Elitloppsveckan tisdag

För egen började elitloppsveckan bra med sex rätt på V64, men utdelningen var klen.

Men bra för självförtroendet att man kan balansera ett system rätt för alla rätt.

Elitloppet är såklart höjdpunkten på helgen, men det är alltid några andra lopp som jag längtar lite extra till så vilka är era?

För mig så är det alltid

Harpers Hanover

Det härliga loppet över tre varv, där alla starka hästar är med och det brukar köras i alla spår nästan, alla tycker sig ofta ha häst för att vinna och det är en härlig känsla inför och under loppet! För mig så är det alltid lördagens höjdpunkt.

Under söndagen är det alltid fyraåringsloppen som lockar lite extra av någon anledning och känslan är att det är så även denna gång. Man får heller inte glömma elitkampen med de bästa kallbloden som ska göra upp.

Jag har tittat igenom startlistorna för båda dagarna och har en grundplan för vilken som är bästa spiken båda dagarna. Har hunnit titta igenom tre lopp fullständigt under lördagen och titta på statistiken för lördagen. Det finns kvar att arbeta med och eftermiddag och ikväll ska V86 göras klar innan jag ska sätta mig och förhoppningsvis bli klar med jobbet för lördagen till 80-90%.

Kvalitetstiden är mellan 22-23 när jag och en vän bollar det vi tagit del av i loppen och ikväll kommer nog inte bli någon undantag och jag har lovat att vara redo för de lopp vi tänkte diskutera ikväll.

Har ni några vinnare klara till helgen?

Kommentera inlägg

Följ Travstugan på Youtube