Vinnare

Gratis tips på vinnarspelet från våra experter

Vanliga frågor & svar angående vinnarspelet

Många vänder sig till oss med frågor om olika spelformer. Tanken är att uppdatera sidan med återkommande frågor och svaren på dessa för att underlätta för er.

📑 Vart hittar jag speltips på vinnarspelet?

Du hittar löpande Travstugans tips på vinnarspelet här.

✅ Vilka spelbolag har spel på vinnare?

När man spelar ''vinnare'' brukar man tala om ATGs egna spelform Vinnare. Faktum är dock att alla spelbolag som tillhandahåller odds på travet har vinnarspel i sitt utbud.

Unibet

NordicBet

LeoVegas

Bet365

Legolas Bet

888Sport

Svenska Spel

Mr Green

PAF

Betfair

Betsafe

💰 Vad är återbetalningsprocenten på vinnarspelet?

Hos ATG har återbetalningsprocenten på vinnarspelet länge varit rätt dålig. Under våren 2019 höjde dock ATG återbetalningen till 85 % men du hittar oftast högre återbetalning hos några andra aktörer på marknaden som även har Svensk licens.

🏦 Hur spelar man vinnare?

Vanligaste och smidigaste sättet att spela vinnare är genom datorn eller telefonen. Alla spelbolag har en app man kan ladda ner. På dom olika hemsidorna hittar du också vinnarspelet enkelt. Men man kan också spela vinnare med kontanter i butik och på travbanan.

Om Vinnare

Vinnare är samtliga spelformers urfader och introducerades redan 1923. Det är enkelt att spela men utmaningen är att hitta vinnaren i loppet. Hur mycket du vinner beror på oddset på vinnaren samt hur mycket du har spelat för. För att ta reda på hur mycket du har vunnit multiplicerar du vinnaroddset med din insats. Den lägsta insatsen som accepteras på vinnarspelet är 5 kronor.

Spela Vinnare

Om du vill spela Vinnare kan du välja mellan att spela på ATG och andra spelbolag i dator, mobil eller surfplatta. Du kan även spela Vinnare hos närmaste ATG-ombud. För att ge dig själv bästa tänkbara förutsättningar är rekommendationen att följa värmningarna på TV eller ATG Live – eller ännu hellre vara på plats. Då har du goda chanser att hitta spelvärda hästar.

Vinnare Tips

Kupong Vinnare

Tips på vinnare

Travstugan Community tippar vinnare

Med jämna mellanrum presenterar experter och community-medlemmar på Travstugan.se vinnare på hemsidan. Eftersom ATG inte erbjuder fasta odds brukar experter och community-medlemmar för enkelhetens skull presentera fasta odds som andra spelbolag erbjuder. Det kan till exempel vara Racebets eller Unibet och innan du kan spela vinnare hos dem måste du bli medlem.

Rätta Vinnare

Det enklaste sättet att rätta Vinnare är på atg.se. Där hittar du information om vinnare och odds under ”Rätta” i menyraden. Andra bra alternativ är att rätta med rättningskod – även det på atg.se - eller ännu hellre besöka närmaste ATG-ombud. Säkert finns det ännu fler alternativ men det är i alla fall dessa tre alternativ ovan som är enklast när du ska rätta vinnare.

Följ Travstugan på Youtube