Ralf refererar
On Track Pirate Travstugan2

Lyfter på hatten

DAGS BÖRJA LYFTA PÅ HATTEN MED START IKVÄLL

Som en åldersman av det äldre gardet gäller det att vi håller ihop.
I en tid där allt kräver mobilt bank-ID eller moderna telefoner för att ta sig in på travet så blir det allt tydligare att vi äldre har alternativet; Slut i ledet och lär er det nya eller hamna utanför verkligheten.

Jag har väl personligen varit aningen enkel i mina teknologiska ting i hemmet. Men det här med att betala räkningar via datorn istället för skriftligen lärde jag mig relativt tidigt. Tur var väl det.
Någon hatt bär jag inte, men just till det här med åldersmän är det ikväll dags att lyfta på den hatt man har - om än som ett uttryck i det här fallet.

Ikväll startar veteranen On Track Piraten. Han är en viktig del av framförallt V75-historien och kommer minnas som de allra största vi haft inom rikstoto-spelet. Det kan nog alla skriva under på.
Ikväll gör han sin 190:e start i karriären och inleder även sin avskedsturné på tävlingsovalen.

Det är hans tidiga och nuvarande arbetskamrater som ska vara en del av turnén och det startar ikväll med Martina Jonsson. Trettonåringen startar i lopp 2 med start klockan 18:42, så det gäller att ni håller ögonen öppna. Loppets körs innan det förbannade V64 Express tar vid, så för en del hamnar Piraten-starten i skymundan.

Vi av det äldre gardet måste hålla ihop. Ikväll gör jag det för denne On Track Piraten. Start 190. Dags att lyfta på hatten.

Kommentera inlägg