20220616 193302

Alltid högt satta mål, nu avslutar vi bra.

Det börjar bli dags att summera travåret 2022, vi får se om det blir någon vettig text om det. Men just nu är jag mest inne på att fortsätta på den inslagna vägen. Har hittar alla rätt några gånger och är nära stora pengar flera gånger, så jag har ännu inte givit upp chansen att få vinna stort igen.

Winter Burst väntar och med V75 flera dagar i rad snackas det alltid, vad som är rätt och fel vet jag inte utan jag fortsätter att tänka som jag brukar göra. Men mera om det senare.

Jag kommer i alla fall att inleda veckan med årets sista V86-omgång som Åby och Solvalla delar på. Det är också jackpot så det kan bli en bra tidig julklapp, har nu under söndagen påbörjat det arbetet. Det är en mycket öppen omgång så visst kan man med alla rätt ta del av fina pengar. Vi startar där.

Sedan är det uppesittarkvällen med V75 från Halmstad med första försöken till Meeting ett 2023 med finaler på Solvalla 4 februari.

På juldagen dvs söndag så är det traditionsenligt Umåker med långa broddar i snöoväder, alltid lika spännande som en bra uppstart efter julafton. För att sedan ta oss an V75 finalerna som alltid går på annandagen, det är ju den stora sportdagen och det brukar vi fira med sport på TV & datorn och pizza för då har man ätit tillräckligt med julmat.

Det kan diskutera om det ska vara V75 flera dagar, men det är ju upp till mig och dig om man vill vara med varje dag och framförallt om man vill och orkar göra jobbet för att kunna vara med. Jag brukar normalt spela onsdag, lördag, söndag och ibland när jag tycker det är en intressant omgång eller jackpot spelar jag en dag till. Det är ungefär så jag tänker även när det är dags för Winter Bursten. Jag spelar de omgångar jag känner att jag hinner göra ett bra arbete till.

27 dec är det Momarken och den lutar det åt att jag står över för att hinna analyser 28 dec Örebro och 31 december med den stora jackpotten avslutningen på året. Där mellan är det 29 Ålborg som jag garanterat står över 30 dec Bjerke där måste jag se om det finns tid att göra analysen på.

Jag hoppas få njuta av riktigt trevliga lopp under de sista två veckorna av året och jag hoppas också att ni som hänger med oss alla på travstugan får njuta av julen och att ni får vara med på någon av mina andelar som går med vinst så vi får glädjas tillsammans.

Jag ska under mellandagarna sätta mig ner och titta igenom året, fundera på vad jag kan göra bättre och vad jag kan förändra för att bli bättre.
Jag hoppas att vi tillsammans på travstugan kan ge er lite spänning och glädje och att vi får en trevlig avslutning på året.

Veckans öppnade system finns här

Kommentera inlägg

Följ Travstugan på Youtube