Travstugans andra andelshäst - hos Stall Henrik Svensson, Bergsåker »…

Travstugans andra andelshäst - hos Stall Henrik Svensson, Bergsåker

Forslag

Möjligheten att vara med på en häst på Bergsåker

Jag har funderat många gånger och fram och tillbaka, för jag har vari väldigt intresserad av att äga en häst men har också förstått att det är en hobby och en hobby brukar kosta pengar. Det som är roligt med denna hobby är att går det bra kan man även tjäna pengar när man har roligt.

En sak som jag funderat mycket kring är det där att man betalar en grundavgift men sedan tillkommer det allt en massa småsaker och det är något jag diskuterat med många tidigare. Därför när jag nu vill ge er möjligheten att vara med på en andel har jag tillsammans med Henrik Svensson tränare på Bergsåker skapat ett system där allt som man nu vet kommer att kosta kommer ingå direkt. Det vi inte kan styra över är priset på hästen som ska inhandlas och det som kan tillkomma är om man vill vara med i årgångsloppen, men det är inget man kan ta betalt för innan man vet hur det blir.

Hästen kommer administreras av Easy KB och säljs i 20 andelar. Informationen kommer gå via en Facebookgrupp som jag administrerar men självklart kommer man även kunna samtala med Stall Henrik Svensson också. Tanken är att om vi får de flesta andelar klara och sålda innan kriterieauktionen så kan Henrik Svensson som redan kollat in hästarna där inhandla en ettåring sista helgen i september.

Visst kan det vara roligt att bo i närheten av Sundsvall men som vanligt är inte det ett måste, jag hoppas och tror att detta kan bli roligt att följa ännu en “travstuganhäst” och denna gång i norrland efter att den första huserar i Skåne.

För mer information kan ni kontakta mig Jimmie Nordberg på facebook, twitter eller på telefon 073-6247589

Dela inlägg

Kommentera inlägg