V5 tips hos Travstugan

Gratis V5 travtips från våra experter

Vanliga frågor och svar angående V5

V5 är en av ATGs äldsta spelformer, men körs ändå dagligen. Det är därför en hel del personer som hör av sig till oss och frågar hur V5-spelet fungerar. Därför har vi valt satt samla dom vanligaste frågor och svaren här.

💰 Vad är radpriset på v5?

Radpriset på V5 är en krona.

❓ Vad är skillnaden på V4 och V5?

Största skillnaden mellan V5 och V4 är att du måste ha fem rätt istället för fyra rätt på kupongen för att vinna. V5 som är ett av ATGs första streckspel är dessutom billigare.

🤑 Varför har ni inte V5-tips till alla tävlingsdagar?

V5 avgörs ofta på två banor varje dag och vi på Travstugan har helt enkelt inte tid att studera till varje V5 omgång. Självklart är våran målsättning att vi ska ha tips till alla V5-lopp.

🖥️ Vart spelar jag på V5?

Du spelar V5 hos ett ATG-ombud men enklaste sättet är att spela på atg.se eller i ATGs nyalanserade app. När du spelar i ''appen'' eller på atg.se räknas radpriset och systemkostnaden ut automatiskt.

Om V5

V5 är ett varumärke som ägs av ATG. V5 är en av ATG:s äldsta spelformer som invigdes redan 15 november 1959 på Jägersro. V5 har med åren blivit mindre populärt då spelformen har ersätts av nyare spelformer, trots det är omsättningen fortfarande rätt hög och det går att spela V5 till både lunch-loppen, men även på kvällen. I regel körs dom flesta V5-omgångarna på travbanor men ibland kan det ske att galoppen har hand om V5 spelet. Trots att inte V5 spelet har samma höga omsättning som exempelvis V75 och V86 så har det flera gånger hänt att spelare vunnit miljonvinster.

V5-spelet går ut på att du ska hitta vinnarna i fem avdelningar och är det ingen som lyckas med att sätta V5-spelet betalas vinster ut till dom som hade fyra, eller tre rätt. På V5 är det dock mycket sällsynt att ingen har alla fem rätt, men det händer.

V5 har dom senaste åren blivit känt som lunchtävlingarnas spelform och ''räddningsplankan'' till V75-spelet. Eftersom V5-spelet startar i V75-3 så har man oftast en andra chans att pricka resten av vinnarna som man har kryssat i på V75 kupongen på V5 istället. I regel så avgörs V5 på

Spela på v5

När du spelar på V5 kan du välja och vraka hur många hästar du vill ha i varje avdelning - Vi rekommenderar iallafall en spik på V5-kupongen för att reducera systemets kostnad. Ju fler hästar du väljer på din V5-kupong, desto större blir systemet och därmed blir även priset högre.

På V5 kostar varje rad (varje häst du väljer) en krona, vilket gör det mycket enkelt att räkna ut systemets kostnad.

Multiplicera antalet hästar i de fem avdelningarna med varandra för att få fram priset på ditt system.

Exempel

3x1x10x5x2 x 1 = 300 rader = 300 kronor.

V5 med Harry Boy

Vill du spela V5 men kanske inte känner att du har stenkoll på omgången kan du alltid köpa en Harry Boy på V5. Harry Boy har massivs med vinster i bagaget.

För att spela Harry Boy, klicka på startlistan för den V5-omgången du vill spela. Bocka sen i ''Harry Boy'', välj ditt belopp, välj eventuella egna hästar som du vill ha med på kupongen. Läs mer om Harry Boy här.

V5 tips

Vi på travstugan har travtips till spelformer som exempelvis V75, V86, Dagens Dubbel och vinnare/plats. Våran målsättning är att även ha V5-tips.

Är inte V5-tipsen ute på hemsidan så kan du enkelt se vad våra tipsters tror på exempelvis V75-kupongen. Hoppa bara över dom två första avdelningarna.

Ofta finns det en hel del V5-tips på ATGs egna hemsida. Spelexperterna i ATG-live brukar också ge en den nyttig information och V5-tips inför omgången.

V5 resultat

Du hittar alltid dom senaste V5-resultaten hos atg.se. Du kan även välja att rätta din V5-kupong som du har köpt i butiken med rättningskoden som du hittar längst ner på spelkvittot. Klicka här för att rätta din V5-kupong med rättningskod.

Klicka här --> Klicka på resultat --> Reslutatkalender --> Vällj bana / spelform --> Klicka på spelformen.

Följ Travstugan på Youtube