V5 Jägersro

Om en vecka är det Åbergskvällen på Jägersro. Ikväll är det vanlig V5-omgång som gäller och liten uppvärmning inför storkvällen som kommer.

Spikarna:


 • 6 Devs Daffodil blir omgångens största favorit och står 20 meter bakom sina konkurrenter i V5-1. Jag tror det ska mycket till för att hon ska förlora det här. Är minst en nivå bättre än övriga och uppgiften ikväll ser lämplig ut.
 • V75-kapable 5 Eagle Shot fick äntligen comebacka nästsenast efter sina skadebekymmer. Med två lopp i kroppen tror jag hästen är redo för att prestera i V5-3 och där formen är på rätt väg. Jag tycker motståndet håller väldigt låg klass och kapacitetmässigt är Eagle Shot helt klart bästa hästen. Vinner!

Övriga lopp:

 • 8 Small Talk är klart bästa hästen i V5-2, men spår 8 på Jägersro innebär alltid bekymmer. 4 Devs Daredevil räknas tidigt bakom, och så länge 1 Cabades sköter sig och inte blir instängd kan hon bli en tuff utmanare! 5 Poulter körs av skickliga Henriette Larsen och ska inte ignoreras.
 • 4 O'Sunday är helt klart hästen att slå i V5-4 och för den snåle ett möjligt tredje singelstreck!
  Jag väljer dock att gardera upp honom och finner flera roliga drag. 2 Yrr hade ingen vidare dag förra veckan hoppade bort sig direkt. Kan mycket bättre än så. 8 Dark Xray är en häst man vurmat förr flera gånger på sistone och även här ser det ut att bli tufft, men skulle inte förvåna mig om hästen till sist smäller till. Blir ikväll helt bortglömd. Även här kör Henriette Larsen en intressant häst, nämligen 7 Classic Kimble. 5 Sigurd har gjort det okej hemma i Danmark och gör sällan ett dåligt lopp. Slutar alltid i främre träffen. Storskrällen i loppet är 6 Spirit Laser.
 • 10 Ago Diva blir varningen i avslutande V5-5. Testas barfota bak den här gången och Scarlet Knight-stoet kan mycket väl vinna! Stall Ronny Palms 9 Staro Jellybean räcker långt i loppet och 20 meter längre fram blir 4 Ironman Pellini hästen att hinna ikapp.
  Ett något orutinerat lopp avslutar som kräver sina streck.

Martin Engström

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

 • Bra välkomstbonus
 • Bra utbud på vardagstravet
 • Bra kundsupport
 • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips