• Hem
  • William Herbinger

Intervju med William Herbinger

Hallå där William, vem är du?

Jag heter William Herbinger och bor i Södertälje med flickvännen och katten. På dagarna knegar jag som VVS Montör och kvällarna blir det att plugga på om hästar eller följa Djurgården som jag hejar på i både hockey och fotboll! När jag var yngre vad det fotboll som gällde och jag lirade på hög nivå i bland annat Syrianska F.C, så idrott har alltid legat nära hjärtat för mig.

Hur kom det sig att du började gilla trav?

När jag var liten spelade min mor och far mycket på travet, men då fastnade jag inte för det. När jag var i 18-års åldern började jag spela lite grann och intresset växte successivt. Det gick rätt fort tills dess att man var helt fast.

Är du mest för magkänsla eller statistik när du spelar på trav?

Jag gillar att ta hänsyn till både statistik och magkänsla! Statistik stämmer ju väldigt ofta men ibland måste man utanför boxen så att säga och hitta guldkornen och då får man gå lite på sin känsla.

Vad är ditt bästa spelminne?

jag har haft många fina stunder, men ett minne som har etsat sig fast lite extra var när jag gjorde en rad med min bror och farsan där jag drog in 36 lax, känslan var obeskrivlig skön och kan säga att det var väldigt nervöst i sista och man stod och hejade in hästarna. Min första storvinst här på Travstugan var också något extra, det är en fin känsla när köpare hör av sig och tackar för att man har spelat bra. Det var inte den största vinsten, men det var riktigt skoj.

Avslutningsvis! Vilken är favorithästen genom tiderna?

Har alltid tyckt om Propulsion, historien efteråt är ju tråkigt men jag har aldrig sett en travhäst göra så pass många monsterprestationer. Önas Prince har också visat vilken fantastisk häst han är och han kanske är påväg att ta över förstaplatsen, men jag säger Propulsion.

Slutligen! Vart hittar man dina andelsspel?

Alla mina andelar till alla spelformer, finns genom att klicka här.

Gamla travtips av William Herbinger

Travtips
Följ Travstugan på Youtube