Kim Lagerhem

Första veckan flög förbi.

Första veckan i Halmstad är avklarad och jag har haft så otroligt roligt! Onsdag var en mycket lugn dag då hästarna vilade från träningsjobb och blev endast lite motionskörning. Jag fick sätta mig bakom härliga Gumpen (Forrest Gump SF) och Linnea körde fina Taittinger.


Torsdag var det högre tempo på, samtliga skötare förutom jag åkte ut i första heatet med unghästarna och jag fick i uppgift att förbereda inför kommande heat genom att sela de 5 hästar som skulle ut härnäst.

Jag har ännu inte lyckats åstadkomma samma effektivitet som de duktiga skötare som jobbar här men hann ändå med 3 selningar innan Jonas kom tillbaka lite tidigt och hjälpte med återstående två. Det finns så mycket utrustning så jag lär mig något nytt varje dag! :)

Efter detta hjälptes vi åt med förberedelser inför heat 3 och 4. Nattis som kommit från Veka med två hästar erbjöd sig att ta mina uppgifter så att jag kunde få köra Mac Dubh som skulle ut i heat 6. Jag som älskar att köra blev såklart supertaggad!

72878952 E7 EC 46 AC 8 D32 7 E08852 C8547

Redo för sanden!


Fredag och midsommarafton, blev en hektiskt morgon för att hinna med allt men annars kunde det inte startat på bättre sätt. Jag fick återigen sätta mig bakom Gumpen - som btw är en riktig kelgris - och köra ett träningsjobb i sanden. Helt underbart!


Vi slutade vid lunch och på kvällen blev det lite grillning ute vid havet med nya bekanta - en väldig trevlig dag!

Imorgon är det dags att köra på igen och blir en mycket spännande vecka! Vi startar med V64 på hemmaplan imorgon där Claire Di Quattro startar, sedan ska min fina tvååring Fox Creek Wine kvala - hon är superfin så ska bli intressant!

På tisdag väntar lunchtrav på Jägersro med Counterfeightr och Muscle Energy där jag kommer följa med Jonas och hjälpa till :)

DE9405 B0 DFB7 42 C8 AABA E59 B3 F825 DF2

Fox Creek Wine

Kommentera inlägg

Följ Travstugan på Youtube