V5 Jägersro » 1 aug. | Martin Engström - Travstugan.se

V5 Jägersro

Det är veckan efter Åbergs och på Jägers är det V5-kväll som gäller. En del profiler selas ut och jag tycker det både sportsligt och spelmässigt ser intressant ut.

Spikarna:

  • V5-spelets bästa singelstreck kommer i avslutande V5-5. 9 Shorthanded Jag segrade näst senast på V75 och även fast motståndet ikväll är av god klass, så är Shorthanded Jag strået vassare. Jag tycker han borde ha en rimlig chans att vinna igen!

Övriga lopp:

  • 1 Dragster och 2 Eldrick Boko är två topphästar som bör hamna bra på det i V5-1. Normalt borde det räcka med de två, men jag har verkligen hoppats på 5 Eagle Shot. Hästen har nu fått gå tre lopp efter långa uppehållet och här går han ut från ett intressant smygläge. Hästen smäller till snart!
  • V5-2 är kvällens mindre intressanta lopp och där jag tycker det inte skiljer så värst mycket mellan hästarna. Här tror jag det gäller att strecka på! 9 Daydreamer In är bättre än vad raden visar upp just nu och borde utmana om segern med 12 Going Grateful som först måste reda ut sitt krångliga utgångsläget. Måstestrecket som kan sätta spelarna på plats är 1 Marvelous Face!
  • 10 Bernts Ulrika såg bländande fin ut senast och är hästen att slå i V5-3. Visst hade hon möjligen kunnat vara ett singelstreck, men stoet är fortsatt något orutinerad och inte helt att lita på. 3 Quite Nice är tidig bakom och en felfri 7 Marjons Ivory borde hamna bra på det tidigt från det här utgångsläget. Skrällen i loppet kan vara 5 Conrads Alexandra.
  • V5-4 är ett intressant snabblopp där bästa hästarna startar från bakspår. Sällan enkelt på Jägersro. 11 Gucci Degato och 9 Mitos Gold borde dock båda reda ut det och normalt står det mellan dessa två. 1 Salma Silvio kommer få lifta med perfekt i loppet och får hon luckan över upploppet är hon en skräll att se upp med. 6 Trophy Spring var riktigt bra på Skive senast och blir totalt bortglömd av spelarna här. Streckar även med 3 Lill Hugo.

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips