast ATG har tillstånd att erbjuda spel på hästar i Sverige. Förutom V65 erbjuder ATG andra spelformer som V3, V4, V7, V64, V75, V86, Komb, Tvilling, Trio, Vinnare & Plats, Lunch Dubbel, Dagens Dubbel, Raket, Harry Boy samt Virtuella hästar. Spel lämnas in hos närmaste ATG-ombud eller på ATG.se – det går även att lämna in spel på samtliga travbanor i landet. Syftet med ATG är att generera pengar till travsporten, varje år omsätter ATG mellan två och tre miljarder kronor.

Spela på trav hos ATG

Hos ATG finns goda förutsättningar att spela på hästar. ATG har 18 spelformer i stallet – dessa är Harry Boy, Virtuell Racing, V75 + Boost, V86, V65, V64, V5, V4, V3, Dagens Dubbel, Lunch Dubbel, Trio, Tvilling, Komb, Vinnare, Plats, V&P samt Raket. ATG har som enda spelbolag i Sverige tillstånd att bedriva spel på hästar. För att spela på trav hos ATG måste man vara medlem, det är kostnadsfritt och tar bara ett par minuter att bli. Travsporten i Sverige har gjort många spelare till miljonärer genom åren – och den största vinsten som utbetalats är 67 312 633 kronor, vilken utbetalades 27 februari 2010 på travbanan Axevalla.

Övrig hästsport hos ATG

Ägare till ATG är ST och SG. Därför finns även möjlighet att spela på galopp hos ATG. Man erbjuder bland annat spel på galopp från landets tre huvudbanor som är Bro Park, Jägersro och Göteborgs Galopp – men också från mindre naturbanor som Blommeröd, Gärdet och Strömsholm. Här finns även möjlighet att spela på galopp från andra länder som Norge och Sydafrika. Man kan spela vinnare och plats eller V64 och V4 – och framför allt galoppsportens egen spelform som är Kombo. Spelformen går ut på att hitta ettan och tvåan i samma lopp. Intresset för galopp är relativt svalt i Sverige, utomlands är galoppsporten desto större.

ATG Ombud

Du hittar ATG ombud varstans i landet. Ofta handlar det om en bensinstation eller en traditionell spelbutik. Bara i Stockholmsområdet finns det över 100 ombud att välja mellan. Här kan du lämna in din kupong och umgås.

ATG ombud har blivit en naturlig samlingspunkt för traventusiaster, både på helger och vardagskvällar. Här finns möjlighet att prata med likasinnade och att ta del av senaste informationen via ATG Live som visas på tv-skärmar.

För att hitta närmaste ATG ombud är rekommendationen att söka på Google – där hittar du adress och kontaktuppgifter. ATG ombud finns inte bara i stora städer som Stockholm och Göteborg utan även på mindre orter.

Vill du bli ATG ombud? Besök atg.se/ombud för fylla i din ansökan.

Atg Ombud

ATG ombud

ATG Resultat

Det bästa alternativet om du letar resultat för spelformer som ATG erbjuder är att besöka atg.se. Genom att klicka på ”Rätta” i menyraden kan du välja mellan att söka resultat i resultatkalendern eller att rätta med rättningskod.

I resultatkalendern på atg.se hittar du inte bara dagens resultat utan även resultat för månader tillbaka. Här finns resultat för samtliga spelformer ATG erbjuder, oavsett om loppen körts i Sverige eller utomlands.

På Travstugan.se hittar du endast resultat för tippade omgångar. Huvudfokus är att tippa och att rätta kupongförslag. För närvarande finns inte planer på att presentera fler resultat än så – men saker och ting kan komma att ändras.

ATG App

Våren 2016 presenterades en ny ATG app för Android och iPhone. Fokus var ATG Live men också att underlätta spel i mobila enheter. I appen får du tillgång till kontofunktioner, livesändningar, resultat och spelbara startlistor.

Om du använder iPhone går det bra att ladda ner appen i App Store. Om du har en Android-mobil måste du ladda ner appen på atg.se eftersom Google inte tillåter spelappar i Google Play. Även appen för iPhone finns på atg.se.

ATG Play

ATG Play hittar du allt du behöver. Här finns nämligen loppen för samtliga spelformer samlade. På hemsidan hittar du även TV4-program, tipsprogram som Björnkollen och Vass eller kass och serier som Hans G på vinnarturné.

Under ”Alla Klipp” har du möjlighet att sortera klippen efter senaste och populäraste. Det är kostnadsfritt att ta del av allt material på ATG Play, men AB Trav och Galopp (ATG) äger rättigheterna för samtliga klipp.

ATG Tillsammans

ATG Tillsammans kan du spela med nära och kära från hela landet. Fördelen är att du slipper allt krångel med administration och betalningar. Ingen behöver ligga ute med pengar eftersom var och en betalar för sig.

Genom att spela tillsammans ökar chansen att vinna. ATG Tillsammans ger dig möjlighet att vara med på stora system för en liten insats. På hemsidan hittar du system i alla prisklasser, bland annat system från kända travprofiler.

Atg Tillsammans

Skriv en recension om ATG