Inför V75 Lördag: Bergh gasar mot favoriten!

Ja V86 i Onsdags gick ju inte riktigt som man ville. Gått tungt på V86 spelet nu ett tag. Har ju som tur är gått lite bättre på V75 och nu ska vi sätta 7 rätt både lördag och söndag. Som sagt V75 både lördag och söndag och mina andelar är öppnade för båda dagarna.
Kommer dock bara bli analys för lördagens V75 omgång. Men kommer vara lika påläst för det! Låt oss gå in i analysen.

V75-1

Här tycker jag det är två hästar med bra utgångsläge som ska räknas. Lutar åt ett två hästarslås här. Första häst för mig blir 3 YOUNG KING som vann i sin senaste start efter ett uppehåll på tre månader. Hästen slog 12 GOONER som var favorit. 3 YOUNG KING kommer man att tävla barfota runt om och det ska ge en extra växel. Min andra häst här är lite av en följe häst för mig nu och det är 5 CASH COWBOY hästen slutade trea senast från ett tolfte spår då under finalerna på Solvalla. Hästen går visserligen upp i klass nu men form slår klass. Om man inte tror enbart på dessa två får strecka på lite och då ska främst dessa motbuden med 4 AXEL RUDA, 6 MOESES, 8 XHANTHIS COKTAIL, 12 GOONER.

V75-2

Här kommer omgångens största favorit och lär bli årets största favorit. 10 MÅNLYKKE A.M. med Gunnar Melander. Hästen har haft en otrolig utveckling sen förra året och slog senast Odd Herakles. Det är bara spika och bläddra vidare! 

Om han skulle förlora skulle det bero på sjukdom eller att hästen blir diskad för nåt. Om man som sagt letar miljonerna är garderingsbuden bakom; 11 VÅLER NIKOLAI, 4 ARD, 5 DEMEX, 9 B.W.RUNE, 12 JÄRVSÖODIN. Vad jag läst också så har alla i princip sagt att det inte kommer att gå att slå 10 MÅNLYKKE A.M.

V75-3

Det stora skräll-loppet för mig och här blir det att strecka på. Varför skräll-lopp? Jo för det är ungdomslopp och Diamantstoet, där det oftast skräller till. Kommer strecka tio hästar men den som har råd streckar alla. Mina tio jag streckar ska ha fina chanser att vinna. De tio är: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 12, 13, 14, 15. 

V75-4

Imponerade senast - fin chans!

Här kommer nästa spik för mig och det i Robert Dunders 6 KISSINGER BOKO som imponerade senast och tycker den har fin chans här också. Man är nöjd från stallet och blir fortsatt barfota runt om. Om man ska gardera tycker jag främsta motbudet är från Markus B Svedberg med 9 FIGHTER men bättre utgångsläge skulle det nog varit spik. Annars får man även strecka 1 GLOBAL ATTENTION, 2 BORN WINNER, 4 HAITKIN AM. 

V75-5

Här skulle man kunna spika favoriten 4 BITCOIND´ ARC, men vi måste ju få in nån låg procentare för att få någon utdelning, då favoriten nästan är spelad på 60%. Hästen kommer nog sitta i ledning och få styra, men hoppas Robert Bergh kommer med 8 CONDIOR och pressar så det blir lite lopp av det hela. Om han gör det kommer det öppna upp för 9 GOGOBET SISU och 11 ONE KIND OF ART. Så dessa hästar ska med på kupongen. Letar man efter dom där riktiga skrällarna ska 1 DEVS DEFINITIF och 10 BERRA STEEL med på kupongen. 

V75-6

Tycker det är väldigt intressant med 2 EBONY BOKO här från Jörgen Westholm. Står bra inne i klassen och är en snabb häst. Man säger även att hästen känns bara fin efter senast och den är endast spelad på 1%! Det låter ljuvligt i mina öron. 

Ja visst, sen får man inte glömma 3 UPSTATE FACE som jag varnade för i finalerna från ett tolfte spår då och bara krossade alla på upploppet. Man tror på vinst från stallet och hästen öppnar väldigt kvick. Tycker även 4 VAN GOGH Z.S. imponerade senaste. Hästen ska även gått framåt efter det loppet och det är en segermaskin med 57% i vinster. Sådana hästar går det alltid bra för! 

Johan Untersteiner kommer ut med 9 CAN LANE där Erik Adielsson sitter upp och man reser inte med en häst från Halmstad till Östersund för att se dom andra tävla - här kommer det nog gasas på. Vill även ha med Berghs andrahäst här 11 VIKENS HIGH YIELD som nu kommer från två sämre prestationer men hästen har en väldigt bra kapacitet för klassen och plötsligt studsar dessa tillbaka på vinnarspåret. Hästen har även fått byta miljö då den fått stanna uppe i norr. Kan ju gett resultat. 

Skulle även velat haft med 10 EVEN´S COOL BOY men pengarna räcker inte till där. 

V75-7

  • Jämtlands Stora Pris 
    Här blir det ganska många streck och tycker det är jämnt lopp.

1 WILD LOVE, vilken prestation den gjorde i Harper Hanovers, kan man upprepa den bedriften? Man körde jobb i måndags och hästen kändes då dunderbra. Men man sticker inte ut hakan lika mycket denna gång då man tycker motståndet är bra mycket tuffare. 
3 MISSLE HILL ska med på kupongen och gjorde ett starkt lopp senast och höll undan till vinst. Man tycker hästen kommit igång mer efter att man lagt om banan hemma på gården. Vi vet ju hur firman Kihlström/Redén gillar att vinna storloppen. Sen har vi 4 BROTHER BILL som galopperade precis innan mål senast och var nog vinsten som åkte då. Och det var mot hästar som Elitloppsvinnaren DON FANUCCI ZET samt 8 HAIL MARY. Så den får vi absolut inte glömma. Spännande också med Björn Goop upp! 

En skräll i loppet är 5 UPSET FACE från stall Kolgjini och tycker ju Adrian har blivit lite av en skrällkusk, så varför inte här från ett perfekt startspår och endast till 2%.? Man spänner även bågen här med barfota runt om och jänkarvagn.Låter lurigt alltså.
Sen vill jag även ha med 7 CLICK BAIT som inte alls ska räknas bort. Den har ju visat en otrolig speed och bara man får spara den inför upploppet tror jag man tar många till slut. Sen så har vi 8 HAIL MARY som bara ska vara med på kupongen, men frågan är ju trots allt spåret här då det är vassa hästar innanför. Det är inte bara att gå fram och få överta. Troligtvis blir det lite i tredjespår och sedan dödens. Sen får vi se hur långt det räcker. 

Kan säga att sista strecket ligger mellan 9 VERNISSAGE GRIF och 10 DISCO VOLANTE. Var inne egentligen i mitt huvud då att inte plocka med 10 DISCO VOLANTE då hans årstid inte brukar vara nu och var lite besviken senast. Men Ulf Ohlsson tyckte hästen kändes i väldigt fin form igen och han lät lite klurig där så frågan är ju? Annars ska man ju räkna med Gocciadoros häst då jag tycker hans hästar presterat bra här i Sverige igen. 

Ni hittar mina andelar här nedan:

William Rätt i krysset 125kr

William Offside 55kr

Trevlig helg på er. Glöm inte V75 Söndagen också ;) 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips