Inför V86: Örjan visar spiken vägen?

  V86-1

  Nr 7 MAESTRO CROWE är förstahäst och en bra spik att luta sig mot. Det som står emot är om han skulle galoppera. Motbud som i så fall skulle finnas - där det låter från stallhåll som att man i vart fall vill köra om det, är framför allt 1 FABULOS IXI och 10 SOUVENIR D'INVERNE. Sedan två till hästar som är väldigt kapabla är V75-bekantingarna 6 QUANTUM ROC och 13 HARPER SEABROOK. Gör storfavoriten bort sig finns det alltså flera tänkbara kandidater. 

  V86-2


  Stall Frode Hamre tar ut 6 SOFIES CASE som är förstahäst för mig här och stallet visar fin form för dagen. Men finns några fler fina hästar med i loppet och som också kommer med bra form inför detta. Så som 2 KATE BALDWIN som var ute i V75 senast och där det var lite skrik om hästen och är endast spelad till 6% just nu, det är taget. Sedan har vi även Björn Goop upp bakom Gocciadoro häst 9 BORBOLETTA som verkar kunna oerhört mycket. Två hästar till som kan skrälla är 5 SMARAGD NORRGÅRD och 7 DIGITAL LITERACY - varav sistnämnde låter Melander lite små klurig och så sitter Jorma upp som jag känner blivit lite av en skräll kusk.

  V86-3


  Är ett väldigt öppet lopp tycker jag, bara 8 hästar så risken är kanske att favoriten får sitta i ledning från start till mål. Men spelar på att det kommer bli körning och med open stretch tillgängligt kan vad som helst hända. Förstahäst och favoriten är 1 EASY CASH. Bergh har bra ordning för dagen och hästen kommer med en fin  rad inför detta. Men finns bra motbud som är desto mindre spelade och som också besitter fin kapacitet. 2 DOMINIC WIBB till 4%, 7 UNCLE TÖLL till 7% och även 8 ASTRONASCENTE ZAC till endast 3%. Känns på förhand som att den här avdelningen kan höja värdet en del!  

  V86-4


  Två hästar som sticker ut, 5 BALLA YOU S.M. och 2 CALL TO THE BAR.  När det gäller den sistnämnda hästen ska man avgöra till starten hur man ska köra, alltså om det blir laddning för ledning eller ej. Så det känns som om Goop kommer få sitta tidigt i ledning med BALLA YOU S.M. Men säkrar upp med ett tvåhästarlås. Vidöppet bakom dessa två hästar.

  V86-5


  Voltstarts lopp på 2140m med ett tillägg. Här brukar vi kunna se att dom som står i främre träff och som tar ledning brukar kunna rinna undan. Och det är väl med rätt att 1 BARBARO AS är favorit och från stall tror man mer på denna än sin andra häst, 13 FLOYSIDE AM - men den är inte helt uträknad ändå. Man låter även uppåt på 11 GRAVITY PACE, 4 VASCO DE GAMA och 12 EVAN WILLIAMS SISU. Även om sistnämnda inte startat på ett tag låter det fint från stallet efter banjobb som han gick i fredags.

  V86-6


  Här kommer min andra spik, och även min spik på mina två kuponger. Tror Örjan kommer sitta i ledning från start till mål med Gocciadoros häst 4 AMORNERO ROC. Man kommer dock testa med 6 GOLDEN GUARD som hittat fin form, men tror Örjan kommer lyckas hålla ut denna. Om man letar skräll i denna avdelning kan jag tipsa om 7 JARETH BOKO, 8 ZAFFIRO ROC och 5 THE LUCKY ONE.

  V86-7


  1640m med bilstart och det kommer att köras i början mellan 2 VÄSTERBO LEXINGTON och 5 RACING RIBB. Tror att 2 kommer att hålla upp ledningen och det kommer öppna upp för fler hästar så som 9 COPACA BANANA, TABASCO C.D. mfl. Sedan får man inte glömma bort Frode Hamres 3 ADMIRAL KNICK där vi har fin form på stallet. Sedan låter man lite smålurig på 4 ZIZOU där man vill köra helstängt med hål nu, för att få hästen mer laddad då han egentligen inte är som bäst på sprinterdistans. Men dom hoppas på tempo i loppet och då kanske han kan skrälla..?

  V86-8


  Här kommer ett riktigt fint lopp med framtida storstjärnor. Två hästar sticker ut procentmässigt 4 MELLBY JINX och 6 CASH MAKER. Men tycker det finns fler hästar med chans på vinst här, såsom 1 AQUARIS FACE, 3 OKIRA BO, 5 CHOPIN GAR. Håller väl nr 6 Cash Maker som förstahäst och den som vågar spikar. Gjort en start i Sverige och kommer från ett stall som med jämna mellanrum levererar svettiga insatser.

  Detta är alltså mina tankar inför kvällen. Vill även rikta ett stort tack till alla som ville vara med på min premiäromgång i lördags, som visade sig bli en väldigt svår sådan. Jag hoppas ni fortsatt vill vara med på mina system när vi idag gör premiär till V86. Dessa hittar ni här under:

  Mitt 125kr William Rätt i krysset


  Mitt 55kr William Offside


  Tänk på att det är preliminära rader uppe och dessa kan ändras fram till start.

  Vill även passa på att skicka massa styrkekramar till alla runt hästen Farlander AM som tragiskt gick bort här om dagen <3

  • William

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube