V5 Åby 17 augusti » 17 aug. | Martin Engström - Travstugan.se

V5 Åby 17 augusti

På torsdag kvällen körs det V5-tävlingar på Åby och jag inleder starkt med ett singelstreck.

 1. I V5-1 tror jag mycket på 11 Pharaon Face. Hästen har svarat för en övertygande comeback i regi Kolgjini och visserligen är det aldrig enkelt att vinna från bakspår över kort distans, men med tanke på hästens nuvarande form så lär Adrian Kolgjini köra offensivt. Jag tycker det är bästa hästen i fältet och spikar.
 2. 15 Västerboflashlight kan mycket väl runda det här fältet tämligen enkelt och vinna, men där finns en del intressanta bud jag måste ha med.
  8 Cervix Am är en intressant talang som äntligen fått starta på under året. Femåringen duger gott i det här sällskapet och ska räknas. 11 Miss Pixel är främsta måstestrecket bakom förstahästen. Var fin på Halmstad för tre starter sedan och fullt godkänd näst senast på Vaggeryd. Kan skrälla här! 4 Chiquitita Diablo gör femte starten i karriären. Galopperade bort sig senast på ren orutin och Raja Mirchi-dottern kan mycket väl visa sin talang här. Streckar på lite här och en megaskräll kan vara 10 Mazarin Hönez.
 3. 9 Umberto Axe är solklara förstahästen här, men jag är inte fullt övertygad om hästen ännu och tycker favoriten är sårbar. 8 Grainfield Ace är stark nog att kunna hinna utmana från det här utgångsläget och även fast 5 Legend Brodde säkerligen behöver lopp i kroppen så är det ett givet garderingsbud, då han visade ifjol att det är en riktigt bra häst. 1 Hamilton Noa liftar med härifrån perfekt och en som oftast alltid dyker upp i främre träffen är 2 Liza With A.Z..
 4. Är lite svag för 5 Champion Melon. Hästen har haft ett mycket fint år än så länge och nu är även utgångsläget perfekt. Motståndet är bra, främst i form av 4 Persimmon Face och 10 Can Lane, men jag tycker Champion Melon med Palle Günther har en spännande uppgift framför sig här - och troligtvis lär de inte bli favoriter heller.
 5. Kul långlopp avslutar omgången och glädjande att se 8 Bacan Degato igen som säkerligen lär vara väl förberedd för att segerstrida direkt. Han möter inga duvungar, utan både 5 Takestwoforatango och 12 Windson Yankee lär bjuda till rejäl kamp.
  3 Lass North Star har fått comebacken överstökad och även fast hästen behöver något lopp till i kroppen kan det vara ett roligt skrällbud då han i grunden är bra nog att kunna vinna ett sådant här lopp. Annat måstestreck är även 10 Dokonjo.

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips