Inför V75: Håller favoriterna för trycket?

  Det gick inte helt som jag hade tänkt mig i onsdags på V86, blev konstigt kört i några lopp enligt min mening. Men vi får helt enkelt inte ge upp. Nya tag inför denna V75 omgång då vi jagar sju rätt.

  Tycker generellt sett att detta ser ut som en svårlöst omgång, om inte alla favoriter nu går och vinner..  Men tycker det finns väldigt bra hästar med i loppen som knappt är spelade just nu i vart fall, och helt klart värt att försöka fälla ett par favoriter. Låt oss dyka in i analysen här nedan.

  V75-1

  Bronsdivisionen börjar med ett voltstartslopp. Om det skulle varit ett halvt varv längre tror jag nog 3 TOTTI FACE hade blivit favorit här. Men inte nu. Tycker hästen gjorde det väldigt bra senast. Men blev precis slagen strax innan mållinjen av Kolgjinis häst och där har vi minsann sett att dom har fin stallform för dagen. Man rapporterar i alla fall från stallet att allt är bra med Totti Face och man tycker även att han blivit snabbare och att hästen är rätt säker i volten. Stefan Persson upp igen och han känner hästen väl, glöm inte denna. Favorit i loppet är 7 SATO där Per Lennartsson sitter upp bakom. Har ju ett perfekt utgångsläge med springspår och man tycker hästen håller bra form. Stallet tycker helt klart att allting ser bra ut på förhand. En måstehäst som ska med är Adrian Kolgjinis 4 VICTORY LEE som blev förbipasserad precis innan målgång senast. Visst man tycker spåret blev lite sisådär, men vi såg inte minst förra helgen hur Adrian löste ett tolftespår i lördags och ett åttondespår på söndagen. Så jag tackar och bugar för att hästen är spelad under 5 %. Stallet tycker även hästen gjorde en grym insats senast och tror att han kommer vara lika bra denna gång. Andrahästen från springspår är 6 VIEN ICI. Absolut, man säger att det inte är hans bästa grej med volt, men från ett springspår bör hästen komma iväg och blir då att räkna med. Duktiga Ulf Ohlsson sitter dessutom upp bakom. Hästens form är inget att klaga på heller. Örjan Kihlström åker upp bakom 2 AMERINDIENNE som har hemmaplan och det brukar vara stor fördel ibland. Dom är mer bekväma i sig själva då. Hästen har dessutom en segerprocent 45 %. På bakspår tycker jag det är intressant med Erik Adielsson upp bakom 10 TAXI OUT som har tagit fina kliv här under vintern/våren och tycker den absolut ska räknas här. Vill man ha med ytterligare hästar ska 9 RIPTIDE R.D., 8 QUITE WOOD och 11 BORDEAUX S. med på kupongen.

  V75-2

  Här skulle man kunna låsa på två hästar, möjligtvis tre. Förstahäst för mig blir inte favoriten utan 4 MAX HÅLERYD, som tråkigt nog galopperade halvvarvet kvar senast där HALO AM vann. Som för övrigt var ute förra lördagen i finalerna på Solvalla. Man har även matchat hästen på längre distanser, så hästen är van vid distansen. Juste, skrev jag att Örjan Kihlström sitter upp bakom också? Örjan har ju trots allt lyckats väldigt bra med andras hästar än bara med de från stall Daniel Redén. Andrahästen i loppet som ska med är faktiskt favoriten, men spelad till över 60 % köper jag inte. 3 EDENS BOY har absolut gjort det bra och ska räknas. Kusken själv är optimistisk och vill köra sig till tät om tempot sänks. Men inte säkert att han blir släppt dit. Så tycker detta är en favorit i fara. Tredjehästen i loppet är 2 DAS AUTO. Han kommer nog åka med på kupongen efter närmare titt. Man kommer förmodligen köra barfota runt om för första gången. Den kommer även från vinst senast då den fick åka med i rygg och avgjorde enkelt på upploppet. Om man inte tycker det räcker med någon av dessa tre hästar ska ni då främst strecka 12 TETON NIKKIS MAN, 11 STARO OBRIGADO, 5 SPARKLING DIAMOND, 10 THE PRIMEROSE, 7 HOWDY QUICK, 9 MY NEW CHAPTER. Kan väl bara säga att tränaren på 12 TETON NIKKIS MAN tycker att hästen ska streckas om man letar efter en riktig kantboll. Läget som drar ner chanserna, men hästen står sig väl i gänget.

  V75-3

  För mig blev det en öppen gulddivision detta. Ingen av de där stjärnhästarna är med här, förutom 11 MILLIGAN'S SCHOOL som äntligen fick vara med i ett travlopp senast på Gävle. Melander tycker hästen tränar på bra och är i form. Hästen har ju tidigare vunnit detta lopp och går bra över längre distans. Till spets körs nog 2 STOLETHESHOW med den unga, duktiga Rikard N Skoglund. Man är nöjd från stallet och ser som sagt gärna hästen i spets, även om man säger att kusken får avgöra taktiken. Men förstår inte om man skulle välja att släppa den positionen, om ekipaget tar sig dit i ett tidigt skede. Den som utmanar om spets är Björn Goops egna 4 SHORT IN CASH där man tycker hästen ska kunna vinna i gulddivisionen. Från stallet säger man att hästen tränar på bra och den är allround vad gäller distanser. Har varit nere i Frankrike och tävlat mycket i sina dagar, så hårdhet har han definitivt. En tänkbar spik och väldigt spelvärd vad gäller streckprocenten också. 1 ANTONIO TROT gör det bra hela tiden utan att få sätta nosen först. Kanske dags nu? Bara den hittar ut i ett andraspår tidigt och får spara sin speed till slut, så ska han kunna vinna. 8 HANDSOME BRAD vann senast i enklare gäng. Har et tråkigt utgångsläge men håller bra form. Som sagt, kan bli svårt från ett åttondespår här. Tycker det är intressant med Svante Båths 9 GLOBAL WELCOME där man vill få ett snällt lopp för att sedan kunna använda sin speed till slut. Båth har dessutom bra stallform och jag tror man är lite revanschsugna efter elitlopps helgen med Very Kronos. En häst som verkligen inte fått till det i år är Nurmos 10 HACHIKO DE VELUWE. Men har enligt stallet inte varit att den är i dålig form eller nåt. Ena starten blev den störd till galopp och den andra låg han ute i tredjespår och dödens, vilket blev för tufft. Stallet säger att den tränar på fint och är redo för en bra insats. Även intressant att Daniel Wäjersten åker ner från Bergsåker till Mantorp, det gör man inte bara för att - så räkna med honom trots ett tolftespår med 12 ESPRIT SISU. Kan nog bli ett offensivt upplägg där. Han blev senast slagen av duktiga COIN PERDU som hade fått åka med i rygg och vann precis innan man skar mållinjen. 

  V75-4

  Här tror jag det kommer bli en startrusning mellan 4 CACTUS och 5 CALL ME BRODDA. På 4 CACTUS låter Nurmo klart nöjd med hästen som håller fin form och är snabb ut. 5 CALL ME BRODDA är man också nöjd med utgångsläget för och siktar mot spets. Med goda förhoppningar på förhand. Men eftersom dessa två kommer köra emot varandra så öppnar det upp för en tredje häst och det i 11 LIPSTICK TOOMA, som i sin tur kan bli en spik. För då låter Örjan de andra två köra på där framme. Sedan kommer han och sveper dom på upploppsrakan. Man tycker även hästen ska ha gått framåt mot senast då hon blev slagen av ALGOTT ZONETT som numera är ute i silverdivisionen. Om man inte vill spika eller låsa så får man strecka på en del. Och ja, det är trots allt Diamantstoet detta. Där det brukar kunna vara skrällprofil på loppet. Vill man gardera upp ska man ha med dessa hästar 7 WHELK, 9 MIRACLE TILE, 10 DIGITAL CLASS, 6 ICELAND FALLS

  V75-5

  Här blir det inte så mycket att skriva om, utan favoriten 4 ZORRO WIND har fin chans att vinna detta. Lutar åt spets och slut. Gocciadoro tycker inte heller det är några problem med täta starter. Det som skulle få mig att gardera upp är spelprocenten som ligger över 70 % just nu. Inget vidare värde i detta. Man kommer dessutom köra med skor denna gång för att kunna köra barfota i eventuell final. Främsta motbudet är 5 ARAGORN AS som vann senast, även då på kort distans med bakspår och en tungsprungen bana. Hästen blir att räkna med här. Men den kommer ju inte komma förbi förstnämnda hästen i starten och därmed kommer det bli svårt. Den som letar skrällar har ju ett bra urval med tanke på spelprocenten på favoriten. Hästar som skall med vid gardering är 7 REVEN DEJAVU, 11 VICTORIOUS WINE och 2 BRIDGE JUMPER. Får se om spelprocenten sjunker och det kan bli lite mer spelvärde i den stora favoriten. Kan ju bara hoppas att alla experter låter neråt kring hästen. 

  V75-6

  Ina Scotts Ära och tycker 8 ÖNAS PRINCE  ska ha en fin chans att vinna detta trots ett tråkigt startspår. Per Nordström säger att hästen har tränat på bra sedan senast och man kommer sätta på en amerikansk sulky nu, och hoppas därmed att hästen ska kunna springa lite snabbare nu. Man kommer avancera framåt i ett tidigt skede och hoppas att respekten ska vara stor för honom, så att han blir släppt till tät. Rolig spik i en svår omgång för den som vill. Annars är det väl intressant med 11 MISTER HERCULES med firman Kihlström/Redén. Dock säger man att hästen inte är vässad för just denna start, utan att det är ett lopp i ledet för denna som istället ska ha absolut toppform till hösten. Tredjehäst är 7 SELECTED NEWS där Hans-Owe Sundberg som både tränar och kör, tog sin 1000 tränarseger nyligen. Läs intervjun här. Hästen är i bra form och inte oöm vad gäller positioner. Man har ju dock respekt för 8 ÖNAS PRINCE. Letar man skrällar ska Peter Untersteiners 2 READY TONIGHT med på kupongen, haft tråkiga utgångslägen länge. Men trots det gjort det bra och nu sitter han direkt i andraspår och kan få fin resa. Se upp med denna till mycket spännande 1% på strecken just nu!!

  V75-7

  Så, omgången avslutas med Silverdivisionen. Om favoriten 1 ALGOT ZONETT haft ett bättre startspår skulle jag kunnat spika denna. Risken är nu att han blir lite över i början och blir kanske till och med "fastlåst" å innerspår. Men det återstår att se. Daniel Wäjersten kommer i alla fall testa att trycka av mer i starten för att få en bra position. Hästen kommer i bra form och vann senaste loppet på ett mycket bra sätt. Värsta motbudet efter strykningen på 6 EMOJI kommer bli Adrian Kolgjinis häst 7 UBIQUARIAN FACE, som står sig bra i klassen och kommer i bra form. Plus med stallform här också. Nu åkte ju hästen på en galopp senast, men behövde ju då inte ta ut sig något - så han kommer nog fulladdad här. Måste ge ett plus till kusken Adrian som jag tycker har utvecklats mycket under det senaste året. Han har frångått det där med att "gasa på" med hästen bara, som brukade resultera i galopp i sista sväng... Nu har han faktiskt mer och mer börjat köra väldigt fint taktiskt. Riktigt kul att se, då jag hade lite svårt för hur han körde tidigare. En annan som fortfarande har stallform och en väldigt hög segerprocent som både kusk och tränare, är Conrad Lugauer som kommer ut med 10 SANDSJÖNS ENZO. Visserligen galopperade han senast, men då i voltstart där hästen har varit knepig tidigare. Conrad säger i alla fall att hästen kommer i toppform. Och då kan man lita att han bara kommer gasa på i slutet efter fin ryggresa? Varför inte avsluta med en fin skräll? Så värdet skjuter fint i höjden. Tycker inte man får glömma bort Örjan Kihlströms och Björn Goops styrningar i loppet. 3 GERRY och 9 ALCIDE ROC. Självklart fördel för Örjans styrning 3 GERRY med utgångsläget. Angående Goops styrning så kommer man testa att köra med amerikansk vagn den här gången, som man tror kommer göra hästen ett snäpp vassare. Om man skulle vilja ha med ytterligare hästar och har råd, ska dessa tre med; 12 VIKING BRODDE, 4 GINA MEARAS och 11 DIVINE

  Dessa är då mina tankar för omgången. Jag hoppas ni finner det intressant och att ni möjligtvis vill vara med på en andel eller två. Ni som tar hjälp för att sätta ert egna system önskar jag lycka till. 

  Mina andelar för ¨Rätt i krysset¨ sålde slut redan under torsdagen. Dock finns det fortfarande kvar andelar på mitt andra system "Offside".
  Ni hittar länk här nedan till den. 

  William Offside 55kr 

  Trevlig helg!

  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube