Inför V75: Per är tydlig gällande Önas Prince

  V75 på Åby med finaler. Det är en klurig omgång och jag tror det kan bli hög utdelning. Var hyfsat nära åtta rätt i onsdags, då jag satt med 6/6 inför de sista två avdelningarna. Tyvärr blev det båda reserverna som vann där. Som tur är var det dock ingen miljonutdelning vi gick miste om. Samtidigt som en ny jackpot väntar på onsdag, då vi självklart tar nya tag! Men först ska vi ta hand om V75.

  • Här nedan kommer min analys och längre ner hittar ni länk till mina andelar.

   V75-1


   Första avdelningen och jag är sugen på att spika Goops 1 EAGLE EYE SHERRY, som visat fina fartresurser och som är van vid att vinna lopp. Inget fel att gå rakt ut och spika som sagt. Men tycker det är tre hästar till som kanske borde finnas med på kupongen för att vara på den säkra sidan. Till exempel 2 HONEY MEARAS med Kihlström. Vi vet hur Örjan gillar att vinna i finaler. Bergh kommer ut med 3 FIFTY CENT PIECE och hon gjorde ett väldigt fint kval. Den som vill strecka på och letar skrällar ska ha med hästar som 4 NAMASTE, 8 HELLUVA AM, 10 BANK WISE AS och 9 NIKITA SUNRISE. Sistnämnda låter det extra bra på från stallet.

   V75-2


   En intressant avdelning och tycker streckfördelningen ligger väldigt konstigt i dagsläget. Håller både 6 ONE DEEP VALLEY och 7 MAS CREDIT som dom bättre hästarna i loppet, men är spelade just nu till låga 8% respektive 3%. Och då sitter båda med springspår dessutom och är snabba från start. Låter bra från stall Goop på 6 ONE DEEP VALLEY och det behöver inte vara fel att spika den. Känslan är att ekipaget kan leda från start till mål och Goop har fått fin ordning på sitt stall. Plockar även med en tredjehäst som jag gillar, vilket är 9 BECKHAM, där man tror på en bra prestation och hästen trivs att gå bakifrån.

   V75-3


   Här kommer en riktig fin häst och det är 4 ÖNAS PRINCE som bör ha god chans att leda loppet från start till mål. I synnerhet då värsta motståndaren Brambling blivit struken. Trots att han är streckad på strax över 70 % av alla kuponger, känns det svårt att gå emot honom från ett perfekt startspår bakom bilen och det luktar helt klart spets och slut. Om favoriten skulle ha en dålig dag så låter det bra från Berghs stall med 6 ROME PAYS OFF - som verkar vilja köra om det i vart fall. 

   V75-4


   Kortlopp och finner många fina hästar i startfältet. Fastnat för en och det är 1 BONE HARD FLASH som sprang en riktigt fin tid senast utan att få vinna, men tog en fin andraplats. Spännande med Adielsson upp för första gången som nog kan få lite extra fart i honom. Från stallet rapporterar man att hästen är pigg och i fin form. Om han håller spets från start så kommer det bli svårt att besegra honom. Dock är det startsnabba hästar från toppspåren utvändigt i 4 Z.BOKO och 5 ALPAGO W.F. Där sistnämnde gjorde ett fint lopp senast och ledde från start till mål. Men här finns det helt klart flera fina och Goop kommer ut med 8 GAZZA B.R., som exempel. Dock uruselt spår, men Goop brukar vara en mästare på att hitta en bra position direkt. 10 BILLI TIME kommer Flemming Jensen med och han tycker dessutom detta är hans bästa chans i V75-omgången. Körs väl framåt tidigt och håller sedan uppe tempot på loppet? Glöm inte heller 9 ZAIRA DEL RONCO där man tror på segerchans igen trots spåret och nu endast är spelad till kittlande låga 2%..

   V75-5


   Lopp över 2640m och här låter det som att det kan bli lite körning i början mellan 2 RACKHAM och 6 UNCLE TÖLL. Där sistnämnda hemskt gärna vill till ledningen. Kan vara en tänkbar spik, men om det blir lite utdragen körning mellan dessa, så kan det öppna upp för flera. Återigen en Goop-häst som jag tycker kan utmana och det är 9 FRODO S. som är i fin form för dagen. Helt bortglömd här till 4%. Sedan får man inte heller glömma 10 EASY CASH som vann enkelt förra onsdagen på V86. Tycker det är spännande med en Kolgjini-häst i 4 ECLIPSE AM också. Som tog två spurtvinster i början av året på lång distans. Kan få smygloppet och sedan avgöra precis innan mål. Hade gärna velat måla på lite till här, och då med hästar som 5 ARVID S.H., 8 TAXI OUT, 11 GLOBAL WARRIOR och 12 ORACLE TILE.

   V75-6


   3 MILADY GRACE åkte på en snöplig galopp strax innan mål förra gången, inget man tror kommer hända igen från stallhåll. Så det bör vara en fin spik att luta sig emot. Har dock en annan fin häst utanför sig, och det 4 ALLEGRA GIFONT. Som kommer från stall Gocciadoro. Tror dock inte Mika Forss kommer utmana om ledningen när Örjan väl satt sig där. Om det skulle varit Gocciadoro själv som körde så skulle det nog kunna bli hårt första biten och det skulle förmodligen öppnat upp för andra hästar så som 2 ALHAMBRA MAIL, 5 QUEEN OF TRIXS, 7 GOBI PRINCESS, 10 MELLBY HARISSA och 11 GINA MEARAS - som faktiskt vann den dagen då MILADY GRACE galopperade. Men nu är det inte Gocciadoro som kör, så då blir valet på kupongen spik helt enkelt. Annars bör man kunna låsa loppet på 3 och 4. Om man tror på hård körning inledningsvis får man som sagt nog plocka med ett par stycken, som jag nämnde ovan. 

   V75-7


   Och äntligen är vi här, eftermiddagens höjdpunkt - Paralympiatravets final. Ett riktigt fint startfält och här vill man ju ha med alla hästar på kupongen egentligen. Men tycker dock sex stycken höjer sig över resten. De två franska hästarna är 2 GELATI CUT som ryktas vara otroligt startsnabb och man låter klart nöjda från stall håll. Samt 4 DELÍA DU POMMEREUX som gått otroligt bra lopp hela vintern. Håller 6 AETOS KRONOS högt och tycker inte det är något minus på kuskbytet, som jag läst att många andra verkar tycka. Johan har trots allt vunnit med hästen i finaler förr - så han känner till hästen och Jerry är nöjd med att få in en annan toppkusk än Magnus A Djuse som är avstängd denna helg. Annars skulle ju Magnus självklart kört denna. 8 ECURIE D. är lite bortlottad här, men som jag skrivit tidigare är Goop otroligt bra på att hitta position direkt trots svåra startspår, så där är jag inte orolig. Men detta lopp för ECURIE D. blir lite av hans riktiga elddop mot den yttersta eliten och ska bli klart spännande att se. 6 WHO'S WHO har startat året på bästa sätt med två vinster och här har vi luriga Örjan som stortrivs i storloppen. 10 VERY KRONOS åkte på en oturlig galopp i sista sväng förra lördagen, som också gjorde att vi enbart landade på sex rätt.. Men man låter inte särskilt oroliga från stallet att det ska ske igen. De går ut för att vinna detta och har absolut en häst som är bra nog när allt stämmer. Kommer bli otroligt kul att se loppet imorgon!

   Detta är mina tankar inför lördagen. Hoppas ni finner inspiration till att vilja vara med på någon av mina andelar. Tar ni hjälp för att kombinera ihop ert egna system önskar jag stort lycka till. Är otroligt tacksam över att så många vill vara med på mina andelssystem och vi har ju varit bra nära flera gånger nu. Med lite extra tur kanske det är dags för full pott på V75 just den här lördagen!?

   Här nedan hittar ni mina andelar till omgången


   William Offside 55kr

   William Rätt i krysset 125kr

   Och detta är då preliminära kuponger som kan komma att ändras på grund av dagsfärsk information. 

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube