• Hem
  • Emelie
  • V5 Färjestad 17/11 INSTÄLLT P.G.A. BANAN!

V5 Färjestad 17/11 INSTÄLLT P.G.A. BANAN!

OBS! Färjestad har ställt in kvällens tävlingar på grund av otjänlig bana!

I samband med att Färjestadtravet kör V5 tävlingar ikväll, så anordnar de även en tjejkväll.
Det kommer finnas Medelshavsbuffé och andra roliga grejer. Jag kommer självklart vara där men även lägga några kronor på ett V5-system, så tänkte bjuda på mina tankar. 

Första avdelningen är lite halvkluring men 2 Smirre Creek kan vara en tänkbar spik. En ren spetshäst med bra form som normalt sätt leder runt om. Annars rankar jag 2.1.3.6.4.9.5.10.

Omgångens bästa spik finns i den andra avdelningen och är 4 Global Unseco. Ska man gardera är det främst med 6 Enzo Am. Det skulle kunna vara en bra rak tvilling, 4-6.

Tredje avdelningen tror jag mycket på 3 Tire Bouchon, väljer man att gardera så är det oklart med vilka. 

Fjärde avdelningen tror jag 6 Orkidee Skift eller 10 Valborg Marje vinner, bakom är det öppet. Rankar 6.10.1.2.3.7.11.

Femte och sista avdelningen är sjukt svårt en helgardering känns lockande.

Lycka till!

// Emelie

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips