Kim Lagerhem

2022 hittils - passhästar och ridning

Nu var det längesen jag uppdaterade bloggen här så tyckte det var dags för ett inlägg 😅

Tyvärr fick jag stora problem med mina handleder när jag arbetade heltid hos Untersteiner i vintras så det blev ett kortare äventyr i Halmstad och sedan februari är jag tillbaka i Linköping igen. Jag har hunnit operera ena handleden för karpaltunnelsyndrom och märkt stor förbättring där.

Jag arbetar återigen deltid hos Oskar Svanberg där jag ca 2 dagar i veckan får pyssla med min favoritsysselsättning. Jag har under våren fått två passhästar som jag har huvudansvaret för när jag är på plats. Det är två spännande individer :)

𝙼𝚒𝚜𝚝𝚎𝚛 𝙸𝚌𝚎 𝙼𝚊𝚗

B7908030 4818 472 F 92 BB AD5 BBA7 F2 C28

Ismannen är en 4årig valack efter Trixton som kom till oss från Timo Nurmos i mars. Han kvalade i maj men fick tyvärr anaplasma efter det och blev rejält sjuk. Nu är han frisk och tränar riktigt fint och det är inte långt ifrån start 💪🏻

𝙰𝚛𝚖𝚊𝚗𝚒 𝙳𝚎𝚐𝚊𝚝𝚘

CF2 E4 BA0 99 CF 4 B51 BBD1 8 B83 A31 C1402

Armani är en 5årig valack efter Raja Mirchi som kom till Oskar i höstas från Svante Båth. Han drog under sin tvååringssäsong in lite över 960.000 på 8 starter och har totalt tjänat över 1.3 miljoner. Drabbades tyvärr av en senskada förra året men är nu på väg tillbaka. Förhoppningsvis blir det en spännande höst! 💪🏻

Idag har jag även gett mig in på en ny stig i travvärlden och börjat på ridskola, mycket för att kunna ridträna tävlingshästarna på bästa sätt men vem vet vad framtiden för mer sig 😁 Riktigt kul var det hur som helst!

Kommentera inlägg

Följ Travstugan på Youtube