Inför V86: Jägersro fixar pengarna

  Gick inte riktigt som det skulle i lördags, kantades lite med stolpe ut och för mig underliga domslut.
  Men ny vecka här och nu. Veckan som är den största inom trav-Sverige med Elitloppshelgen. Denna vecka har tidigare år gått bra för mig spelmässigt.
  Så har rätt höga förväntningar inför det som komma skall.  För två år sedan var jag otroligt nära att dra in 10 miljoner på lördagen. Så känslan är på topp denna vecka. Mina andelar är öppna för både lördag och söndag.

  Nytt från och med denna vecka är att William Rätt i krysset 125kr blir ett exklusivt andelsspel. Så av den säljs det bara 12 andelar sedan är det fullt. Så där gäller det att vara först till kvarn. William Offside 55kr fortsätter att säljas i 20 andelar och kan lämnas in upp till 3 gånger, så totalt 60 andelar där. 

  Men nu hoppar vi vidare till V86-omgången som ikväll avgörs på banorna Jägersro och Bergsåker. 

  V86-1

  Här kommer en av mina favoriter och det är från stall Kolgjini som selar ut 4 RACING RIBB, helt klart spelbar favorit och en spik å kupongen. Har gått bra hela våren och möter betydligt lättare motstånd nu. Från ett perfekt startspår sitter han tidigt i ledning och blir då hästen att slå. Den som letar motbud och skrällar ska ha med hästar som 6 CAN LANE, 7 TODDLER, 10 GREAT KING WINE, 9 QUATTRO TÖLL, 8 THRUST CONTROL. 

  V86-2

  Tre betrodda hästar och detta är ett bra trehästarslås. Man skulle även kunna spika i det här loppet. Förstahäst och tänkbar spik är 3 COIN PERDU som matchas väldigt bra och smart, därav den höga segerprocenten. Dock har han alltid mött bra motstånd. Som senast då han mötte elitloppshästen MONI VIKING och hästar som är med i Harpers Hannovers lopp på lördag. Så den är van vid att möta Sveriges elit och möter inte alls lika hårt motstånd nu. Dem andra två hästarna som ska med är 7 ESPRIT SISU som kommer från Daniel Wäjerstens formstall och som trivs väldigt bra på hemmaplan Bergsåker. Har också mött Sveriges elit ett flertal gånger. Tredjehäst är 1 ZINCO JET med Ulf Ohlsson upp och som är ensam på startvolten. Kommer förmodligen att sitta i ledning och bestämma tempo, dock är de på tillägg snabbt ikapp då det endast är en häst på startvolten. Den som letar skrällar ska ha med hästarna 4 EDER BOB, 6 MR GOLDEN QUICK, 9 QUEER FISH, 5 NAROLD VOX. Men bör stå mellan dom tre jag nämnt.

  V86-3

  Sprinterlopp och favorit är 2 ZLATAN KNICK som är en spik enligt mig. Trivs ypperligt på distansen och det låter bra från stallet. Mött bättre motstånd än detta tidigare. Den som vågar inleder med tre spikar denna V86-omgång och sitter väldigt bra på leken för resterande lopp. Om man inte vill spika utan vill vara ensam med åtta rätt och vinna riktigt mycket pengar, bör man ha med hästarna 4 GRANDFATHER BILL, 1 ARNIE EXPRESS, 3 VICTORY LEE och 5 QUITE SPECIAL. Tycker det är mest intressant på förstnämnda där Peter Untersteiner säger att man kommer köra lite på chans och det brukar kunna sluta med vinst då, då Peter är skicklig på att hitta spårsnåla resor och lucka till slut. 

  V86-4

  Sprinterlopp från Bergsåker nu och tycker favoriten blir lite för hårt spelad. Har väldigt fin kapacitet men endast gjort tre starter och det i volt. Den jag skriver om är 4 ALBACETE och till 48 % är den överspelad i mina ögon. Då tycker jag det är mer intressant med 2 NOMO där det låter bra från stallet och där man tror på bra segerchans. Hästen kommer från vinst och är snabb ut och trivs över distansen. Tycker även det låter intressant på 5 LOADED NOAH där det är full fart framåt som gäller och Magnus A Djuse vet vi kan gasa. En fjärde häst som ska med är 10 KISSINGER BOKO från Robert Dunder, nu barfota runt om. 

  V86-5

  Här kommer mina stora gardering i omgången och hoppas på att den där enprocentaren går och vinner, så får vi en fin utdelning. Favoriten 1 LADY BELUGA är spelad till 55 % och kan bli över från början med lite otur. Eftersom den är spelad så hårt är ju resterande hästar riktiga fynd! Trots allt är det ett försök i Diamantstoet och voltstart, det brukar kunna generera skrällar. Hästen som förmodligen sitter i ledning i första skedet är 6 GARCA, som är snabb ut och har Carl-Johan Jepson i vagnen som är riktigt alert. Peter Untersteiner låter nöjd med 5 BEGUM KRONOS. 7 JACKY BROS kommer från Kolgjini och gör debut för dom. Men ska ha fin form då hon fått träna rejält i ett par veckor. 13 O.M.FASTSTEEP står hårt inne på pengar men har visat form och Marc Elias känner till hästen väl. 14 PROCOLATE med Christoffer Eriksson upp igen som känner hästen får man inte heller glömma bort. Även intressant med 15 FRANCES YODA som avslutade 11,5/1700m mot bra hästar senast. Man hoppas på tempo för att sedan spurta ner allt. Tre hästar till ska med och dessa är 2 JOYO, 4 EIGHT HOUR och 9 JUST MAKE IT. Den som har råd plockar med resterande. 

  V86-6

  Här kommer ytterligare en tänkbar spik i 2 GLOBAL AT WORK som är van vid tuffare motstånd och har ett perfekt läge då han är startsnabb. Jag kommer dock plocka med Daniel Wäjerstens andra häst i loppet också, där Erik Adielsson sitter upp bakom och det är 11 BOWLING EL MAR. Som nu ska tävla barfota runt om och med amerikansk sulky. Den som vill ha med ytterligare hästar bör även plocka med startsnabba 1 KATTIS PALEMA med på kupongen som kan få ett fint smyglopp därifrån. 

  V86-7

  Mitt andra lopp där jag garderar på rejält. Dock stor respekt för favoriten 5 HINDY HEIKANT som mött tufft motstånd. Men jag tror inte denna kommer till ledning och kommer möjligtvis få springa hela loppet utvändigt om ledaren, vilket kan bli tufft.  Den som jag tror tar ledningen är 2 CUTTY STARK som kommer med form och är startsnabb och trivs just i täten. Man är även optimistiska från stallet, endast spelad till 5 % nu på onsdag förmiddag. Bästa hästen i loppet är nog 12 NEWPORT BEACH som dock har ett tråkigt utgångsläge. Den kommer nog gå ut på bortre långsidan och försöka runda alla under slutvarvet. Då kommer hästar som 11 ZACAPA GRIM och 10 GRAVITY PACE förmodligen även att lifta med bra bakom denna. Man får inte glömma Flemming Jensens häst 4 EVEN STEVEN heller som kan en hel del. Joakim Lövgren låter även nöjd med 6 HAPPY FEW som definitivt inte får räknas bort. Även intressant med 9 CALAMINTHA där Johnny Takter sitter upp bakom och kommer sitta i andraspår direkt och få en bra ryggresa bakom förhandsfavoriterna, som kanske kör lite för tufft inledningsvis..?

  V86-8

  Tre hästar som sticker ut lite här. Favorit i 13 GOONER som har bra chans, även denna kommer från Daniel Wäjersten som har flera fina segerchanser denna omgång. Är väl enbart utgångsläget som drar ner chanserna. Spets sitter nog 2 ARIZONA DREAM i och Ulf Ohlsson ger inte bara upp sådär i spets. Tycker även det är intressant med 8 YOUNG KING som jag tror slutar långt fram. Den som letar skräll i sista avdelning ska ha med 9 SPECIAL MAJOR, 12 VULCANO P.P., 10 BARRY WADD och 4 LISA S.E.

  Detta är då mina tankar för omgången och känslan är att det kommer bli en hyfsad utdelning. Det räcker med två skrällar för att utdelning ska bli över 100 000 och det säger inte jag nej till i vart fall. Hoppas ni vill vara med på en andel eller två.

  Kom även ihåg att det bara är 12 andelar på "Rätt i krysset" ikväll, och att det är de första 12 som köper som får vara med..

  Ni hittar mina andelar här nedan via länkarna.

  William Rätt i krysset 125kr 

  William Offside 55krr

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube