Inför V86: Spetshästarna bara vinner idag!

Ja, vad ska man säga efter helgen? Sex rätt i lördags på Offside systemet, förstareserv som gick in och vann. Sedan på söndagen blev det också sex rätt fast på Rätt i krysset, där jag även hade den vinnande hästen som reserv. Tro mig - jag hade gärna satt båda sjuorna och spelat in över miljonen i helgen... Men får försöka dra in det nu närmast istället på V86 istället. 

V86 går nu över till att köra på en bana över sommaren. Därmed börjar första avdelningen redan kl. 19:20, så ni är medvetna om det när ni ska köpa andel och kan göra det i tid. 

V86-1

Kommer nog inleda med spik i denna omgång. Alltid  jobbigt dock att åka ut redan i första avdelningen - om man skulle göra det. Samtidigt kan man koppla ett bra grepp om omgången direkt också. Spiken skulle i så fall vara 3 BRAVO TESSLA som jag tror kommer att sitta i spets då man från stallet också säger att hon är bäst över den aktuella sprinterdistansen och är väldigt startsnabb. Kommer ju bli hästen att slå då. Om man inte vill inleda med spik så ska man ha med 4 LISTAS BEHINDBARS. En fin skräll och man säger från stallhåll att hästen är i bra form, utan att ha fått utdelning senaste starterna och att man vill nu testa för ledning. Två till som också ska med vid gardering är 6 WHITELIGHTTROTTER och 7 YOU TO RACER.

V86-2

Den jag tycker det är mest intressant med på förväg är 1 RED LOVE VICI som kommer från Norge och hästen står sig väl i denna klass. Man tycker hästen agerar bättre med körspö då man testat det hemma i träning. Man säger även från stallet att man åker över denna gång just för denna häst och man satsar för ledning, då man även tycker hästen går bäst där. Ska även ha med hästarna från springspår 6 HÖWINGS ZORA där man tycker den ska vara vassare nu än senast och tycker hästen är rätt så kvick från början. 7 BEING JOLLY där man tycker hästen har bra form för att vinna ett lopp som detta och man kommer trycka av rejält från början. Björn Goop kommer ut med 4 OLYMPIC TILE men stallet ligger väl lite lågt med denna, då den endast har gjort två starter i deras regi. Man kommer dock rycka skorna runt om och tycker hästen ska vara med där framme. Tror det kommer bli svårt för tilläggshästarna här på Åmål då det är en 800 m bana och upploppet bara 105 meter. Så dom bakifrån kommer få det svårt hela kvällen. Men om man ska ha med en ytterligare häst så är det främst 12 REDDINGTON, som dock står 20 meter bakom som sagt. Och dessutom gör årsdebut, inte tävlat sen november 2020. 

V86-3

Ett stolopp med många orutinerade hästar. Denna avdelning garderar jag på och jobbar in skrällen sedan. Favorit i 2 THE FASTLOVE som kommer från stall Goop. Man tycker hästen är jättefin och har utvecklats under året. Men tycker hon blir lite väl stor favorit, då hon nästan är spelad till 50 % och endast gjort fyra starter i livet. Blir andra gången med bilstart och första gången bakom bilstartsvingen (bakspår första gången). Man vet inte heller hur startsnabb hon är. Så en favorit i fara enligt mig. Jimmi Ehlers kommer ut med 3 HALLE WESTWOOD där man skulle vilja se henne i ledning då hon är startsnabb. 5 SWEET CASH S.W. med Oskar Kylin-Blom har gjort fem starter och varit på pallen alla dessa fem. Från ett femtespår kommer denna få en bra resa och man tycker hon har segerchans. Man kanske även lättar framskorna från järn till aluminiumskor.  Tycker man även ska strecka 1 THAI DAENNERYS, 4 UBERTY FACE, 7 RUNKEEPER M.J., 10 TITON BRITANNICA. Den som har råd tar också 6 DEVS DANDELION, 11 T.WALL´S JOPLIN, 8 STARO KITTY. Se upp med 7 RUNKEEPER M.J. där man kommer gasa från start för att komma till ledning och tror hon kommer bli svårslagen i den positionen. Låga 7 % på strecken just nu är spännande. 

V86-4

Här kommer min andra spik i omgången och det i 6 IAN B.R. som har springspår och kommer i form. Allt låter bara uppåt från stallet där man säger att från ett perfekt spår och med sin startsnabbhet, så ska han sitta i ledning över perfekt distans och bör bara vinna då. Som sagt väldigt bra info på honom, blir helt klart en spik. Den som inte vill spika ska i vart fall ha med dessa tre hästar. 10 BEAR HOPE, 8 TYSON DIMANCHE och 7 DEVS DEFINITIF. Dom två förstnämnda står med 20 m tillägg och kan dock få svårt att hinna fram, som jag nämnt tidigare med banan som enbart mäter 800 meter samt har ett extremt kort upplopp.

V86-5

Ett tvåhästarslås tror jag man kommer långt på här och det är från samma stall dessutom, och bägge står på första volten. Det är 4 MJÖLNER RÖDER och 5 TANGEN TORE. Någon av dessa kommer sitta ganska tidigt i ledning och sedan kunna rinna undan över det korta upploppet. Dom som är emot har tillägg och den som vill gardera upp dessa två ska främst ha med 12 FRÖYU BIRK och 11 BJÖRNEMYR DENNIS som båda rapporteras starta med fin form enligt stallen. Men man säger att det är svårt med banan på tillägg och att det kan bli för långt fram då det blev många hästar på startvolten. Om man ska ha med någon ytterligare är det 15 HARALD samt 13 TÅGA VIKTOR. Men det lutar åt att jag kommer låsa på dom två förstnämnda, beror lite på sista minuten infon om dessa under eftermiddagen. 

V86-6

Fem stycken hästar som ska med, då jag inte litar helt på favoriten. Vilket är 3 FINAL WHISTLE som är streckad på närmare 60 % i skrivande stund. Känns lite mycket, då det också är första gången bakom bilen för denna. Haft bilstart tidigare fast då med bakspår. Från stallet tror man dock inte att det kommer bli några problem att starta bakom bilen och man tycker även hästen tränar på bra. Tycker det låter intressant angående 2 TETON ABOVEALL där man tycker hästen är stark och därmed passar distansen bra. Hästen kan även öppna rätt kvickt och stallet har inget emot att se hästen i ledning. 4 CENA åker med på kupongen då man från Goop-stallet rycker skorna runt om. Var storfavorit senast, men man tyckte att spelarna övervärderade honom lite då. 6 M.T.ON TARGET låter det uppåt på. Gjort tre lopp i år med en månads mellanrum hela tiden och hästen har då två tredjeplatser och kommer senast från vinst. Man kommer även sätta på norskt huvudlag nu för att inte få honom för pigg som han tydligen blir med helstängt huvudlag. Mitt femte streck är faktiskt häst nummer 5 JARREAU B.R. som knappt är streckad över huvud taget just nu. Stallet tror hästen kommer hålla mer fokus nu när det är körspö och man tycker hästen är snabb ut så man är lite småoptimistiska här. Man säger även att hingsten har bra kurvteknik - som passar extra bra på Åmål-banan.

V86-7

Förstahäst för mig här blir 2 CHANG där man vill se hästen i ledning, då den fungerar som bäst där. Hästen har bra form meddelar man från stallet och om man kommer till ledningen så tycker man att det bör vara en bra segerchans. 1 ZENATO håller bra form, dock tror jag hästen blir över från början och kommer då få svårt att hitta ut. Ulf Stenströmer låter väldigt nöjd med 8 MILL CAVA som kommer med fyra segrar på dom senaste fem starterna och håller riktigt bra form. Här sätter man på jänkarvagn och kommer köra barfota runt om och så åker Björn Goop upp bakom i vagnen. Det som är minus är åttondespåret bakom bilen och läget kan bli en fälla. Det låter även bra på 9 DANOIS SIMONI som man helst hade velat få ett framspår med, då man gärna hade sett hästen i spets. Stallet tycker hästen har knallform och kusken kommer vara offensiv i sin styrning. Säger bara: se upp med den till 2 %  på strecken... Kylin-Bloms häst ska också med på kupongen, 7 VÄSTERBO VIXEN - där man är nöjda från stallet. Det enda är att man inte vet hur hästen kommer klara 800 m banan med sina något snävare kurvor. Om man vill ha med ytterligare hästar ska 10 BORN WINNER och 3 TROLLHUNTER med på kupongen. 

V86-8

Många kommer nog avsluta med spik på 4 LUCIFER LANE och det är inget fel med det. Hästen har spetsläge och kommer med dokumenterad form. Dock kommer det inte bli spik för mig då jag har en personlig favorithäst med här och det i 7 HEART OF STEEL. Absolut, tråkigt spår men Peter Untersteiner har sådan rutin att han hittar ner bra ändå i banan. Ser självklart halvsvårt ut såhär på förhand, men jag vet att PU håller hästen högt. Den häst som kommer utmana 4 LUCIFER LANE om spets inledningsvis är 1 FLASH HÅLERYD där Ulf Ohlsson nog kommer köra så det ryker, känns det som. Hästen med bäst hårdhet och rutin är 9 NADAL BROLINE som gått bra hela tiden under våren utan att få sätta nosen först. Björn Goop om någon ska ju kunna vinna från bakspår på Åmål och det är väl dags för denna att vinna nu när motståndet inte är riktigt lika skarpt? Varningen är i vart fall utfärdad. 

Så, dessa är mina tankar inför omgången. Hoppas ni finner det intressant och kanske vill vara med på andel eller två. Vill även passa på att tacka er som köper andelar utav mig, utan er skulle det inte kunna bli något system. Och vi har ju varit för nära bra många gånger nu... Dags att oturen vänder! Ni hittar mina andelar här under:

William Rätt i krysset 125kr

William Offside 55kr     

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Vi ska avsluta V86 Super Days med en jackpot och jag har spelat tre omgångar hittills och slutat på 7 rätt av 8 varje gång. Jag fortsätter att jobba ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips