Simon Wall » Blogg - Travstugan.se
Simon Wall

När var hur?

Häromdagen borstade jag upp Relationship och bad en vän följa med upp till stallet för att fotografera henne. Thiffin som hon kallas är efter min första häst Honey Honey och Nuncio. Det är verkligen min drömhäst, en riktig sagohäst! Jag är sååå glad för henne och hon utstrålar en sån härligt känsla. Jag jag ut en bild på henne i travgruppen på Facebook och det verkar vara fler som gillar hennes utseende.😨😁🙌🏼 häftigt! Det har varit fyra A-tränare som hört av sig och kollat om jag ska sälja.. Så det blir spännande att se om de är någon som kommer hälsa på henne!


DA3 D6 E03 0 C60 4822 91 F7 1762 CB9 ABBA6
Dela inlägg

Äntligen

Efter så många månader, veckor, dagar!!! Som vi letat efter drömgården, men nu har vi äntligen rott allt det här i land. Vi ä stolta ägare till paradiset bakom oss.❤️❤️

Dela inlägg

Spring för fan

Spring, så hinner du mer saker. Tanken har slagit mig flera gånger att man skulle haft en kloning av sig själv. En som kan jobba åt en, sen skulle jag själv kunna lalla runt och dona på i stallet och pussas med Marcus. Haha! Det är intensiva veckor för mig just nu, stjärna och Jossan är påväg i startform och behöver all tid att komma dit. I helgen tänkte jag ta första banjobbet för iår. Så spännande, framförallt med stjärna som inte sett en travbana sen 2018. De övriga hästarna försöker jag bara lära känna. Det tar tid att bygga ett team och en kemi som ska klicka. Dom ska passa i min träning osv, det är mycket att tänka på. Bjuder på en härlig bild av min fantastiskt fina ettåring efter Nuncio. Hon heter Relationship❤️

Dela inlägg

Att komma ihåg

Under hela april har jag joggat igång både Silver stjärna och Silver jossan. Jag har inte haft några krav utan dom har fått lufsat på och kommit igång med träningen utan press. Igår plockade jag fram pulsklockan och dom fick springa sina första intervaller på 3 månader - vilken lycka för både dom och mig! Det är en fröjd att få träna sådana här hästar, arbetsglada och ambitiösa. Snart är Silver stjärnas fölmage borta och tävlingsformen hittar tillbaka. Jag längtar! Kommer du ihåg Silver stjärna?

Dela inlägg

Är den äntligen här?

Är ni lika lycklig som mig? Att solen äntligen hittat hit? Tänk vad lätt allting går när det kommer lite sol och lyser upp. Jag är inne på en hektisk vecka, jobbar två dygn som assistent och tre dagar på Monstertrav. Utöver det ska vi till en ny bank för att förhandla vidare om gården och se om dom kan ge oss en bättre deal. Samt ska jag hinna med mina egna hästar, det är tur att dygnet har 24 H. Ikväll kommer hovslagaren och ska fixa tre hästar. Det är en sån otroligt skön känsla att kunna sko hästarna med sommarskor! Slippa skruva brodd. Hehe.. Ut och njut i solen med er! Om ni undrar hur jag ser ut civilklädd? Utan varsel eller galonkläder så får ni en somrig bild här.

Dela inlägg