Inför V75: Innerspåret en fälla idag?

Förra lördagen gick det tyvärr inte hela vägen, slutade på 5 rätt. Dock var det ingen omöjlig rad. En sen avisering från stall Kolgjini där dom sagt under veckan att det skulle bli ett passivt upplägg - till någon timme innan att det skulle bli offensivt upplägg. Blev svårt och ta någon riktig ställning då och fortsatte därför lita på min spik CAB LANE i det loppet. I efterhand skulle man ju bytt spik i den avdelningen... Men ja, alltid enkelt att säga i efterhand. 

Vid onsdagens V86:a från Bjerke var det ju så nära att sätta 8 rätt, men blev 7 rätt då ena hästen förlorade med ett huvud.. Annars hade 8:an suttit och skulle kunnat gett en bra slant tillbaka. Nu blev det i alla fall strax över tusenlappen tillbaka. Så det tar vi med oss inför söndagens V75-omgång från Kalmar. Genom åren har jag lyckats bra på Kalmar-banan och vet att Fredrik Persson brukar kunna vinna något lopp där nere denna dag. Låt oss nu gå till analysen här nedan.

V75-1

En svårbedömd Silverdivision denna gång enligt mig, men tror 2 ZIO TOM JET kommer till spets och kommer köras där sedan. Hästen har gjort bra lopp hela tiden och slutat i främre träffen när han haft bra framspår. Motbudet om spets känns som att det är Kolgjinis häst 3 RACING RIBB som gjort det bra här under våren och så har ju stallet sina hästar iordning för dagen. En häst som är väldigt startsnabb men lottats till ett tråkigt läge är 8 ADDE S.H.
M
en Peter Untersteiner ska nog lyckas få iväg hästen till en bra position och sedan kommer han förmodligen spurta ner många. På bakspår tycker jag man absolut ska räkna med 10 JAQUES NOIR som blivit som en ny häst i sin nya omgivning. Och här kan vi också snacka om stallform. Ulf Ohlsson upp som smyger med bra och hittar rätt ryggar under slutvarvet? Skrällarna i loppet som skulle kunna vinna vid maximal klaff tycker jag är 11 TODDLER, 7 ROYAL NAVY NEO, 1 GREAT KING WINE. 

V75-2

Långloppet och håller två hästar över dom andra. På startvolten och tänkbar spik för mig är 2 KONDOR DREAM som gjorde det otroligt bra över den långa distansen senast och nu kommer även Ulf Ohlsson förstärka i vagnen. Kommer nog se till att dom andra hästarna verkligen kommer behöva jaga ikapp, ger ingenting gratis i första taget och kommer bjuda upp till strid. Den andra hästen som faktiskt vann över ovan nämnd häst är 12 HURRICANE SILAS med Per Lennartsson upp bakom. Hästen är van vid lång distans och har toppform. Fredrik Perssons hästar brukar också gå bra på hemmaplan. Vid Gardering får man ta med några till i framför allt; 13 SHOCKING SUPERMAN, 7 GARDNER SHAW, 8 FORT KNOX, 14 HUSSE BOKO. 

V75-3

Här kommer faktiskt min första spik och det blir inte den stora favoriten, då jag gärna spikar hästar med dokumenterad form. Så min spik hamnar på 3 HEVIN BOKO som visat fin form. Förra loppet för denna blev svårt med kort distans och 20m tillägg. Men kämpade på bra ändå. Vid gardering tycker jag 4 ULTRA BRIGHT och 5 GINA MEARAS ska räknas före favoriten 1 MELLBY FREE. Den som önskar någon till häst ska absolut räkna med 8 CALL ME BRODDA som kommer i form. Även om spåret är det sämsta nu så är det trots allt bara åtta hästar med, så blir inte många man behöver runda - trots allt.

V75-4

Här kommer min andra spik för dagen, det i 2 HOWDY QUICK som går bättre och bättre hela tiden. Björn Goop dessutom upp nu ser jag bara som en plusfaktor. Tror Björn skickar fram direkt i ledning i detta voltstartslopp och sedan får han leka hem det. Om man inte är sugen på att spika får man dock gardera på rejält och då skall dessa hästar räknas 7 ERIK YOUKNOW, 6 DAS AUTO, 12 TITAN YODA, 1 BEHIND BARS, 3 NAPOLEON CASH och 9 BECKER

V75-5

Här kommer mitt lås, då jag kommer låsa på spetshästen och bästa hästen. I spets tror jag 5 NOUBA MOM kommer sitta. Den gick väldigt bra förra gången med första barfota runt om då. Dock blev det passgång precis innan mål. Men stallet säger nu att man kommer sätta nån form av boots fram för att den inte ska göra samma sak, man tror på bra chans här. Bästa hästen i loppet borde vara 11 BALBOA LUX som kan ta femte raka vinsten här. Hästen har visat otroliga fartresurser, så denna får man inte glömma bort trots spåret. Skrällen i loppet anser jag är 6 BRING ME MONEY. Glöm inte denna vid en bredare gardering.

V75-6

Tyvärr har mitt tredje spikförslag 5 RACKHAM blivit tvungen att lämna återbud här och det påverkar givetvis loppet en hel del. 6 EASY CASH går bra hela tiden och klart hästen ska räknas från stall Robert Bergh, där man dessutom tror på bra chans. Även intressant med Conrad Lugauers häst 7 LARADJA VRIJTHOUT som dom säger är deras bästa chans under söndagen. Har nu blivit nedstruken ett hack längre bakom startbilen och tar sig till tät direkt? Vi får inte glömma den urstarke 1 BOSTON WISE L. som gått väldigt bra i sina tre starter för i år. Dock har han bara startat på hemmabanan Solvalla i år, så får se hur han tar första resan för året. Timo Nurmos låter dock nöjd med hästen och skall med på garderad kupong helt enkelt. Min skräll i avdelningen hamnar på Kolgjini häst 9 DON CASH. Intressant även här är att man ska lätta hästen rejält från järnskor till aluminiumskor, har ju gett effekt på deras andra hästar i stallet när dom lättat i balansen. 

V75-7

1 COKSTILE blir storfavorit här. Men frågan är om hästen är lika bra som förra året? Jorma Kontio upp och vi får väl se om Jorma kan skicka iväg hästen från start. Finns snabba hästar utvändigt om denna så risken är kanske att han blir fastlåst. Jag kommer gardera på i denna avdelning. Tycker det ska bli intressant med 6 HARRAN BOKO här efter att flyttat till Per Nordströms regi. Hästen har fina fartresurser och kan antingen laddas för ledning eller så vill man hitta position för att spurta vasst till slut istället. Tycker även det låter intressant från Peter Untersteiners håll på 5 HEART OF STEEL där Peter själv säger att man ska ge favoriten en match. Så glöm inte den. 9 ZARENNE FAS har det ju varit mycket snack om tidigare starter men inte riktigt fått till det alla gånger. Blir i princip bortglömd nu, så det blir jag bara glad över - för den ska absolut med på kupongen. Björn Goop kommer ut med en hedershäst i 7 DIAMANTEN som sitter på gott kunnande och åker med även den. 10 NIGHT BRODDE gjorde ju ett urstarkt lopp senast och vann på bra tid. Dock körde man barfota då och nu kommer man gå tillbaka till skor. Så står i valet och kvalet om den åker med på kupongen eller inte. Vill ha med två till hästar som sitter på fina fartresurser och dessa är 2 OSTERC och 3 FORFANTOME AM. Sistnämnda säger stallet håller toppform för dagen och hästen har ju skrällt förr mot bra gulddivisionshästar. 

Så, detta var mina tankar för omgången. Hoppas att ni finner det intressant och att ni vill vara med på en andel eller två. Ni hittar mina andelar här nedan.

William Rätt i krysset 125 kr - Slutsåld

 William Hattrick 75kr

William Offside 55kr  

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips