V5 Jägersro

Det är veckan efter Åbergs och på Jägers är det V5-kväll som gäller. En del profiler selas ut och jag tycker det både sportsligt och spelmässigt ser intressant ut.

Spikarna:

  • V5-spelets bästa singelstreck kommer i avslutande V5-5. 9 Shorthanded Jag segrade näst senast på V75 och även fast motståndet ikväll är av god klass, så är Shorthanded Jag strået vassare. Jag tycker han borde ha en rimlig chans att vinna igen!

Övriga lopp:

  • 1 Dragster och 2 Eldrick Boko är två topphästar som bör hamna bra på det i V5-1. Normalt borde det räcka med de två, men jag har verkligen hoppats på 5 Eagle Shot. Hästen har nu fått gå tre lopp efter långa uppehållet och här går han ut från ett intressant smygläge. Hästen smäller till snart!
  • V5-2 är kvällens mindre intressanta lopp och där jag tycker det inte skiljer så värst mycket mellan hästarna. Här tror jag det gäller att strecka på! 9 Daydreamer In är bättre än vad raden visar upp just nu och borde utmana om segern med 12 Going Grateful som först måste reda ut sitt krångliga utgångsläget. Måstestrecket som kan sätta spelarna på plats är 1 Marvelous Face!
  • 10 Bernts Ulrika såg bländande fin ut senast och är hästen att slå i V5-3. Visst hade hon möjligen kunnat vara ett singelstreck, men stoet är fortsatt något orutinerad och inte helt att lita på. 3 Quite Nice är tidig bakom och en felfri 7 Marjons Ivory borde hamna bra på det tidigt från det här utgångsläget. Skrällen i loppet kan vara 5 Conrads Alexandra.
  • V5-4 är ett intressant snabblopp där bästa hästarna startar från bakspår. Sällan enkelt på Jägersro. 11 Gucci Degato och 9 Mitos Gold borde dock båda reda ut det och normalt står det mellan dessa två. 1 Salma Silvio kommer få lifta med perfekt i loppet och får hon luckan över upploppet är hon en skräll att se upp med. 6 Trophy Spring var riktigt bra på Skive senast och blir totalt bortglömd av spelarna här. Streckar även med 3 Lill Hugo.

Martin Engström

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips