V5 Jägersro » 18 juli | Martin Engström - Travstugan.se

V5 Jägersro

Om en vecka är det Åbergskvällen på Jägersro. Ikväll är det vanlig V5-omgång som gäller och liten uppvärmning inför storkvällen som kommer.

Spikarna:


 • 6 Devs Daffodil blir omgångens största favorit och står 20 meter bakom sina konkurrenter i V5-1. Jag tror det ska mycket till för att hon ska förlora det här. Är minst en nivå bättre än övriga och uppgiften ikväll ser lämplig ut.
 • V75-kapable 5 Eagle Shot fick äntligen comebacka nästsenast efter sina skadebekymmer. Med två lopp i kroppen tror jag hästen är redo för att prestera i V5-3 och där formen är på rätt väg. Jag tycker motståndet håller väldigt låg klass och kapacitetmässigt är Eagle Shot helt klart bästa hästen. Vinner!

Övriga lopp:

 • 8 Small Talk är klart bästa hästen i V5-2, men spår 8 på Jägersro innebär alltid bekymmer. 4 Devs Daredevil räknas tidigt bakom, och så länge 1 Cabades sköter sig och inte blir instängd kan hon bli en tuff utmanare! 5 Poulter körs av skickliga Henriette Larsen och ska inte ignoreras.
 • 4 O'Sunday är helt klart hästen att slå i V5-4 och för den snåle ett möjligt tredje singelstreck!
  Jag väljer dock att gardera upp honom och finner flera roliga drag. 2 Yrr hade ingen vidare dag förra veckan hoppade bort sig direkt. Kan mycket bättre än så. 8 Dark Xray är en häst man vurmat förr flera gånger på sistone och även här ser det ut att bli tufft, men skulle inte förvåna mig om hästen till sist smäller till. Blir ikväll helt bortglömd. Även här kör Henriette Larsen en intressant häst, nämligen 7 Classic Kimble. 5 Sigurd har gjort det okej hemma i Danmark och gör sällan ett dåligt lopp. Slutar alltid i främre träffen. Storskrällen i loppet är 6 Spirit Laser.
 • 10 Ago Diva blir varningen i avslutande V5-5. Testas barfota bak den här gången och Scarlet Knight-stoet kan mycket väl vinna! Stall Ronny Palms 9 Staro Jellybean räcker långt i loppet och 20 meter längre fram blir 4 Ironman Pellini hästen att hinna ikapp.
  Ett något orutinerat lopp avslutar som kräver sina streck.

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips