Inför V86: Inleda med två spikar?

Ja, vad ska man säga om lördagen? Spiken Önas Prince satt ju som ett smäck. Andra spiken kom dock bara tvåa, så det var lite synd. I den sista avdelningen hade det kunnat gett bra också om skrällen Sandsjöns Enzo vunnit. Såg ut som att han skulle koppla greppet där ett litet tag, men orkade tyvärr inte och då kom en smygkörd Pinto Bob och vann istället. Fem rätt blev det i alla fall till slut, och några kronor tillbaka.

Men idag är det återigen V86, där vi satsar på åtta rätt och bra betalt för besväret. Kommer luta mig mot favoriterna i början och därför spika i dom två första avdelningarna på Rätt i krysset. Däremot på mitt andelsspel William Offside, där vi går för att bli ensam med åtta rätt, garderar jag upp med någon till häst i dessa avdelningar. 

Du kommer kunna läsa om allt i analysen nedan. Observera att starttid är 19:20.

V86-1

Favorit i 4 MAESTRO CROWE som senast var ute i Harpers Hanovers lopp och som ledde länge, till ungefär 200m kvar - då det blev "slut i tanken". Men då mötte han yttersta eliten över lång distans, och det är inte alls lika bra hästar med denna gång. Så helt klart spik, om han inte ser sämre ut i värmningen, då han har haft mycket galopper tidigare. Främsta motbudet är från Fredrik Perssons stall, som kommer ut med 7 HURRICANE SILAS där Ulf Ohlsson kommer sitta upp bakom. Hästen vann trots allt loppet förra året och kommer från en fin vinst senast nere i Danmark. Om man skulle vilja ha med nån ytterligare är det främst 8 RACING RIBB och 2 KONDOR DREAM som ska med på kupongen.

V86-2

En spårtrappa där vi brukar kunna hitta vinnaren från spår sju och nu har denna också blivit nerstruken ett hack i banan, så vinstchansen ökade därmed också. 7 BECKER GRIF är favorit och kommer nog vara omgångens mest spelade häst. Denna har fin chans att vinna och är också en spik för min del. Man behöver inte övertänka travloppen ibland. Inget fel att spika i avd ett och två, för att sedan hitta två - tre skrällar som gör att utdelning kommer upp i runt 100 000 kronor ändå. Men den som inte vill spika ska främst ha med 12 DENNIS K. och 15 MÄSTARNAS MÄSTARE

V86-3

Favoriten nu under onsdag förmiddag kommer från Peter Untersteiners stall, och det är 9 KNIGHT OF STEEL där Peter själv tycker att det är en outsider. Så man undrar hur den då kan vara favorit i nuläget? Tror det kommer ha ändrats fram till spelstopp och då kommer nog 3 NICOIS DU GULL vara favorit och om den kommer till spets kan det bli svårt att plocka ner denna. Tredjehäst i loppet är 2 OAKTREE OLIWER där man kommer köra barfota runt om och även sätta på amerikansk vagn. Man är även lite optimistiska med hästen - även om man tror att det ändå kan bli lite för svårt att slå 3 NICOIS DU GULL, men det återstår att se ikväll...

V86-4

Här tror jag det kan bli svårt för 10 NAMASTE att vinna, även om det är en segervan häst med 35 % i vinst hittills i karriärens starter. Kommer senast från en galopp och tycker det har saknats det rätta trycket den senaste tiden på Joakim Lövgrens hästar i allmänhet. Däremot låter det riktigt uppåt från Marcus Lindgren angående 7 KAILUA BOKO som också har springspår på tillägg och bör således kunna sitta i ledarposition hyfsat tidigt. Marcus säger att hästen var brunstig senast då den vann utvändigt ledaren och bör gå ett bättre lopp denna gång. Bara hästen kommer iväg bra i starten så är det fin vinstchans. Skrällen i loppet för mig kommer igen från Fredrik Persson stall och vad jag kommer ihåg brukar Fredriks hästar trivas väldigt bra i Vaggeryd. Hästen är i alla fall 5 UMUSTBECRAZY som skulle kunna få en smygresa och sedan avgöra på upploppet. Om man inte tycker nån av dessa tre känns heta eller tycker det är ett svårt lopp ska främst dessa med på kupongen: 3  NASHY HÅLERYD, 2 DOMINGOA, 4 HI D. och möjligtvis 1 CHERIE EAGRA. En chansspik skulle dock 7 KAILUA BOKO kunna vara, om man vågar chansa lite här. 

V86-5

Här kommer det bli några streck på kupongen. 12 CASH AND CARRY har ett tråkigt utgångsläge men fin kapacitet i sig. Nu låter Anders Svanstedt lite si så där med hästen då den hade dåliga blodvärden inför förra starten och blev då struken. Han tror hästen kan ha tappat lite i form, Men om hästen känns fin kommer han inte vara främmande för att vara offensiv. Markus B Svedberg kommer ut med 2 TETON BRITANNICA som blev struken inför förra starten, dock inget fel på hästen utan transportören som blev dålig. Så hästen är fin form. Man kommer nog ta ledningen direkt, men man vill nog släppa till en bra rygg då hästen trivs bäst i ryggar. Men man säger dock att man inte släpper till vem som helst. Tror den som kommer av 5 CHLOE´ DEGLI DEI eller 6 T.WALL´S JOPLIN och ställer frågan får överta, och dessa två hästar ska då räknas. Letar man skrällar ska dessa med: 4 ASA ALWAYS READY, 3 GASETTE, 10 GALAXIE DU TRY. Men tror det räcker med förstnämnda, alltså nr 4 av skrällarna. 

V86-6

Om man inte går på spik här i 3 GAYA DE PERVENCHE så får man strecka på lite. Hästen kommer från seger senast och Conrad Lugauer har form på sina hästar. Hästen ska gå barfota runt om och senast den gjorde det blev det galopp, så man får väl hålla kolla lite på balansen - även om jag tror Conrad absolut vet vad han gör. 5 NOUBA MOM tycker Jerry Riordan är hans bästa V86-chans under dagen. Dock är det väl starten som blir avgörande om man kommer förbi Conrads häst eller inte, och där emellan har vi även 4 ZAIRA DEL RONCO som också är startsnabb och som trivs på distansen. Om dessa tre skulle köra allt för tufft i inledningen så öppnas loppet upp, och då tycker jag man ska räkna med hästar som 6 ARTEMIDE ZACK, 8 BREZZA DU KRAS, 11 O.M. FASTSTEEP och 12 FREQUENCY AM

V86-7

4 AMORNERO ROC har gjort det bra i sina tre starter i Sverige, två vinster och det över aktuell distans. Dock är det hårt motstånd denna gång och mot snabba starthästar. Tycker inte hästen är jättesnabb ut och är mer att den vill komma till ledning i senare skeden av loppen. Dock tror jag inte att den som sitter i spets är så villig att släppa. Tycker det är väldigt konstigt hur 6 ZLATAN KNICK endast är spelad på 2 % då den kan öppna riktigt bra och trivs över den korta distansen? Absolut, jag tackar och ta emot för den låga spelprocenten. Även 7 VEGAN FACE och 8 GOLDEN GUARD är riktigt snabba, även om dom är långt ut bakom startbilsvingen.
Men tycker en sån som 8 GOLDEN GUARD också blir väldigt bortglömd här. Var skrik om hästen för två starter sedan, men blev bara en andra plats då. Nu är hästen endast spelad på 2 %. Hästen är i bra form och står sig bra i klassen. Visst, man behöver ha lite tur härifrån men hästar från spår åtta har ju vunnit ett par gånger senaste omgångarna både på V75 och V86. Så varför inte denna gång igen? Man får inte glömma att strecka 9 TABASCO C.D. som vann på "vansinnig tid" senast, som tränaren Stefan Granlund uttryckte sig. Hästen känns fortsatt fin hemma i träningen enligt stallet. Om man hade fått ett bättre spår hade man snudd på lovat vinst här. Så hästen ska med på kupongen! Glöm inte heller Adrian Kolgjinis andra häst (Vegan Face tränas också av Kolgjini ) och det i 10 DON CASH som jagar fjärde raka och är en häst i form och även hela stallet i toppform. Se upp säger jag bara.

V86-8

Spetspositionen kommer stå mellan 2 BOLT KRONOS och 3 INCREDIBLE WINE där jag tycker det är fördel den förstnämnda. Svante Båth har haft fin form på sina hästar hela våren här och Ulf Ohlsson vet hur han ska få iväg hästen snabbt i starten. Men om det nu skulle bli körning mellan dessa tror jag det kan gynna min skräll i loppet och det är 7 BLACK MISSION där Peter Ingves kommer sitta upp bakom. En väldigt underskattad kusk som har mycket rutin. Även hästar som 8 DIGITAL PROCESS och 10 UNACERVEZA BROLINE kommer gynnas om det öppnas hårt i början av loppet.

Så, detta är mina tankar inför omgången. Man ska inte behöva göra det krångligt för sig själv. Vilket vi inte minst fick se förra veckan. En skräll och sedan vann betrodda och V86 gav ändå lite över 12 000 på åtta rätt. Med en till skräll där hade utdelningen nog legat runt 60-80 tusen. Så två skrällar och det kan bli bra betalt. 

Jag hoppas ni fann det intressant att läsa min analys, och att ni kanske vill vara med på en andel eller två. Ni hittar länk här nedan till båda mina V86-andelar. Stort lycka till!

William Offside 55kr

William Rätt i krysset 125kr 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredagen och helgen sätter fart med V86-uppgörelser från Axevalla och Bollnäs. Hemmatränade stenströmaren spikas i V86-7!Andelen är värd 58 kronor ... Läs travtips

Det är ingen stjärnglans som på Solvalla i lördags men väl en småtrevlig V75 från Skellefteå nästa lördag.Omgången innehåller ett par starka ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar 100 miljoner skulle bli mina tillsammans med er, men det ville sig inte. Ska man gräva ner sig? Nej man laddar om och gör nya ... Läs travtips

V75 Lördag Skellefteå Dags för Skellefteå att få vara värd på V75, en av få banor som har open stretch. Vilket kan vara värt att tänka på, dock är ... Läs travtips