Vinnare tips » Gratis Vinnare travtips varje omgång » Travstugan.se

Vinnare Tips

Gratis Vinnare travtips från våra experter och travstugans community

Vinnare-snack från redaktionen

Fredagskrönikan

Trött på osäkerheten

fredag 25 augusti 2017

Förra lördagen hände det så igen. Robert Bergh ändrade balans på en av sina hästar efter att V75 dragit igång. Därtill ...

Om Vinnare

Vinnare är samtliga spelformers urfader och introducerades redan 1923. Det är enkelt att spela men utmaningen är att hitta vinnaren i loppet. Hur mycket du vinner beror på oddset på vinnaren samt hur mycket du har spelat för. För att ta reda på hur mycket du har vunnit multiplicerar du vinnaroddset med din insats. Den lägsta insatsen som accepteras på vinnarspelet är 5 kronor.

Spela Vinnare

Om du vill spela Vinnare kan du välja mellan att spela på ATG och andra spelbolag i dator, mobil eller surfplatta. Du kan även spela Vinnare hos närmaste ATG-ombud. För att ge dig själv bästa tänkbara förutsättningar är rekommendationen att följa värmningarna på TV eller ATG Live – eller ännu hellre vara på plats. Då har du goda chanser att hitta spelvärda hästar.

Vinnare Tips

Kupong Vinnare

Tips på vinnare

Travstugan Community tippar vinnare

Med jämna mellanrum presenterar experter och community-medlemmar på Travstugan.se vinnare på hemsidan. Eftersom ATG inte erbjuder fasta odds brukar experter och community-medlemmar för enkelhetens skull presentera fasta odds som andra spelbolag erbjuder. Det kan till exempel vara Racebets eller Unibet och innan du kan spela vinnare hos dem måste du bli medlem.

Rätta Vinnare

Det enklaste sättet att rätta Vinnare är på atg.se. Där hittar du information om vinnare och odds under ”Rätta” i menyraden. Andra bra alternativ är att rätta med rättningskod – även det på atg.se - eller ännu hellre besöka närmaste ATG-ombud. Säkert finns det ännu fler alternativ men det är i alla fall dessa tre alternativ ovan som är enklast när du ska rätta vinnare.