Inför V86: Örjan sitter på leken!

  Ja, lördagens V75:a kunde blivit någon tusenlapp tillbaka om jag valt rätt häst i sista, men det hade jag ju tyvärr inte. Visserligen kan man ifrågasätta om Berghs häst skulle ha startat överhuvudtaget? Såg ju inte alls bra ut. Men nu får man ju hoppas att Bergh känner hästen bäst och tänkte på hästens bästa. Nu blev det någon hundring tillbaka ändå och vi får se positivt på det i vart fall och blicka framåt. 

  Även söndagens V75-omgång blev stolpe ut tyvärr. Ena spiken förlorade precis innan mållinjen och sedan i avd 2 förlorade Hat Trick som var spelad på 13 %. Om den hade gått in samt spiken på Synergy som ledde sitt lopp länge, så hade nog utdelningen kunnat blivit rätt bra. Men istället fick vi nöjda oss med sex rätt på "Offside-systemet" och någon hundring tillbaka. 

  Det jag tar med mig från helgen och speciellt lördagen, är att jag hittade två spelvärda spikar i Kissinger Boko och Upstate Face

  Denna vecka har jag även fått äran att lägga systemet för Barncancerfonden där den intjänade avgiften skänks till Barncancerfonden. Så den tycker jag man absolut kan vara med på för jämnan. 

  Låt oss nu gå in på V86 från Solvalla, där jag kommer vara på plats för att se otroligt fina lopp denna onsdag. 

  Observera att starttid är 19:20, men sista köp 19:10 på mina andelar.

  V86-1

  Voltstart över 1640m med en tilläggsvolt. Förstahäst för mig måste ändå bli ena hästen på 20m tillägg, även om det är tufft att plocka in det. Men tror mycket på 9 HEVIN BOKO som gjorde en otroligt stark och fin insats senast i sin årsdebut utan att ha startat på 6 månader dessutom. Hästen kom in som tvåa och sprang runt på 1,09.6.
  Timo Nurmos säger att hästen har gått framåt efter det senaste loppet och tycker även att detta är bästa chansen på ikväll. Tror även hästen kommer tappa på strecken då
  "media-experterna" börjat skrika ut 1 HELLUVA AM från stall Katja Melkko. Absolut ska hästen räknas från sitt fina utgångsläge. Men tror ändå de på 20m tillägg och framför allt 9 HEVIN BOKO, är en bättre häst. Dessutom ett relativt litet fält att runda. Kan vara en spik för min del. Men om man inte är sugen på det redan i avdelning 1 så finns det fler intressanta bud. Så som från Markus B Svedbergs stall, som kommer ut med 2 BREAK THROUGH som har ett bra utgångsläge och med lite klaff kommer den kunna fälla många till slut. Var senast ute på V75 så van vid att möta tuffa hästar. Sedan får man inte glömma denna, om man letar större skräll. Formstallet Oskar Kylin-Blom kommer ut med 8 ELLA PACE där hästen visat fin form. Man tycker hästen bör få en bra resa härifrån och kunna smyga med. En häst till jag vill nämna i denna avdelning är 3 IES JUVEL som också visat riktigt bra form på sistone och Per Lennartsson som är duktig i volten ska nog kunna skicka iväg hästen bra direkt i starten. 

  V86-2

  Ett lite mer öppet men man ska nog klara sig på 4-5 streck. Förstahäst och tycker även den kan vara en spik på den låga spelprocenten är 2 CALL TO THE BAR från stall Markus B Svedberg. Hästen är en vinnartyp med sina 44 % vinster i karriären hittills. Kommer ligga direkt i andraspår och kanske hamnar i andra- tredje ytter till upploppet och bara spurtar ner alla till slut. Spets sitter antingen GINA LOLLOBRIGIDA eller 4 COMES WITH AGE i,  där det låter från stallet på förstnämnda som att man vill få en riktig "urblåsare" ikväll. Så där kommer nog Ulf Ohlsson skicka iväg henne och låta henne springa på. Man vill dock bygga upp hästens hårdhet och därför startar man här, så frågan är om hon räcker till än? Med den andra nämnda hästen så tycker man att hon kan öppna rätt fort och vore bra med ledningen. Det enda är väl att hästen ska vara lite envis och behöver få göra det på sitt egna vis. Men om man kommer till ledning och hästen själv får bestämma kan det bli svårt för övriga att ta ner henne över upploppet. 6 MELLBY ILLUSION har en fin grundkapacitet, dock har den inte startat sedan i februari - så frågan är lite gällande hur dagsformen ser ut?
  Dock säger Nurmos att man tränat styrka med hästen och att den känns fin och redo för detta. Hästen är startsnabb så får väl se om Jorma laddar för att sitta i spets sedan. Björn Goop kommer ut med sin egna 7 GENERATOR som kommer med två segrar och i bra form. Även om hästen tappade aktionen lite senast så var det för att hästen blev lite trött och ensam. Men inget man oroar sig för här. Dock är spåret som det är och man kommer försöka hitta position direkt, och om det klaffar sedan kanske han kan sluta bland dem tre. 8 CON TE PARTIRO kan vara stora skrällen här, man säger att hästen bara känns pigg och alert efter senast. Absolut tycker man att han möter bra hästar och att spåret drar ner chanserna. Men om man bara hittar ner bra och med rätt resa tror man absolut att han kan sluta bland dem tre. Kan vara värt att spela plats kanske? Oddset blir nog rätt ok från just det startspåret.. 

  V86-3

  Här skulle man kunna gå ut och spika 8 ADMIRAL AS som har årsdebuten avklarad och vann då säkert. Absolut, nu är spåret vad det är. Men det är bara åtta hästar med så är inget stort fält alls att runda egentligen för denna topphäst. Han har ett stort kunnande och Örjan Kihlström som kör, spikar sig själv och tycker det är bästa chansen. Värsta motbudet är 4 GLOBAL ADVENTURE som går bra hela tiden. Svante Båth tycker även hästen öppnar snabbt så troligtvis sitter hästen i ledning direkt? Han känns i alla fall fin efter senast enligt stallet och man blir aldrig besviken på hästen. Den möter bara femåringar denna gång och har matchat sällskapet tidigare. Om det skulle bli körning mellan dessa två nämnda, tror jag absolut 6 SUMMIT IN SIGHT och 3 OSTERC kan blanda sig i segerstriden. Dock ska dessas verkligen ses som skrällar. 

  V86-4

  Här kommer det krävas en del streck, delvis för att det är voltstart och även Diamantstoet - där vi brukar kunna se skrällprofil på denna typ av lopp. Är dessutom tillägg här för några hästar.  Svårt att bena ut vem som skulle vara förstahäst här, så min rank blir i nummerordning istället. 1 VÄSTERBO VIXEN kommer från ett formstall i Oskar Kylin-Blom. Galopperade visserligen senast, men Oskar tyckte hästen kändes väldigt fin och att det nog var segern som rök då. Är väl startmomentet den har problem med, men man är då nöjda med spår 1 och tror hästen ska komma iväg felfritt här och tror att hon ska kunna placera sig bland de tre första. Och till den låga spelprocenten tycker jag absolut hon ska med på kupongen. 2 BREIDABLIKS KAHLUA tycker jag man absolut ska ha med. Kommer med fem raka andraplatser, så nog är det väl dags för en vinst i raden igen? Och Conrad Lugauer har ju också bra form i stallet. Conrad själv säger att hästen definitivt ska vara med och slåss om segern. 3 KEIRA DE VELUWE är en av två från stall Nurmos i denna avdelning. Här sitter Per Lennartsson upp bakom och som jag skrev tidigare är han skicklig i volten. Gjorde årsdebut senast och avslutade vasst på upploppet som ledde till en andraplats. Man tycker även hästen gått fram med det loppet och tror på chans här. Dock säger man även att man matchar inför storlopp, så frågan är hur mycket man är beredd att köra i början? 6 ALE´ PRIDE GAR har springspår och har nog siktet inställt på ledning då man släppte förra gången och då blev det en andraplats. Hästen trivs ju trots allt bäst i ledningen. Man tycker absolut att hästen ska räknas i ett lopp som detta. 7 MILL CAVA med Ulf Ohlsson upp kommer också vilja köra till ledningen. Hästen känns bara fräsch och fin i träningen. Men som sagt finns ett par stycken här som kommer jaga ledarpositionen initialt.. På tillägg har vi Nurmos andra häst 12 CACTUS, som senast var ute på V75 och hamnade då i rygg på en trött häst och fick aldrig riktigt chansen. Hästen ska i alla fall hålla toppform för dagen. Dock är man ju lite osäkra gällande tillägget, då det alltid kan vara besvärligt nu under sommaren att plocka in längder. I synnerhet över kort distans som nu. Där tror man mer på deras andra häst 3 KEIRA DE VELUWE15 BEAUTY WIND ska med på kupongen, absolut spår 8 på tillägg är inte kul. Men stallet tycker hästen känns fin och ska vara med och slåss om det ändå. En kusk som Björn Goop ska väl också kunna lösa detta tycker man. Skrällar på tillägg som är fullt dugliga som skulle kunna åka med är 13 OTTILIA FRI, 8 BIANCA SISA, 11 EYE ON THE HILL. Alla tre har kapacitet att vinna ett lopp som detta. 

  V86-5

  Här står det mellan två hästar, men kommer att välja spik. Då jag tycker hästen är stabil och förmodligen kommer sitta tidigt i ledningen. Spiken för mig är 3 CASH MAKER från stall Gocciadoro som går bra för dagen. Örjan Kihlström sitter upp bakom, som gjort det tre gånger i rad nu. Hästen har då slutat 2,3,2 så nog är det dags att få en 1:a i resultatraden. Hästen startade senast från spår 11 och gick väldigt bra till slut. Man säger även från stallet att hästen känns bara fin och att den är startsnabb. Så man tror på en bra prestation. Motbudet i loppet kommer från stall Frode Hamre som också har stallform och där Björn Goop sitter upp bakom. Det i 5 ASTERIOD. Men tror inte man kommer förbi min spik i starten, och ska då travas i "dödens" och då får Örjan leka hem detta. Dock har jag störst respekt för 5 ASTERIOD som kommer med tre raka segrar. Annars ett tänkbart lås i vart fall på dessa två.

  V86-6

  Här kommer det bli spik också. Det på Örjan Kihlströms körning igen. Han har många fina chanser denna tävlingsdag. Men här kommer tränare Daniel Redén ut med 4 BORN UNICORN som senast var ute i Harper Hanovers lopp och gjorde det bra där till en femteplats. Daniel säger att det inte finns något att klaga. Så spik här. Finns dock roliga motbud om man nu inte skulle vilja spika. 6 ZAP DI GIRIFALCO är en häst som gillar att vinna. Mika Forss kommer nog vilja till ledning, men Örjan sitter på insidan och kommer nog inte släppa i första taget. En som avslutade vasst senast var 9 SANDSJÖNS ENZO som går bra hela tiden sedan den kom till Conrad Lugauer. Där man även räknar med att vara bland dem tre. 11 ROTATE gjorde ett grymt bra lopp senast och vann överlägset. Lite bortlottad med spåret nu, därav att dennes vinstchans dras ner lite. Men absolut har den kapacitet att vinna här. Intressant även med 1 VIKING BRODDE som äntligen fått ett bättre utgångsläge än tidigare och kommer få en bra position härifrån. 3 FINAL DREAM är ruggig startsnabb och trivs bäst i den främre träffen. Men tror man har för mycket respekt för Örjan när han kommer med 4 BORN UNICORN och överlåter ledningen.

  V86-7

  Ett intressant sprinterlopp med flera snabba hästar i fältet. Men förstahäst för mig blir 5 OXIDIZER som är bra. Dock kanske inte visat det i senaste två starterna - men inte fått de rätta loppen heller. Men hästen känns fin och är i form säger tränaren David Persson. Som också tycker det är bra segerchans på denna. Man tror även hästen ska kunna öppna snabbt som senast. Motbud om spets är 7 DARK ROADSTER som kommer laddas, dock lite vingelläge med spår 7. Men den sitter på en otrolig snabbhet denna. Men har spår utanför förstnämnda och det kan avgöra en hel del.  Man säger från stallet att allt känns bra i träning och att hästen fungerar bra i ryggar också, så kanske inte satsar allt för spets trots allt? Sedan har vi en liten "underdog" så att säga i 4 KATE BALDWIN. Som skrällde för två starter sedan och senast var den ute i finalerna och gick en otroligt bra tid då, det vill säga 1,09.6 på samma distans som nu. Man tror hästen kommer göra det bra igen och vara med och slåss där framme på upploppet. 3 BOSTON WISE L. var senast ute i Harpers Hanovers lopp och avslutade bra trots att den hamnade bakom en trött rygg för länge. Hästen vann ju plättlätt i årsdebuten. Det jag har som ett litet frågetecken är om den verkligen är en sprinterhäst eller mer för medel- och längre distanser, då hästen känns mer stark. Visst, nu säger Nurmos att hästen är startsnabb och man spänner på jänkarvagn och tror på bra segerchans. Men finns snabbare hästar i loppet som sagt. Två hästar som skulle kunna skrälla har ju lottats till tråkiga utgångslägen, om dem fått framspår skulle deras chanser vara betydligt bättre. Först är det från spår 11 WHELK som besitter fina fartresurser. Man tycker dock att hästen går bra bakifrån också och att hästen duger bra i klassen, så med klaff ska den räknas. Gynnas av strykningen av 10 ELDORADO MEARAS. Den strykningen gynnar även 12 USAIN TÖLL som känns fin efter segern senast och man tror på chans så länge det klaffar lite längs vägen och inte blir allt för långt fram. 

  V86-8

  Här skulle man kunna gå ut och spika 5 MISTER HERCULES som gick riktigt bra senast och rekordsänkte då. Daniel Redén som tränar hästen verkar imponerad av insatsen också. Hästen känns fortsatt fin efter det. Ja, varför skulle Örjan inte kunna ta sin fjärde V86 seger för kvällen här? Hästen får dock utmanare om spets och det från Robert Berghs 3 MR MAH CAN där man har siktet inställt på ledningen. Man säger att hästen känns bra för dagen och har matchat dessa hästar förut. Skrällarna i loppet som jag ser det har väl lite halvsvåra utgångslägen, fast det är väl så, ifall man ska vara skräll?  Främsta motbudet som gick väldigt fort efter sin galopp senast är 9 SELECTED NEWS och man tycker det kan vara bra att få gå i ryggar denna gång och hästen är van att möta tufft motstånd. 7 CHIRU har vunnit hälften av sina starter och ska räknas här. Hästen är anmäld barfota runt om, men man ska känna efter i värmningen. Hästen vann senast från dödens på långdistans så klart den ska räknas. 8 YUVARAJ vann senast från samma spår, så varför inte igen liksom? Peter Untersteiner tycker hästen håller toppform men ja - att spåret är som det är och möter dessutom tuffa hästar nu. Bara man hittar en bra position så kan han springa fort till slut. 6 SAN MOTEUR skulle jag tro mer på ifall det inte var årsdebut och Björn Goop brukar ju vilja få något lopp i kroppen innan man kör på. Man säger dock från stallet att träningen i vinter har gått som planerat och hästen känns fin och stark. Hästen ska även vara redo för en topprestation direkt. Dock är ju inte toppformen riktigt där än, som man tror de andra hästarna kan ha. 

  Så, detta är mina tankar för dagen. Jag hoppas ni finner det intressant och att ni vill vara med på en andel eller två. Som sagt kommer jag vara på plats ikväll och är väl helt perfekt då att jobba in åtta rätt. 

  Barncancerfonden 39kr

  William Offside 55kr

  William Rätt i krysset 125kr   

  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube