Elitloppsveckan har startat

Då var det dags, ni vet den där veckan när familjen undrar vad det är man håller på med. Man bara kollar på datorn och mobilen, ser alla lopp igen och igen och försöker hitta det lilla extra inför favorithelgen. Några år i rad har jag även varit på plats men nu har ju ett virus gjort att man får följa det på hemmaplan.

När listorna äntligen kommer ut för lördagen och söndagen så börjar vi direkt bolla fram och tillbaka vilka som kan vara en spik redan nu under söndagen, vilka som gynnas osv. Den har toppchans, såg du det loppet senast? tror du den kan hålla ledningen? Kommer han släppa?

Normalt så bollar jag också detta varje vecka men det är något extra med denna vecka och denna helg.

Elitloppet

Försök 1

Kan Vivid Wise As hålla ledningen? Kommer Milliondollarhyme släppa loss och ta sig till spets och släpper man då till den som kommer först fram? Hur gör Örjan med Don Fanucci Zet laddar man framåt direkt? Jag vet att jag inte har svaren idag och kommer kolla arkivet om jag tror Örjan kan ta sig förbi Untersteiner om båda laddar. Hur snabbt kan Goop få iväg Moni Viking?

Försök 2

Vill alla förutom Gareth Boko och Very Kronos till spets och vad kommer det att kosta? Eller blir det ingen körning alls bara för att alla tror att andra kommer ladda och det bli en lugn start? Det avgör ju allt om vem som kommer först i mål? Men 2 Heavy Sound och 7 Click Bait borde båda göra allt för att nå spets.

Vinnaren av elitloppet?

Jag har inte lirat något tidigt spel, men jag hade en känsla av att Very Kronos kunde varit en bra platsspel i finalen men nu med spår åtta så tvekar jag. Så nu med ca en vecka kvar så vågar jag inte ropa ut en vinnare.

Men nu är veckan igång och jag har redan nu spikförslag på lördagen och söndagen, men jag ska bygga upp spelkassan under veckan genom att spela V64 måndag, tisdag och torsdag plus V86 på onsdagen. Fredagar står jag som vanligt över då det är vilodagen från spelandet.

Hoppas ni hänger med på andelarna och även i snacket och det härliga med elitloppsveckan.

Kommentera inlägg

Följ Travstugan på Youtube