Ralf refererar
Hoskulle

Premiärturen - höloftet nästa?

Det måste vara sådär förlösande härligt för våra aktiva!

– Att äntligen få hoppa i höskullen efter en lång arbetsdag. Sannolikheten att någon annan av motsatt kön är sugen på detsamma får trots allt ändå anses som relativt hög. Vi har nog alla vid det här laget hört historier som enligt vissa är alldeles för bra för att vara sanna? Och förmodligen finns det inte särskilt mycket sanning i dessa, ibland rent ut sagt bisarra påståenden. Eller så är detta helt enkelt travets svar på dejting? Där de med extra djuriska instinkter och lustar ser sin chans att möta en själsfrände? Även om majoriteten förmodligen nöjer sig med den eldande tanken. Medan somliga får vända om med skammen uppkörd i nyllet, när höskullen visar sig vara upptagen.

Var det kanske det som inträffade efter V75-tävlingarna på Färjestad i helgen? En förkastad ynklig liten man som inte fått hoppa i höskullen på väldigt länge? Förbannad är det milda ordet av alla synonymer, som dyker upp inombords när jag ägnar ett par tankar åt det stackars offret. Som enligt Expressen Sport blivit såpass kränkt och förnedrad att polis behövde tillkallas på plats.

Att döma utan att ha varit närvarande i egen hög person, är förstås ett brott i sig. Men första kommentaren från den misstänkte tyder dock definitivt på att herrn är mycket väl medveten om sitt tillkortakommande:

"Det var fest i går och det blev för mycket alkohol för mig."

  • No shit, Sherlock!

Kommentera inlägg