Inför V86: Westholm fixar sjunde raka segern?

  Förra veckan blev det ingen utdelning på 6 rätt så idag är det jackpot. Mina system landade då på 7 och 6 rätt. Med endast en nos från att sätta 8 rätt. Men i lördags blev det 6 och 5 rätt. Så formen finns här och vi siktar på att sätta samtliga åtta vinnare idag, med bra utdelning dessutom. 

  Det är jätteroligt att så många vill vara med på mina andelssystem. Det tackar jag för. Och jag hoppas mina analyser hjälper er som kombinerar ihop era egna system.

  • Mina andelar hittar ni lite längre ner. Låt oss nu gå igenom V86.

   V86-1


   Här kommer en riktig fin häst ut och det är Berghs 5 MINDYOURVALUE W.F. och blir favorit från ett fint startspår bakom bilen. Är rätt favorit i mina ögon. Kommit igång bra i år och Bergh har bra stallform. Men det luktar som om det är några som vill köra om vinsten i alla fall. Det är främst 4 J.H.MANNERHEIM med Daniel Wäjersten som verkligen har fin form för dagen och som i princip alltid tar någon hemmaseger på Bergsåker. Hästen avslutade bra senast, även om det var i ett litet enklare gäng då än nu. Men ska ses med bra chans och åker med på lappen. Två till som verkar vilja köra om det är 3 QUEER FISH och 2 ORDER TO FLY.

   V86-2


   Storfavorit till 62% i skrivande stund är 3 MISTER HERCULES och här ska man lätta på balansen. Gör en stor skillnad för denna häst. Tänkbart spikförslag även om procenten ligger så högt. Men vi har sett förr att det kan vara två-tre stora favoriter som vinner en omgång, och med hjälp av två-tre enkelprocentare också har det likväl betalat över hundra tusen för full pott. Letar man skräll ska 1 JEPPAS UNPLUGGED med som kommer i fin författning för dagen. Man låter även uppåt från stallen på 11 HAT TRICK och 12 MR MAH CAN.

   V86-3


   Spårtrappa med B- eller K-licens kuskar. Här kommer vi nog se skrällprofil och tar därför med ett par stycken. 6 KAJ DI QUATTRO och 8 ALBERT ZONETT är favoriter. Men tycker inte att dessa två är ett tillräckligt bra lås. Vill även ha med 7 VANJA med duktiga Kim Moberg bakom. Känner hästen väl och spår 7 i en spårtrappa brukar falla väl ut. Intressant även med 4 TATTOO AVENGER som  jag tycker är otroligt lågt spelad till dess kunnande, 7 % på strecken just nu. Tycker även man ska plocka med hästar som 11 SILVER BULLIT och 13 WINNIE THE POOH. Bakom dessa sitter skickliga kuskar och det skulle inte förvåna mig om dom är med där framme.

   V86-4


   Treåringslopp och hittills inte så beprövade hästar. Syns lite på hur strecken ligger på hästarna då det är fyra hästar som sticker ut och dom alla har fin chans. Nurmos kommer ut med 3 DAVEN PORT som ska räknas, dock med två galopper i bagaget så inte alltför säker häst detta? Bergh kommer ut med två hästar och där tror man att båda kommer kunna sluta långt fram. 5 MELLBY JOKER fick det bättre spåret, men man tror ändå lite mer på 9 MUSTANG RACER. Och med tanke på att det bara är 9 hästar med, så är det inte jättelångt fram till ledaren och man sitter troligtvis direkt i andra spår om hästen framför går iväg bra i starten. 

   V86-5


   Här kommer omgångens största favorit i 9 L.Q.WIDDE och han är befogad. Han har vunnit 6 av 6 lopp. Kommer också från stall med form för dagen, nämligen team Jörgen Westholm. Och det låter inte som att någon direkt vill köra mot honom heller. Ensam på kupongen och en av omgångens bästa spikar. 

   V86-6


   Här låter det bra på 4 ONE NIGHT ONLY, man kommer köra barfota fram och Goop upp i sulkyn. Hästen ska även vara relativt snabb ut från start. Kan det bli spets från start till mål? Finns dock flera fina hästar med i loppet, så som Djuses kvartett 2 GLOBAL CELEBRITY, 5 AL'S STARLICIOUS och 6 GLOBAL COUNTESS. De två förstnämnda låter han lite mer uppåt på. Och extra spännande på Global Celebrity är Peter Untersteiner bakom, han brukar ju kunna få hästarna att starta kvickt. Hästar som också ska med på fin kapacitet är 1 BLUE JAY och 12 LACILLE BOKO. Man får inte glömma 10 LYCKANS LOES heller, där man tycker hästen går bra när den får ligga på rulle. Jorma upp i vagnen tycker jag känns intressant.

   V86-7


   Sprinterlopp och favorit är 1 BALDER D.K. som jag tycker är en spik. Springer bra tider hela tiden. Motbudet skulle vara 6 SWAGGER som man vill ladda med från början men tror som sagt att BALDER D.K. kommer hålla ut denna i starten och sedan leda loppet runt om från start till mål. 

   V86-8


   Här kommer Nurmos ut med 9 MARION FOUTY BON som är favorit, kommer med fem raka vinster varav två stycken det här året. Men jag tycker att det finns andra bra emot och låter väldigt bra på 4 NO BUSINESS, där man rycker skorna, sätter på jänkarvagnen och vill till ledning direkt. Där tror jag inte man släpper till någon sedan om man kommer dit, inte ens till favoriten. Örjan sitter upp bakom 5 MALVHA HA, där man ligger lite lågt i stallet. Men tror Örjan lägger sig i slagläge för att kunna spurta ner många över upploppet och hennes avslutning kan bita riktigt bra. Gillar även 7 M.T.PERETTE där jag tycker Djuse låter uppåt och förväntar sig en bra prestation direkt i första starten för året. Läget som drar ner vinstchansen, men skulle kunna hamna i rygg på MARION FOUTY BON när den kliver framåt om tempot blir lågt. 

   Detta är mina tankar för omgången. Hoppas ni blir sugna på att köpa mina andelar som ni hittar här nedan. Om inte så hoppas jag ni finner inspiration till era egna kuponger och att ni lyckas sätta åtta rätt just ikväll.

   William Offside 55kr
   William Rätt i krysset 125kr

   Ligger preliminära kuponger ute på dessa andelsspel. Kan eventuellt ske någon förändring innan inlämning.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube