Nybörjare

Hur köper jag butiksandelar på atg.se?

I juli 2020 flyttade ATG sina tillsammansandelar för spelbutiker till sin huvudsida. Tillsammans finns kvar för de som vill spela privata andelslag vill du rygga större lag hittar du andelarna från dina favoritbutiker i menyn. I den här guiden visar vi hur man går tillväga för att köpa en andel, och skriver också vilka lag man ska rygga.

Butiksandelar hos atg se mockup

Butiksandelar hos ATG.se

Butiksandelar är ett utmärkt sätt för dig som inte har tid eller inte har läst på till kommande omgångar att få vara med och spela ändå. Genom att köpa en butiksandel ökar chansen att vinna. Eftersom flera är med och köper andelen bidrar det till högre insatser vilket gör att systemen blir stora och chansen därmed ökar att ta hem storkovan. Dessutom är många av spelarna som spelar butiksandelar är proffsspelare och är därmed proffs på trav.

I början av 2020 släppte ATG sin nya plattform för andelsspel. Syftet med lanseringen är att ATG vill ha alla sin produkter på samma hemsida.

ATG se butiksandelar dooder

Vad är då butiksandelar?

För att skilja på på privata andelsspel och andelar som säljs av speltbutiker valde ATG att under 2020 starta igång en undersida på sin egen hemsida och döpa det till butiksandelar.

Skillnaden mellan ATG Tillsammans (som tidigare hade både privata andelsspelspel) och butiksandelarna är inte speciellt stor. Hos ATG Tillsammans kan vem som helst skapa ett lag och bjuda in familj och vänner att vara med att spela.

När det kommer till undersidan för butiksandelar måste du ha eller vara kontrakterad av ett ATG-ombud för att skapa en andel. Spelombuden väljer vilka personer dom vill ha som spelläggare.

Den stora skillnaden är att många ombud lägger ner mycket tid och kraft på andelarna och därmed tar ut en avgift på andelsspelen. Avgiften varierar, men dom flesta ombud tar 6 % av systemets kostnad upp till en viss summa.

Butiksandelar hos atg se mockup
Hur köper jag en butiksandel hos Travstugan?

Andreas Stenberg

Travstugan har ett av Sverige's största och bästa ombudslag hos ATG. Sedan starten 2016 har vi tagit hem flera miljonvinster, vilket har medfört att vi nu är ett av landets största ombud med nästan 55.000 medlemmar.

  1. Skapa konto hos ATG.se.
  2. menyn hittar ni enkelt ''butiksandelar''.
  3. Sök på Direkten Ryd för att hitta Travstugans andelsspel.
  4. Välj andel du vill köpa.
  5. När du är inne i andelen kan du enkelt se en preliminär kupong.
  6. Glöm inte att klicka i hjärtat och gör Travstugan till din favoritbutik!

Så här gör du för att köpa en butiksandel?

Det är enkelt att köpa en butiksandel hos ATG.se. Här guidar vi hur man gör. Steg för steg.

Det här krävs för att köpa en butiksandel på atg.se

  • ATG konto
  • Mobilt BankID
  • Kreditkort eller Swish
  • E-mailadress
1

Klicka in på atg.se

Surfa in på atg.se och logga in på ditt spelkonto. Du kan inte spela andelsspel genom appen, men du kan nå butiksandelarna därifrån. Använder du ATG-appen öppnas ett nytt fönster så du automatisk kommer in på butiksandlerna-sidan.

2

Leta dig till fliken butikandelar

För att hitta butiksandelarna hos ATG behöver du klicka på menyn och navigera till butiksandelar och klicka på knappen.

3

Sök efter ett spelombud

Du är nu inne på butiksandelarna hos ATG. Eftersom du är här första gången är du inte medlem i något lag. Klicka på fliken butiker för att söka efter ett ombud. Vill du bli medlem i vårt ombud söker du efter ''Direkten Ryd'' som vårt spelombud heter.

4

Bli medlem

För att bli medlem i vårt tillsammanslag. Klicka på hjärtat i högra hörnet för att bli medlem.

5

Hitta din andel

Du kan nu välja vilken andel du vill köpa. Du hittar allt vårt ombud på den här sidan. Välj spelform (V86, V75 eller V64) och scrolla sedan bland alla våra andelar. Du ser andelspriset längst till höger och stjärnor som indikerar vilken form spelläggaren har.

6

Klicka på vilken andel du vill köpa

Nu klickar du på vilken andel du vill köpa. Har du inga pengar på ditt ATG-konto behöver du sätta in pengar. Använd med fördel Swish för enkel betalning.

7

Du har nu köpt din andel!

Du har nu köpt din butiksandel! Lappen blir synlig när spelläggaren lämnar in systemet. Ibland kan spelläggaren lämna in systemet rätt sent för att få flera personer med på systemet, men även för att kunna ändra om det skulle bli någon sen strykning eller liknande. Du hittar ditt spel under ''mina spel''.

Vanliga frågor och svar om butiksandelar hos ATG

Vart hittar man travstugans butiksandelar?

Du hittar våra butiksandelar hos ATG genom att klicka här.

Vad är eran största vinst på ATG butiksandelar?

Våran tipster Johan Karlsson spelade in drygt 2,9 miljoner på V86 den 10 juli 2019 till andelsköpare. På V75 står Andreas Stenberg för största vinsten. Den 8 september 2019 tog han hem V75 på Bjerke och andelsköparna fick dela på 1 616 245 kronor. Du hittar båda andelarna genom att klicka här.

Vad betyder stjärnorna på butiksandelar?

Stjärnorna är ett sett att se hur spelläggarens form har varit senaste tiden. Tre stjärnor betyder att butiksandelen är bland de 10% i Sverige som betalat ut mest senaste tiden. Två stjärnor innebär att dessa spelläggare har spelat bättre än genomsnittet på slutet. En stjärna innebär att butiksandelen har spelat in en mindre summa pengar senaste månaden.

Finns det någon app för butiksandelar hos ATG?

ATG har en app som du enkelt hittar på App Store eller Google Play. Dessvärre kan man inte köpa butiksandelar i appen. Du får helt enkelt gå in på atg.se i din internet-app i din telefon. Vi hoppas såklart att vi snart kan se butiksandelarna i deras applikation.

Vart hittar jag kupongen på atg butiksandelar?

Du hittar din kupong på atg.se under ''mina spel''. Kupongen finns även under respektive andel när den har lämnats in. Vanligtvis lämnas kupongerna in rätt sent, men du hittar ofta en preliminär kupong innan du köper en butiksandel.

Vad händer om en butiksandel inte lämnas in?

Skulle spelläggaren välja att inte lämna in en andel som du har köpt missar du att vara med och tävla den omgången. Däremot får du alltid tillbaka pengarna efter den aktuella omgången är avslutad. Skulle dina pengar mot förmodan inte dyka upp på ditt ATG konto bör du kontakta ATGs kundsupport

Har ni butiksandelar för big 9?

Ja! Vi på Travstugan säljer Big 9-andelar. När det kommer till fotbollen tar vi dock hjälp av spelläggarna på våran systersida, Bettinstugan. Där finns namn som Anders Limpar, Jonas Weimer men även Andreas Stenberg som även spelar tillsammans med oss på travet.

Hur mycket kan jag vinna på på butiksandelar?

Hur mycket du kan vinna beror helt på hur många andelar systemet är uppdelat i och hur många andra system som hittat den vinnande raden - i tillägg till hur mycket pengar som finns i vinstpotten att spela om förstås. Faktum är dock att en lång rad storvinster i miljonklassen har kammats hem just genom butikandelsspel.

Till exempel när Travstugans egen spelexpert spelade in 2,3 miljoner kronor till sina andelsköpare i samband med en V86-jackpot under våren 2019 och vann överlägset mest i hela Sverige. Vinstchanserna ökar alltså om du är med på ett andelsspel, men du behöver dela en eventuell vinst med andra. Det är dock möjligt att köpa flera andelar i de flesta systemen på ATG Tillsammans - om du strävar efter riktigt stora pengar och inte själv har tid/ork/lust till att komponera ett eget system.

Att vinna pengar på travspel kräver dock alltid en portion tur oavsett storlek på systemet, vilket är viktigt att understryka. Det är därför klokt att aldrig spela för mer pengar än vad du har råd att förlora.

Följ Travstugan på Youtube