Ralf refererar

Ett skägg i brevlådan

ATT STÅ MED SKÄGGET I BREVLÅDAN

Ja, det var inte för utan att man höll på att få morgonkaffet i halsen när jag i ren slentrian åter satte mig bekvämt i kontorsstolen. En stillsam måndag morgon i slutet av oktober ska väl inte inbringa så mycket överraskningar, tänker man.
Ack så fel man hade.

Idag avslöjade sajten Trottosport ytterst uppseendeväckande och allvarliga texter, men framförallt även en bild som får det att vända sig i magen. På bilden såg vi stortränaren Jerry Riordan som gränslöst mot hästen slangade italienskan Zahra Mil. Samma sto som senare presterade på topp nere på Vincennes.

Det är givetvis en speciell måndag på många sätt och vis nu. Riordan står med skägget i brevlådan. Branschen har sitt hyschande och sådant som en vacker (läs: mörk) dag kommer upp till ytan är sällan något som överraskar. Det är snarare sådant "alla" visste om sedan länge. Nu är det Halmstad-tränare som inte bara har en massa reklam i sin brevlåda idag. Den är fylld av skägg.

Trottosport lade ut texten och bilden och vad som även inger tyngd i avslöjandet är att sajten både har anonyma uttalanden från personer som arbetat för Riordan men vad jag uppskattar är att sajten även kontaktat ST-sportchefen Robert Karlsson och Halmstad-ordföranden Dag Ekner.
Korten ligger på bordet och de har all chans att fördöma det hela.

Men istället blir det som vanligt. Försiktighet och ursäkter. Karlsson belyser att han är ny på sin post men säger inte någonstans att de ska gå vidare med ärendet. Samma gäller Ekner som bland annat säger "Att det skulle pågå sådana här saker i Halmstad är däremot ingenting som jag upplevt eller hört talas om".
Nåja. Du verkar på en travbana som redan har Magnus Dahlén. Och nu en slangande Jerry.

Istället för att ta tag i problemen och inge lite förtroende i sina uttalanden är det istället som att man skjuta bort problemet. Fortsätta blunda och spela oförstående. Vad jag däremot är ganska klar över är att ännu en har fastnat och står idag med skägget i brevlådan.

Ralf.

Kommentera inlägg