V5 Jägersro

Det är veckan efter Åbergs och på Jägers är det V5-kväll som gäller. En del profiler selas ut och jag tycker det både sportsligt och spelmässigt ser intressant ut.

Spikarna:

  • V5-spelets bästa singelstreck kommer i avslutande V5-5. 9 Shorthanded Jag segrade näst senast på V75 och även fast motståndet ikväll är av god klass, så är Shorthanded Jag strået vassare. Jag tycker han borde ha en rimlig chans att vinna igen!

Övriga lopp:

  • 1 Dragster och 2 Eldrick Boko är två topphästar som bör hamna bra på det i V5-1. Normalt borde det räcka med de två, men jag har verkligen hoppats på 5 Eagle Shot. Hästen har nu fått gå tre lopp efter långa uppehållet och här går han ut från ett intressant smygläge. Hästen smäller till snart!
  • V5-2 är kvällens mindre intressanta lopp och där jag tycker det inte skiljer så värst mycket mellan hästarna. Här tror jag det gäller att strecka på! 9 Daydreamer In är bättre än vad raden visar upp just nu och borde utmana om segern med 12 Going Grateful som först måste reda ut sitt krångliga utgångsläget. Måstestrecket som kan sätta spelarna på plats är 1 Marvelous Face!
  • 10 Bernts Ulrika såg bländande fin ut senast och är hästen att slå i V5-3. Visst hade hon möjligen kunnat vara ett singelstreck, men stoet är fortsatt något orutinerad och inte helt att lita på. 3 Quite Nice är tidig bakom och en felfri 7 Marjons Ivory borde hamna bra på det tidigt från det här utgångsläget. Skrällen i loppet kan vara 5 Conrads Alexandra.
  • V5-4 är ett intressant snabblopp där bästa hästarna startar från bakspår. Sällan enkelt på Jägersro. 11 Gucci Degato och 9 Mitos Gold borde dock båda reda ut det och normalt står det mellan dessa två. 1 Salma Silvio kommer få lifta med perfekt i loppet och får hon luckan över upploppet är hon en skräll att se upp med. 6 Trophy Spring var riktigt bra på Skive senast och blir totalt bortglömd av spelarna här. Streckar även med 3 Lill Hugo.

Martin Engström

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips