Inför V75: Untersteiner på hemmaplan är alltid farlig

  Premiär för min första V75-analys här

  Efter att ha vunnit Travstugans V75-tävling under påsken, fick jag förfrågan om att börja göra andelsspel. Självklart antog jag utmaningen och håller nu tummarna för att spelformen håller i sig. Så att vi ska få det riktigt roligt tillsammans här framöver, i jakten på miljonerna. 

  V75-1

  Voltstart i Silverdivisionen. 3 BEARTIME har chans att ta revansch direkt efter sin galopp i förra starten. Sitter i ledning om han inte gör en dålig start - och leder i så fall kanske detta runt om. Finns dock motbud, 6 THE REAL STAR med Örjan upp och från springspår känns alltid intressant. Likaså med 7 RANDEMAR R.D. med springspår och pappa Untersteiner på hemmaplan. Untersteiner är alltid väl förberedda när det är just hemmaplan som gäller. Minus dock med årsdebut och man vet inte formen riktigt, men skulle kunna vara en fin skräll. Goop kommer med sin egentränade 9 ROYAL NAVY NEO som har två vinster i bagaget och inte får glömmas bort här. Även Bergh kommer ut med högkapabla 11 VIKENS HIGH YIELD, svårt utgångsläge men lär sätta in stöten på bortre långsidan och kan räcka hela vägen fram till vinst. 

  V75-2


  Här kommer en riktig fin häst med 5 vinster på 6 starter och han har en ypperlig chans att ta sin sjätte seger nu, 1 WINGAIT HENKE. Låter klart uppåt från stallet och man siktar på ledning från start till mål.
  Finns dock andra fina hästar med om man vill gardera för att sitta där själv med sju rätt på lördag. Dessa hästar är dom som kan utmana trots svåra utgångslägen. 7 DIGITAL EYE, 8 PRE CALCULATED, 11 YUVARAJ, 2 OUR PLEASURE och 12 IMANI.

  V75-3


  Voltstart och Diamantstoet. Bästa hästen 12 ULTRA BRIGHT ska ses med riktig bra chans, avslutade på bra tid senast men var lite för många att runda den gången. Fredrik Persson tror mycket på sina fina häst. Tänkbar spik. Men motbud finns det och inte några dåliga sådana. På start har vi 7 DOMINGOA som lär sitta i ledning med hjälp av sitt springspår och ledde i förra starten från just start till mål. 10 DARAH BIBO återigen Untersteiner-häst på hemmaplan och står bra inne på pengarna. 14 GRANDE DIVA SISU får man inte glömma, Per Nordström har fin segerprocent på sina egna hästar.

  V75-4


  Ungdomsloppet och är väl lite som alltid, favorit- eller skrällprofil på dessa lopp. 3 KALI SMART är mest spelad just nu och en mycket fin häst. Finns dock faktorer som talar för att det kan bli skräll här ändå och det brukar ibland köras hårt mellan kuskarna i ungdomsloppen. Väljer därför att gardera brett och några av hästarna som ska med är 2 LA MAURESQUE, 9 OTTILIA FRI, 10 EIGHT HOUR, 12 GRACE KEELY. Mitt tips är alltså strecka på en hel del. 

  V75-5


  Långloppet och här tror jag det handlar om vem som får spets och får bestämma tempot. Tror spets står mellan 4 MADE OF STARS med Goop upp och Goop brukar sitta och få bestämma i långloppen. 6 BARA DU CHENE är andrahästen om spetsen. Är väl mellan dessa två om vem som får ledningen. Om man dock vill gardera på och dessa två skulle komma bort finns dock även 3 FROMMING som skulle kunna spetsa och leda istället. Har dock inte varit ute på långdistans än, så det känns lite osäkert.. 11 DIGITAL DOMINANCE och 7 O.M. FASTSTEP är två andra bra hästar. Se framför allt upp med sistnämnda, som kommer med två raka segrar i bagaget.

  V75-6


  Här tycker jag 7 ZLATAN KNICK är bästa hästen, kortdistans gillar han dessutom. Dock är det ett tråkigt utgångsläge med några startsnabba invändigt. Med en eller två strykningar så är han en tänkbar spik. Motbud invändigt är ju speciellt 2 ZAFFIRO JET, 4 ISTANBUL BOKO, 5 BORDEAUX S. som alla slåss om ledningen. Skrällbud i avdelning är 3 ROMERO som sitter i andraspår tidigt och kanske sedan får chansen på upploppet. 12 PERE UBU känns bortlottad här, men återigen Untersteiner-häst som har fina fartresurser och kan räcka långt över upploppet med lite tempo under vägen.

  V75-7


  Här kommer 7 CYBER LANE att tryckas av från start för att sitta i ledning. Öppnade otroligt bra i sin årsdebut och blev slagen precis på linjen av en fin RACING MANGE. Man rycker även skorna inför denna start. Vid gardering är det främst 2 HANDSOME BRAD och 12 AETOS KRONOS som är motbuden. Sistnämnda med bättre utgångsläge skulle känts väldigt intressant då han varit nere i Frankrike och slagits mot tuffa hästar nyligen.

  • Detta är mina tidiga tankar inför omgången. Premiärandelarna hittar ni via länkarna direkt här under. Observera att det är preliminära rader och att dessa kan komma att ändras fram till start, på grund av viktig sista minuten-information.

   William Rätt upp i krysset 125 kronor


   William Offside 55 kronor


   Hoppas ni blivit sugna att spela tillsammans med mig, annars god lycka till era system. Jag håller självklart tummarna för att informationen jag givit bidrar till framgång!
    • William

     Bästa spelbolaget för travodds

     GoGo Casino

     • Ny licens från LeoVegas
     • Stort spelutbud
     • Swish som betalningsmetod
     • Minst 200 SEK insättning
     Hemsida: Grundat:
     Ägare:Huvudkontor:

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
     Följ Travstugan på Youtube