Kriterieauktionen 2018 » 26 sep. | Jimmies Travblogg - Travstugan.se

Kriterieauktionen 2018

Efter att man följt auktioner pga att man varit intresserad men inte haft varken ekonomi eller 100% tankar på att inhandla något så blir det så att man är intresserad men kollar bara med ett öga och det jag gjort har varit att "tävlat" men en kompis där vi valt ut fem hästar var och se vem som hittat de dyraste hästarna och vinnaren vinner en symbolisk summa.

I år skulle det vara dags att få vara med och inhandla en häst då jag försökte få ihop en andelshäst på 20 andelar hos Stall Henrik Svensson. Jag tittade igenom hela torsdagens program innan det blev klart och sedan har jag försökt fått med mig 19 andra att vara med på en intressant häst.

Men intresset var svalt och även om många meddelat att det låter roligt och skulle kunna vara intressant är det enbart tre/fyra andra som meddelat att de vill vara med och med bara ca 5 av 20 andelar går det inte att få igenom och intresset svalnade från min sida. Det blev ingen mening att fortsätta nörda ner i auktionen och därför har jag inte tittat på fredagens och lördagens hästar.

Tanken var även att jag skulle vara på plats fredag, lördag och söndag, men som tränare och spelare i fotbollslaget som fortfarande slåss om uppflyttning i divisionerna så måste jag prioritera det under lördagen och det blir inte så att jag kommer att vara på plats.


Är du en av de som fortfarande kan vara intresserad av att vara delägare i en häst hör av dig till mig på twitter, facebook, eller telefon för Stall Henrik Svensson har även en tvååring påväg in till stallet som skulle kunna vara intressant. Den borde vara startklar till våren.

Mvh

Jimmie Nordberg

Dela inlägg

Kommentera inlägg