Inför V86: Norge fixar The Big Money

  En härlig jackpot-omgång väntar och det finns några fina skrällar som borde vara betydligt mer spelade i min mening. 
  Som vanligt ett stort tack till er som köper mina andelar och läser mina analyser. Vi inväntar fortfarande att sätta full pott och dessutom få riktigt bra betalt för besväret. Låt oss hoppa in V86-analysen direkt.

  V86-1

  3 FERRARI B.R. är favorit, absolut den är bästa hästen. Men det är några saker som talar emot. Dels årsdebut efter en halsoperation. Detta måste tas in i beräkningarna. Om det bara skulle vara en årsdebut det handlade om, skulle det kunna vara en tänkbar spik med tanke på kunnandet hästen har. Men ingen spik nu och dom hästar som ska med är: 7 JET VOICE, som har fin form och kommer tävla barfota i denna start. Hörs dessutom från stallet att man vill vara med att köra om det direkt. Samt 8 RED BAR. Här låter man också lite optimistiska från stallet, då man tycker hästen fungerar bättre med täta starter och om banan tillåter, kommer man köra barfota för första gången. Skrällen i loppet är 1 HIGH GLIDER, där man vill prova att ta sig till ledningen och sedan testa där i så fall. Endast spelad till 2 % just nu. Miljondraget redan i avd 1 kanske?

  V86-2

  Spårtrappa med endast 9 hästar med, vi vet att spåren 6 till 8 brukar ha fördel i spårtrappa. 7 FASCINATION D.K. är favorit och Frode Hamre tror på en bra prestation. Dock gillar jag även Hamres andra häst i loppet 6 SOFIES CASE som kommer med fem raka vinster och jagar sjätte raka? Kom till spets i senaste loppet och höll den positionen ända in i mål, trots tryckare längst med vägen. Och den är väldigt bortglömd i mina ögonen till sina 8 % på strecken. Ulf Ohlsson upp igen och han vet hur man vinner lopp. 8 CACTUS ska också med på sitt kunnande och sina fartresurser. Den som har råd plockar med 3 MAKE MORE CIDER och 1 SASHAY KEMP. Men på mitt system blir det dom tre förstnämnda.

  V86-3

  Ett halvklurigt lopp. Men bör räcka med 3-4 stycken. Just nu på min kupong har jag med nästan alla hästar, men kommer nog ändras till start ju mer sista minuten info jag får ta del av under eftermiddagen. Då många tränare verkar ligga lite lågt med sina hästar här. De som i vart fall ska med på kupongen är 1 FINNSKOG ODA (och den vågade spikar denna), men känns inte alltför stabilt då hon inte presterade i förra starten,  2 OSEN EXPRESSA, 4 SUNDBY SØSS och 6 OSEN PRINSESSA. Skrällen i loppet för mig är 5 SMEDTULLA där man kommer köra barfota runt om med amerikansk sulky. 

  V86-4

  Här kommer 4 MAGNIFICENT TOOMA ut som favorit. Tycker inte det är rätt favorit då den inte riktigt presterat fullt ut på slutet. Absolut en häst som kan komma att räcka långt. Dock tycker jag att andrahandsfavoriten borde vara favorit och det är 11 USAIN TILLY, trots ett tråkigt elfte spår. Men i senaste starten vann han från just bakspår, och ett hack längre in i banan brukar ju visa sig vara lite bättre bakom startbilen. Sedan vet jag inte om MAGNIFICENT TOOMA kommer att sitta i tidig ledning heller, utan där tror jag att Adielsson kommer att sitta med 5 ZEOLIT. Detta skulle också kunna vara min megaskräll i omgången. När jag såg startlistorna första gången var han spelad på låga 1 %. Men har redan nu (dessvärre) seglat upp på 13 % - och kommer nog fortsätta uppåt under dagen dessutom. Ytterligare ett trehästarlås. Den som vill vara ensam om 8 rätt idag, bör om man har råd plocka med hästar som 1 DIGITAL EYE, 3 ENJOY'S WIFI och 6 TIMOTEE JOURNEY.

  V86-5

  Man tycker från favoritens håll 2 ENCORE UN SISU att det inte är hans bästa distans ikväll. Men säger samtidigt att han gjort bra lopp på sprinterdistansen tidigare. Jag litar på att man leder runt om, då hästen i vart fall visat riktigt bra form för dagen. Den häst som utmanar är absolut 5 GLOBAL UNDEFEDED i första hand, där Hamre låter nöjd och meddelar att hästen börjar närma sig den absoluta toppformen.

  V86-6

  Hett segerbud direkt i årsdebuten blir självklart 1 BOSTON WISE L. med spår ett i första volten. Blir förmodligen oerhört svårt att hämta in tillägg på honom ikväll, då han verkar rejält förberedd inför detta. Den som kanske kan utmana är 7 ALONE med Kihlström upp, som brukar vinna lopp när det vankas V86 med högklassiga tävlingar. Hästen passar på distansen tycker man i stallet också. 5 HEADING REFERENCE har nu lopp i kroppen och från stallhåll har man förhoppningar trots motståndet. Skrällarna i loppet är i första hand 8 HANK VON HÅLERYD som kan få ett perfekt smyglopp. Från stallet tycker man den blir bättre och bättre för var dag. Annars ska väl ZEPHYR KRONOS om den sköter sig räcka långt, dock har man inga som helst krav från stallet på den kanten. Stall Bergh kommer ut med 2 MONEYKEEPER och Robert Bergh har verkligen fin form på stallet, såg vi inte minst i lördags när majoriteten av hans starthästar övertygade på V75!

  V86-7

  4 SAM THE MAN låter det bra på, man vill ladda iväg från start och kan nog leda runt om sedan. En bra spik för den som letar efter det. Finns dock motbud och det är främst 2 ALPHA SCARLET R.R. som kommer utmana i starten om tätpositionen. 5 VITRO DIABLO kommer med fin form och bra tider på meritlistan. 3 HARLEY D.E. har stort kunnande men inte riktigt fått till det på slutet. Hamre vill lägga fokus vid att få den att gå felfritt nu. Men om den gör det kan den nog vara med där framme och utmana. 6 PARK VIEW får man inte glömma heller, för den som letar efter guldkornen. Gick bra i skymundan senast och med rätt lopp så finns han nog med på målfotot. 

  V86-8

  Höjdpunkten för dagen och en ny rosa biljett som ska delas ut. Kan det vara så enkelt att firman Redén/Kihlström kniper denna biljett eller tar någon av Redéns andra hästar den biljetten? Klar förstahäst är 3 DOUBLE EXPOSURE med sina otroligt fina fartresurser. Absolut, årsdebut nu, men tycker Redén har börjat visa upp fin stallform och det precis alldeles lagom inför Elitloppet som närmar sig med stormsteg. 1 HEAVY SOUND fick inte till det i senaste starten där han tyvärr galopperade bort sig direkt. Men har visat i dom två tidigare starterna att han räcker gott och väl i den högsta klassen när han fungerar. Redéns tredje häst 4 GOLDEN TRICKS besitter också den otroliga farter och det speciellt på sprinterdistansen. Här helt bortglömd till 3 % och spår fyra är ett riktigt vasst sådant över den aktuella distansen dessutom! Här kommer 8 SEISMIC WAVE också att få sitt elddop. Blir förmodligen svårt från ett åttondespår och tycker den inte alls såg särskilt bra ut i årsdebuten nyligen. Nu fick han dock "leka bort" det i ledningen då,  var ju trots allt ingen som gick upp och utmanade den gången. 7 FORFANTONE AM kan springa fort den med, men här drar spåret ner det för honom också. Spännande med Melanders 9 CHESTNUT HILL som nu har lopp i kroppen samt ett smygläge. Får se hur långt den räcker till riktigt låg spelprocent..

  Detta är mina tankar för dagen. Jag hoppas ni vill vara med på en andel eller två. För er som finner inspiration till era egna system får jag önska lycka till. 

  Här nedan hittar ni länk till mina andelar

  William Rätt i krysset 125kr

  William Offside 55kr

  Observera att detta är preliminära kuponger som ligger uppe och att dessa kan komma att ändras på grund av viktig sista minuten information.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube