Inför V75: Storfavoriterna faller denna lördag!

  Blev lite otur i onsdags på V86, blev skräll i loppet det skulle bli skräll i visserligen, men totalt fel skräll.
  Landade i alla fall på 6 rätt på " Rätt i krysset ", men ingen direkt utdelning att hurra för. Men vi jobbar vidare helt enkelt. 

  Har en glad nyhet för er som köper mina andelar, det kommer öppnas upp en ny andel. William Hattrick 75kr och den kommer byggas efter en modell som ser ut som sådan 3x3x3x3x3x3x3 eller 1x9x3x3x3x3x3. Och det byggs på favorit, skriket, skrällen per avdelning.

  På lördag är det lite annorlunda tid som gäller då första loppet för V75 startar 19:30 och så är det dessutom en riktig fin jackpott på minst 47 miljoner kronor till en ensam vinnare. Denna omgång ser dock lite mer lättlöst ut än tidigare- Ändå lite svårt att hitta dom där guldkornen till spikar, men tror mig ha funnit spelvärda spikar där folk i allmänhet verkar gardera på.

  Glöm inte andelen Barncancerfonden där intjänad avgift går just till Barncancerfonden, och som jag fått äran att komponera den här gången.

  V75-1

  Förstahäst för mig och en tänkbar spik är 7 LEAVE YOUR SOX ON som gör det bra hela tiden och har en hög segerprocent på 56 %. Då folk kommer gardera upp avdelning 1 för att det är voltstart och klass 1 så blir det väldigt fint spelvärde på denna. Motståndarna som kan utmana har alla bakspår. Den enda som skulle kunna utmana från framspår är stallkamraten 6 AMPERAGE HANOVER som troligtvis sätter sig i ledning med sedan släpper till stallkamraten. 7 LEAVE YOUT SOX ON har lite svårt i volt så en superstart är inte att räkna med. Men därför tur med en stallkamrat som tar ledningen och sedan släpper? Från bakspår ska alla räknas. Nu kommer förmodligen 10 GOGOBET SISU bli favorit i loppet till slut, men hallå två galopper i rad? Absolut, den kanske bara studsar tillbaka här med Örjan Kihlström upp nu - men ändå. Även om Örjan är vass så kan han inte trolla bort galopper och det såg vi minst i onsdags där han galopperade med två av sina chanser varav båda var hårt betrodda. Även om hästen kanske är bäst i fältet så får den allt visa bättre trav innan jag vågar lite helt ut på den. Då måste jag säga att jag tror mer på 11 MISTER DONALD från Goops stall som gått bra på senaste tiden och om det klaffar kommer den att utmana här. Sen tror jag även mer på 12 REVEN DEJAVU som varit ute mot bra motstånd hela tiden utan att riktigt få vinna. Senast den hade bra utgångläge var för fyra starter sedan och då vann den. Erik Adielsson upp här så det är positivt och från stallets håll så säger man att den är fin och i form, men att läget givetvis "är som det är". 

  V75-2

  Här kommer ett väldigt öppet lopp i mina ögon, trots att vinnaren från förra helgen är med 3 G.G.OJJDO som vann när storfavoriten galopperade bort sig i första sväng. Men det blev en knapp seger då efter att ha fått den bättre resan och tror inte alls den får det denna gång. Absolut ska hästen räknas med chans igen, men tycker det finns motbud. För i spets sitter nog 1 SUNDBO NOVA där Björn Goop sitter upp och där tränaren gärna ser sin häst i ledning. Sen kommer Jan-Olov Persson ut med två hästar som absolut ska räknas med chans där Jan-Olov själv tror en del på sina hästar och dessa två är 11 GULI ROY och 8 BOL BRAGE. Bra spelvärde på 11 där Ulf Ohlsson sitter upp, endast 2 % just nu och det tackar vi för. Jörgen Westholm låter väldigt uppåt på sin häst 13 GULI RUBIN där Erik Adielsson sitter upp i vagnen, så det ska bli spännande. Skall säga att hästen håller toppform! Vill dock ha två till med i denna avdelning och det 10 GULI STORM samt 14 FORSPÄRLA. Så här hoppas jag på någon av mina skrällar och visst kan det gå, då det inte är någon Odd Herakles eller Månlykke A.M. med här...

  V75-3

  Här skulle den vågade kunna chansspika Oskar Kylin-Bloms häst som gått från klarhet till klarhet och visst har hästen sett läcker ut vid sina vinster. Halvvarvet längre nu, men det ska inte vara några problem enligt Oskar. Kanske ska nämna hästens namn förresten... Självklart skriver jag om 4 NICOIS DU GULL, hästen har dessutom perfekt startspår och sitter nog i ledning omgående då hästen öppnar kvickt. Värsta motbudet som jag ser det är Björn Goops 7 PEWDIEPIE där man tror hästen kan utmana beroende på hur resan går. Är ju trots allt lite längre från Karlstad än Gävle. Tycker det även kan vara intressant med 5 SHAWN LEEJS och 6 ZOLA SOFT som är lågt spelade i dagsläget. Dessa för dom som letar skräll. Funderar även på 1 M.T. OBERON men där ligger tränaren Petri Salmela lite lågt då han tror det kan vara svårt på V75 för hästen. Kan säga att jag tycker 2 THE WORLD IS MINE och 3 ZÄTAS FOREVER STAR blir överspelade här, men det får man väl se efter om jag får ta på mig dumstruten.. Förhoppningsvis inte.

  V75-4

  Här mitt andra lopp där jag hoppas på skräll, och även tror på skräll. Då Björn Goops 10 BALSAMINE FONT blir favorit och kanske streckad över 60 % så går jag emot, då det är Diamantstoet - och där har vi ju sett att det brukar skrälla med jämna mellanrum. Dumt att gå emot fakta liksom? Absolut, ska hästen räknas med chans men står 40m bakom starthästarna där jag tror på två, kommer till dom snart. Men ja, 10 BALSAMINE FONT då? Stallet tror på bra chans om denna sköter sig och blir ett litet frågetecken när stallet själva är oroliga för att hästen inte ska sköta sig, och så sätter man dessutom på skor nu runt om nu. Tycker två hästar på startvolten ska räknas och det i 1 TODAYS ESTELLE, där man tror hästen kan springa lika snabbt på 2140m som över sprinterdistans och det är klart bra i så fall. Intressant med Per Linderoth bakom som suttit i vagnen de senaste två gångerna och kan voltstart. Den andra hästen på startvolten är 3 KAITLIN WAY SCOTT. Teamet säger från stallets håll att hästen känns fin och att man vill ge bakspårshästarna en riktig match. Dock är man osäker på hur dom andra på start vill köra? Men jag säger bara kööör! På sista tilläggvolten ska även 11 MELLBY HARISSA och 15 AVA med på kupongen. På mellanvolten, för den som har råd ska 6 LADYBUG LARA och 8 LOVELY O.O. med. Sistnämnda ligger man lite lågt med trots att man senast förra lördagen trodde på bra segerchans. 

  V75-5

  Här tycker jag det står mellan två hästar och det är favoriten, men även den som främst utmanar om spets mot favoriten. Favorit blir 5 SWAGGER, men jag tycker procenten börjar skena iväg lite väl mycket och inte vill vi sätta sju rätt och vinna 50 kronor var väl? Nää skulle inte tro det va. Hästen har absolut visat fin inställning och springer bra tider och från ett perfekt startspår ska den räknas. Men för två starter sedan så galopperade den bort vinsten på upploppet när den ledde med några längder. Så frågan är hur snabbt hästen kan springa innan den tar till galopp? Där tror jag då mer på 2 SYOSS som har visat att denna kan springa riktigt fort och lite längre tid än favoriten. Daniel Wäjerstens hästar går dessutom bra just nu och Mats E Djuse tar vara på alla chanser han kan för att visa upp sig inför stor publik. Om dessa skulle tokköra mot varandra tror jag Björn Goop tar hem det med 6 ASTRONACENTE ZAC som avslutade bra bakom vinnande ROTATE under finalerna på Solvalla. Absolut, man går upp i klass - men ja,  allt kan hända i trav. Letar man skräll ska 7 SELF EXPLOSIVE, 8 GREVIN SISU, 2 DANTE GODIVA och 4 GOT TO DASH räknas.

  V75-6

  Lopp över 2640m och ser ut som en passande uppgift för 3 CAB LANE. Absolut, förlorade som stor stor favorit senast. Här tror jag Örjan Kihlström kör direkt till ledning och sedan får han bestämma lite hur han vill. Från stallhåll säger dom att distansen inte är någon nackdel då hästen klarat av det tidigare. Så här lutar det åt spik. Värsta motbuden fick tråkiga utgångslägen. 8 UPSTATE FACE har ju varit grym senaste tiden, Adrian Kolgjini sa att han skulle kunnat kört en 1.09-tid senast. Dock säger Kolgjini att detta inte blir det viktigaste loppet då man vill spänna bågen inför andra lopp i sommar. Dom vill ha ett litet passivt upplägg för att inte köra bort formen på hästen. Sedan har hästen stått i ny omgivning under veckan och kan då fått massa nya intryck. Skall väl räknas tidigt på en garderad kupong då den kan få bra resa under loppet och sen bara speeda ner på upploppet. Tycker det även ska bli spännande att se Robert Berghs häst 7 IVORY DI QUATTRO där Rikard N Skoglund kommer köra. Fast min fråga är lite hur det är på formen hos Berghs hästar? Då dom inte alls verkar vara i lika fin författning som under våren? Men ja, senast hästen var ute var det i Harpers Hannovers lopp och han gillar lång distans. Men härifrån behöver ekipaget hitta ett bra läge för att kunna speeda ner motståndet till slut. Men då tror jag att Örjan har fått dämpa så pass mycket under loppets gång att det kommer vara svårt att ta något på favoriten 3 CAB LANE

  V75-7

  Förstahäst för mig och en personlig favorit är 2 VERY KRONOS som ska ha fin vinstmöjligheter här. Bör sitta i ledning när bilen släpper och då får Erik Adielsson förmodligen bestämma lite som han vill. Absolut, det är toppklass emot - så är ju inte bara att rulla ut röda mattan. Det gick ju tyvärr inte alls som Svante Båth/Erik hade tänkt sig under Elitloppet, men hästen känns fin i träningen och fungerar lite bättre över medeldistans. Så det är ett stort plus. Om spetsposition kommer nog Björn Goop testa med 4 MONI VIKING, men det luktar åt att dom hamnar i dödens istället. Där ska hästen ses med chans ändå med den styrka hästen besitter. Stallet har inget att klaga på. Och verkar ju gå bra för Goops hästar också. Får inte heller denna helg glömma/välja bort Gocciadoros hästar. Här startar han 7 VERNISSAGE GRIF som vann förra lördagen och även desto mindre betrodda 10 ZACCARIA BAR som kan bli skrällen i loppet med rätt resa. Dock tycker jag väl att Gocciadoros hästar inte alls presterade fullt ut i onsdags och känslan är att hans hästar presterar lite varannan gång. Men det får vi väl se på lördag, helt enkelt. Vidare så ska ju även 6 WHO´S WHO med på kupongen. Trivs över distansen och får väl det där magiska smygloppet och sedan få spurta vasst över upploppet. 5 GARETH BOKO har gått från klarhet till klarhet. Även om vi fått se den på kort distans senaste tiden, tror jag inte det kommer vara några problem med halvvarvet längre nu. Jerry Riordan säger i alla fall att hästen är pigg och glad samt att den kommer göra ett bra lopp på lördag. 3 WILD LOVE trodde jag skulle leverera bättre förra lördagen men tydligen blev hon lite trött, vilken självklart är henne förlåtet. Absolut, det var ingen dålig prestation av hästen som trots allt slutade tvåa och hon blir nog att räkna med även den här gången. 

  Så, detta är mina tankar inför lördagens jackpot-omgång. Jag hoppas ni funnit läsningen givande och att ni blivit sugna på att vara med på någon andel. Ni hittar mina andelar här nedan. 

  Barncancerfonden 39kr

  William Offside 55kr

  William Hattrick 75kr

  William Rätt i krysset 125kr - slutsåld

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube