Jackpot V75: Boko-hästen fixar biljetten

  Ja, vad ska man säga om onsdagens omgång? Lite stolpe ut som vanligt. Dock var spiken i sista avdelningen inte alls på topp. Med strykning på nummer 3 i loppet efter inlämning, gjorde att 4:an kom ner ett hack i banan, som i sin tur gjorde att denna fick lättare att komma till ledningen. Annars hade 2 nog kunnat hålla upp ledning med hjälp av solfjädereffekten. Men vi kämpar på och nu ska vi allt sätta 7 rätt på denna jackpot-omgång i Gävle. Där en ensam vinnare kan kamma hem 61 miljoner kronor! 

  Finns favoriter som ska vara favoriter, sedan dom som inte borde vara favoriter. Låt oss gå in i analysen nu.

  V75-1

  Voltstartslopp över 2140m i Silverdivisionen där 6 VAN GOGH Z.S. är favorit, och det med all rätt. Gjorde ingen bra årsdebut men studsade tillbaka senast då han vann lätt. Är en bra spik, men risken är att procenten skenar iväg lite. Men sitter som sagt bra på det från springspår och den enda som verkar vilja svara om ledningen är 3 MAJESTIC MAN. Där man från stallet tycker att han kan vara i toppform redan nu. Om inte så är det i vart fall inte särskilt långt ifrån den. Man vill som sagt till ledning då man tycker hästen fungerar bäst i den positionen. Så från stallhåll är man helt klart optimistiska gällande ett av motbuden. Vill man ha ytterligare hästar så ska Lugauers häst med. 2 SANDSJÖNS ENZO, som gjorde en fin debut senast för stallet och kommer göra ett bra lopp igen. Sedan får vi inte glömma 7 EXODUS BRICK som var ute i hårt lopp senast och kommer från formstallet Jörgen Westholm. Med rätt resa tror man att denna kommer segerstrida. Vill man ha ytterligare hästar och kamma hem hela jackpotten själv, tar man med hästar som 1 VOULEZ VOUS, 4 JAQUES NOIR, 8 ROYAL NAVY NEO, 10 RED BAR

  V75-2

  Denna avdelning är en öppen historia på förhand. Mitt tips: strecka på så många som möjligt och om man har råd ta - med samtliga. Detta är ett ungdomslopp och det brukar bli helt annorlunda kört än i lopp med lite mer rutinerade kuskar. Dock finns det några rutinerade kuskar med här också och det ser man på strecken, dom blir mer spelade. Men som sagt - känns vidöppet. Det kommer vara minst tre hästar som kör för ledarpositionen och det är 7 MAGGIORE där man siktat mot detta lopp, 1 BAZINGA CHERI som kommer med form och deras plan A är ledarpositionen och det är dessutom en hemmahäst, 6 VIOLETTA FACE låter man inte heller helt främmande att satsa framåt direkt med. Tycker det är mest intressant med 1 BAZINGA CHERI där procenten endast ligger på 1 % just nu. Sedan är det dock flera andra hästar som ska med och dessa är 2 NORTH DAKOTA, 8 LUNA NERA DOC, 9 XANTHIS DELICIOUS, 9 IES ELISABET, 11 ZANTE GRIF, 14 TETON SWEET LINDY, 5 YOU TO RACER. Jag kommer plocka med ovan hästar och hoppas på någon av dem med lägst streckprocent vinner. 1-2 % vore riktigt spännande..

  V75-3

  Förstahäst för mig blir från formstallet Svedberg som vann i onsdags med hästen HINDENBURG AM som jag höll högst i det loppet. Men i detta lopp är det 6 CALL TO THE BAR där man siktat mot detta, och nu åker också Ulf Ohlsson upp i vagnen som förstärkning. Kan vara så enkelt att det blir spets och slut? Finns dock några motbud och där de låter lite småoptimistiska från stallen, och det är hästar som 2 ZENATO, 4 AURORA BOREALIS, 5 MR BRILLIANT, 11 STARO ONYOURMARKS. Sistnämnda har dock ett tråkigt bakspår, men där hoppas man det blir överpace så man kan komma in i loppet ändå. 3 ILLFINDMYWAYHOME testade man ny utrustning på senast och det föll inte helt ut som man önskade. Därför sätter man på framskor igen och kör med vanlig vagn. Dock inget minus för det, man kommer vilja testa sig lite fram och så får man se hur det går. Den som har råd, eller inte kommer spika 6 CALL TO THE BAR tar med 7 GLOBAL BLACK MONEY och 8 SOLKATTENS SHIRAZI trots tråkiga utgångslägen. Går absolut att vinna därifrån också! Det såg vi ju inte minst förra helgen där man vann från spår 8 över 1640m med Dunders häst EVEN´S COOL BOY. Där man rensade x antal kuponger, blir det samma visa nu?

  V75-4

  Tycker det står mellan två hästar och det är 2 ULVÅSEN och 15 ARD. Håller dock förstnämnda som klar förstahäst och spik för mig. Kommer sitta i ledning omgående och blir sedan hästen att slå. Per Linderoth fungerar jättebra på kallbloden och känner hästen väl då han startat med den 12 av 13 gånger och enda galoppen hästen gjort var då med annan kusk. Just nu på fredag förmiddag är det en spelvärd spik till 39 %. Hästen som utmanar är som sagt 15 ARD. Men den står med 40m tillägg och brukar kunna strula lite. Fullt fungerande så har den en speed som ingen annan häst har. Men ska som sagt slå ledaren som jag tror kommer hålla undan. 

  V75-5

  Här får vi återigen se 5 ZEOLIT som vann V86 förra onsdagen och gjorde det säkert. Man kommer köra med samma utrustning som senast och låter ju som spets och slut? Tänkbar spik i sådana fall. Den som verkar vilja testa för ledarpositionen är 2 POWERPANK som hamnade bakom hästar senast och har fina fartresurser i sig. 4 STEPPING MONEYBOY är en härdad häst, galoppen senast är bara att glömma. Men med den i raden blir ju hästen nästintill ospelad till 3 % just nu. Glöm inte en häst från spår 4 med autostart! Annars en häst som är van vid hårdare konkurrens är 6 ONE KIND OF ART där man kommer från vinst senast. Tycker även det är intressant med Westholms 9 REVEN DEJAVU som sitter direkt i andraspår och kommer få en gynnsam resa, kanske rent av spurtar ner allt till slut? 

  V75-6

  Prins Daniels lopp
  Ska bli ett väldigt intressant lopp med både en rosa biljett och 400 000 kr till vinnaren. Den som har råd plockar med alla då det kan bli körning. 1 DISCO VOLANTE favorit och mångas spik. Men tycker det är några saker som kan komma att tala emot honom. Delvis bra hästar emot som också gärna vill ha den där rosa biljetten till nästa helg och att det kan bli lite besvärligt banunderlag då det är risk för regn och vi vet att DISCO inte fungerar fullt ut då. Jag håller en annan häst som förstahäst och nu har han även fått ett bra spår. Han var helt bortglömd under påskhelgen men gick då och vann från spår 9 och senast från spår 8 mötte han hästar som VERY KRONOS, SORBET och DRAGSTER. Avslutade riktigt vasst ute i spåren och tog en tredjeplats då. Hästen jag skriver om är ju självklart 4 HARRAN BOKO. Han ska ses med väldigt bra chans och är en chansspik för mig. Sedan får man inte glömma bort 9 GARETH BOKO som gjorde ett otroligt bra lopp senast och vann på fina tiden 9,9. Den som inte litar på dessa tre hästar ska ha med 3 DIANA ZET, 10 RACING MANGE och möjligtvis en häst som 2 MILLIGAN´S SCHOOL - där man inte riktigt vet hur formen är i och med att den inte har startat på ett tag. Dock vet vi att den sitter på riktigt fina fartresurser. 5 FLORIS BALDWIN har inte fått det att fungera i senaste två loppen, men plötsligt händer det väl? Tror dock att vinstchansen är väldigt liten på den kanten. 

  V75-7

  Långlopp och favorit i 7 ADMIRAL AS, vilket är en jättefin häst med mycket kunnande och hög kapacitet. Tycker den blir lite stor favorit i skrivande stund till 44 %. Det som talar emot är delvis spåret och det är en årsdebut, har inte startat sedan november. Men absolut, kapacitetsmässigt fungerar den utmärkt i klassen och man låter väldigt nöjda i stall Liljendahl. Jag gillar starkt 9 OXIDIZER som gång på gång visar hur bra han är. Han är också segervan och krigar in i det sista. Man går ut för att vinna trots att man ska tävla nästa helg under finalerna på Solvalla. En häst som blir bortglömd är 3 MINNESTADS ECUADOR. Absolut, den har inte fått det att fungera fullt ut senaste gångerna. Men den sitter på otroligt fint kunnande och man vill gärna se hästen i spets då den presterar som allra bäst där. 1 MOROTAI DEGATO är man nöjd med och man kommer försöka öppna så snabbt som möjligt för att sedan hitta bra position direkt på innerspåret. Skrällar som ska med vid gardering är 6 AXEL RUDA, 10 ORACLE TILE och 12 INDY LANE

  Detta är mina tankar för omgången och jag hoppas ni vill vara med på en andel eller två. Som sagt: är där och nosar på alla rätt och helt plötsligt händer det. Så man får inte ge upp, helt enkelt. Ni som läser min analys för era egna system önskar jag lycka till och hoppas ni får alla rätt med hjälp av mig. 

  Jag vill även passa på att tacka alla som ger mig förtroende och köper mina andelar vecka efter vecka. Utan er skulle det inte gå. Så tack så mycket!

  Mina andelar hittar ni här

  William Offside 55kr

  William Rätt i krysset 125k

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube